Νάγκετς-Ράπτορς, για κορυφή οι Νάγκετς

Reading time3 λ

Συναρπαστική αναμέτρηση στο NBA, Νάγκετς-Ράπτορς, εκατοντάδες οι επιλογές για στοιχημα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 04:00, διεξάγεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο NBA, το Ντένβερ Νάγκετς-Τορόντο Ράπτορς. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δυτική περιφέρεια και ξέφυγαν αρκετά από το δεύτερο Μέμφις. Όλα δείχνουν πώς δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά της Δύσης, κάτι που τους δίνει πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος των πλέι οφ της περιφέρειας τους. Αλλά δεν είναι και μακριά από τους Μπακς και τους Σέλτικς που παλεύουν για το καλύτερο ρεκόρ της Ανατολής και όλου του πρωταθλήματος γενικά, ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα και σε περίπτωση που αγωνιστούν στους τελικούς του NBA. Το πόσο δύσκολο είναι το σερί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα φαίνεται στο γεγονός ότι οι τρεις συνεχόμενες νίκες των Νάγκετς είναι το μεγαλύτερο μετά των Νιου Γιόρκ Νικς. Πάντως, δύσκολα να συναντήσουν πρόβλημα απόψε από τους Ράπτορς.

ΔΥΝΑΤΕΣ «ΜΑΧΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Λίγο νωρίτερα διεξάγονται κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια για την ανατολική περιφέρεια, εκεί που φουντώνει η μάχη για τη συμμετοχή στα play offs. Στα play in, που θα οδηγήσουν στα play offs, αλλά και στην κατάληψη μίας καλής θέσης που θα βοηθήσει να αποκτήσουν πλεονέκτημα έδρας. Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μπόστον Σέλτικς συγκρούονται στο Οχάιο, με τους Σέλτικς να είναι πάντα και στο παιχνίδι για το καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ζευγάρι να συναντηθεί και στα play offs αργότερα στη σεζόν.

Ακόμη δύο παιχνίδια με ανάλογο ενδιαφέρον είναι τα Ιντιάνα Πέισερς-Φιλαδέλφεια 76ερς και Μαϊάμι Χιτ-Ατλάντα Χοκς. Κυρίως το Μαϊάμι Χιτ-Ατλάντα Χοκς, αφού στο πρώτο οι 76ερς είναι δυνατό φαβορί και μια από τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής. Υπάρχει και στη Δύση ένα παιχνίδι που σχετίζεται με είσοδο στα play offs, το Σακραμέντο Κινγκς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Στο Ντιτρόιτ Πίστονς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς υπέρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, για το Πόρτλαντ, καθώς το Ντιτρόιτ κάνει tanking, για να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει καλό νούμερο στο ντραφτ.

02:00 Ντιτρόιτ Πίστονς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς                                    NBA

02:00 Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μπόστον Σέλτικς                                   NBA

02:00 Ιντιάνα Πέισερς-Φιλαδέλφεια 76ερς                                         NBA

02:30 Μαϊάμι Χιτ-Ατλάντα Χοκς                                                                               NBA

04:00 Ντένβερ Νάγκετς-Τορόντο Ράπτορς                                          NBA

05:00 Σακραμέντο Κινγκς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς                     NBA