Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς, στα ίσια

Reading time3 λ

Η μάχη των Φοίνιξ Σανς με τους Ντάλας Μάβερικς συνοδεύεται από πλήθος επιλογών για ποντάρισμα.

Ιδιαίτερο σασπένς υπάρχει απόψε στα παρκέ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Ειδικά στα πλέι-οφ του NBA, όπου σήμερα ξεκινούν οι πέμπτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης των δύο περιφερειών, γίνεται… πανικός και κυρίως στο ζευγάρι Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς, που ανταμώνει στις 05:00, με την υπόθεση πρόκριση να έχει έρθει στα ίσια.

Οι Ντάλας Μάβερικς απάντησαν με το ίδιο νόμισμα στους Φοίνιξ Σανς, παίρνοντας τη νίκη στα δύο παιχνίδια στην έδρα τους και διαμορφώνοντας το 2-2 στη σειρά. Η επικράτηση με 111-101 στην αναμέτρηση της Κυριακής είναι λογικό να τους δίνει ισχυρή ψυχολογική τόνωση, τώρα που επιστρέφουν στην έδρα των Φοίνιξ Σανς για την πέμπτη σύγκρουση, η οποία φαντάζει πλέον καθοριστική για το εισιτήριο της πρόκρισης στους τελικούς της Δύσης. Ίδιο είναι και το σκηνικό στο ανατολικό ζευγάρι Μαϊάμι Χιτ-Φιλαδέλφεια 76ερς. Με την επιστροφή του Τζοέλ Εμπίιντ, οι Φιλαδέλφεια 76ερς υπερασπίστηκαν την έδρα τους, κερδίζοντας με 116-108 την Κυριακή και έκαναν το 2-2. Πλέον, όλα ξεκινούν από την αρχή με τους Μαϊάμι Χιτ, να διατηρούν, πάντως, το πλεονέκτημα έδρας.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ «ΜΕΤΩΠΑ» ΣΕ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ACB

Νωρίτερα έχουμε την έναρξη της ημιτελικής φάσης της συναρπαστικής ABA League, με τον πρώτο αγώνα της σειράς Παρτιζάν-Μπούντουτσνοστ. Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρασε απευθείας στην τετράδα της Αδριατικής Λίγκας, αφού κατέλαβε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Βέβαια, έχει ένα ολόκληρο 20ήμερο να αγωνιστεί και η τελευταία της ανάμνηση είναι ο εντός έδρας αποκλεισμός από την Μπούρσασπορ στο Eurocup. Στον αντίποδα, η Μπούντουτσνοστ, που ήταν τρίτη κανονική διάρκεια, έθεσε εκτός μάχης την FMP Βελιγραδίου στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με 2-0, αφού επικράτησε 76-70 στην Ποντγκόριτσα και με 79-74 στη σερβική πρωτεύουσα, την οποία επισκέπτεται ξανά. Οι αναμνήσεις, πάντως, από τις φετινές κόντρες με την Παρτιζάν δεν είναι ευχάριστες για τους Μαυροβούνιους. Έχασαν και τα δύο ματς, με 75-66 εκτός και με 80-72 εντός έδρας.

Το πρώτο σκέλος της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της ισπανικής ACB διεξάγεται σήμερα με σημαντικές αναμετρήσεις. Η μεγάλη μάχη σωτηρίας Σαραγόσα-Ανδόρα θα βρεθεί στο επίκεντρο. Η Σαραγόσα θα αναζητήσει νίκη που θα της εξασφαλίσει την παραμονή, την ώρα που η Ανδόρα παίζει την τελευταία της ζαριά. Το ενδιαφέρον στρέφεται και στο Βαλένθια-Σαν Πάμπλο Μπούργος. Η Βαλένθια κυνηγά ακόμα τη δεύτερη θέση, ενώ η Σαν Πάμπλο Μπούργος την τελευταία ελπίδα επιβίωσης. Στο Φουενλαμπράδα-Μπρεογάν, οι γηπεδούχοι θέλουν να… ξεμπερδέψουν με την παραμονή και η Μπρεογάν να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες για τα πλέι-οφ. Ίδιο διακύβευμα και στο Μπέτις-Γκραν Κανάρια, ενώ στο Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο, οι Καταλανοί έχουν εξασφαλισμένη την πρωτιά, τη στιγμή που η Μπιλμπάο έχει στο… μάτι την οκτάδα.

20:00   Παρτιζάν-Μπούντουτσνοστ                    ABA League

20:00   Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο                       ACB Ισπανίας

20:00   Φουενλαμπράδα-Μπρεογάν                   ACB Ισπανίας

21:30   Σαραγόσα-Ανδόρα                                  ACB Ισπανίας

22:00   Βαλένθια-Σαν Πάμπλο Μπούργος         ACB Ισπανίας

22:30   Μπέτις-Γκραν Κανάρια                           ACB Ισπανίας

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Φιλαδέλφεια 76ερς             NBA

05:00   Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς               NBA