Prime Time: Μπακς-Χοκς, ώρα για αντίδραση

Reading time3 λ

Πλούσιες προσφορές για στοίχημα στο βραδινό κουπόνι που είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα

Εν αναμονή των μεγάλων ματς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου καθώς και του Copa America, το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερο πλάνο στο βραδινό κουπόνι. Το μπάσκετ κάνει ένα βήμα μπροστά με τη δεύτερη αναμέτρηση των τελικών της ανατολικής περιφέρειας τουNBA: Μιλγουόκι Μπακς-Ατλάντα Χοκς (03:30). Παιχνίδι με μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα και φυσικά στο live.

Παρά τους 34 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους 33 του Τζρου Χόλιντεϊ, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο πρώτο παιχνίδι με 116-113. Κι αυτό με τους Ατλάντα Χοκς να μην υπολογίζουν στον Ντι’ Αντρε Χάντερ, τον καλύτερο αμυντικό τους, με τον σταρ τους Τρέι Γιάνγκ να νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο κι έναν από τους πιο αξιόπιστους σουτέρ τους, τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, να μην παίζει στο 100%.

Όπως και να ‘χει αναμένεται αντίδραση από τους Μιλγουόκι Μπακς μιας και το υπόλοιπο καστ γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τζρου Χόλιντεϊ δεν έπαιξε καλά όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Οι Μπακς δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να βρεθούν πίσω με 2-0 στην σειρά, αν και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς έδειξαν πως έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την ανατροπή. Ωστόσο, δεν είναι πάντοτε εφικτό. Γι’ αυτό και θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις τους άμεσα μια και οι Ατλάντα Χοκς είναι μια νεαρή ομάδα με άγνοια κινδύνου και αν αποκτήσει ψυχολογία είναι ικανή να κάνει μεγάλη ζημιά.

Στο κουπόνι του ποδοσφαίρου, τώρα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Φιν Χαρπς-Λόνγκφορντ Τάουν  και Σάμροκ Ρόβερς-Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ για την Premier Division της Ιρλανδίας, ενώ δράση υπάρχει και στην Serie B της Βραζιλίας με πολλά και ενδιαφέροντα ματς, ενώ ιδιαίτερο αναμένεται το ντέρμπι της Φλόριντα: Ιντερ Μαϊάμι-Ορλάντο Σίτι για το MLS.

22:00   Φιν Χαρπς-Λόνγκφορντ Ταόυν                      Premier Division

22:00   Σάμροκ Ρόβερς-Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ      Premier Division

22:30   Αβαΐ-CRB                                                       Serie B Brasil

01:00   Μπραζίλ ντε Πελότας-Πόντε Πρέτα              Serie B Brasil

01:00   Γκουαρανί Καμπίνας-Κοριτίμπα                    Serie B Brasil

03:00   Ιντερ Μαϊάμι-Ορλάντο Σίτι                            MLS

03:00   Μινεσότα Λινξ-Λας Βέγκας Εϊσις                  WNBA

03:30   Οπεράριο-Κονφιάνσα                                     Serie B Brasil

03:30   Βίλα Νόβα-Γκοϊάς                                          Serie B Brasil

03:30   Μιλγουόκι Μπακς-Ατλάντα Χοκς                  NBA