Prime Time: Μπουλς-Μπάκς, είναι… ντέρμπι

Reading time2 λ

Μοναδικές στιγμές διασκέδασης και 100% στοιχηματική δράση προσφέρει το αποψινό κουπόνι

Τα πλέι οφ του NBA συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και στο επίκεντρο βρίσκεται η αναμέτρηση Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Οι Σικάγο Μπουλς τα ξημερώματα της Πέμπτης ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1 καθώς νίκησαν μέσα στο Μιλγουόκι με 114-110. Θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο… μονοπάτι τώρα που μεταφέρονται οι αγώνες στην έδρα τους. Ο κόουτς Μπίλι Ντόνοβαν υπογράμμισε πως θα χρειαστούν εκ νέου μια πολύ δυνατή εμφάνιση για να πάρουν και πάλι τη νίκη. Ωστόσο, εκτιμά πως είναι στο χέρι των παικτών του ιδίως αν διατηρήσουν στα ίδια επίπεδα την επιθετική παραγωγικότητά τους. Από τη μεριά τους, οι πρωταθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο ψάχνουν να βρουν τις λύσεις που θα τους οδηγήσουν εκ νέου στις επιτυχίες και ο προπονητής Μάικ Μπούντενχολζερ κάνει focus στην άμυνα.

Συναρπαστικά ματς με σπουδαίες επιλογές για στοίχημα είναι το Ατλάντα Χοκς-Μαϊάμι Χιτ και το Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Φοίνιξ Σανς.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Στο κουπόνι του ποδοσφαίρου, τώρα, καταιγιστική είναι η δράση στο πρωτάθλημα της Ligue 2 της Γαλλίας με ματς όπου «παίζονται» πολλά. Δράση υπάρχει και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Στο Τενερίφη-Ουέσκα, οι δύο ομάδες «μάχονται» για να πάρουν την άνοδο στην La Liga. Την ίδια στιγμή, ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα αναμένεται το Βιζέλα-Αρόουκα για την Primeira Liga.

Η μπάλα κυλάει επίσης σε Ασία και Αφρική με πολύ σημαντικά ματς για το AFC Champions League και το CAF Champions League, προτού ενδιαφέρον στραφεί στην Λατινική Αμερική, όπου υπάρχει πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα στα πρωταθλήματα της Αργεντινής, της Χιλής, της Ουρουγουάης και του Μεξικού.

22:00 Μπαστιά-Παρί Ligue 2

22:00 Ντιζόν-Γκινγκάμπ Ligue 2

22:00 Χάβρη-Γκρενόμπλ Ligue 2

22:00 Νανσί-Κεβιγί Ligue 2

22:00 Νιμ-Ροντέζ Ligue 2

22:00 Τενερίφη-Ουέσκα Segunda Division

22:15 Βιζέλα-Αρόουκα Primeira Liga

23:15 Αλ Σαμπάμπ-Μουμπάι Σίτι AFC Champions League

23:15 Αλ Γκαράφα-Φουλάντ AFC Champions League

23:15 Αλ Τααβόν-Αλ Ντουχαΐλ AFC Champions League

00:00 Εσπεράνς-Σετίφ CAF Champions League

01:00 Ράζα Καζαμπλάνκα-Αλ Αχλί CAF Champions League

02:00 Σέρο Λάργο-Νασιονάλ Primera Division Uruguay

02:00 Ατλάντα Χοκς-Μαϊάμι Χιτ NBA

02:30 Κολόν Σάντα Φε-Εστουδιάντες Liga Profesional Argentina

03:00 Έβερτον δε Βίνια-Παλεστίνο Primera Division Chile

03:00 Πουέμπλα-Νεκάξα Liga MX

03:30 Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς NBA

04:30 Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Φοίνιξ Σανς NBA

05:00 Χουάρες-Μασατλάν Liga MX