Σίξερς-Σέλτικς, αναμένεται αντίδραση των Σίξερς

Reading time2 λ

Πλήθος επιλογών για ποντάρισμα στην καθοριστική αναμέτρηση Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς

Απόψε στις 22:30 διεξάγεται το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς, για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς ξεκίνησαν ιδανικά τη σειρά, κερδίζοντας εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, χωρίς μάλιστα τον Ζοέλ Εμπίντ, αλλά με τον Γαλλοκαμερουνέζο στην πεντάδα τους, έχασαν τα άλλα δύο παιχνίδια, το πιο πρόσφατο στο γήπεδό τους, λίγο αφότου ο Εμπίντ είχε παραλάβει το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Πλέον, οι Σέλτικς ανέκτησαν το προβάδισμα στη σειρά, κάνοντας το 2-1, παίρνοντας πίσω και το προβάδισμα έδρας που είχαν χάσει. Μένει να φανεί αν μπορούν να βγάλουν κάποια αντίδραση οι Σίξερς.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να βοηθήσουν τον Εμπίντ οι συμπαίκτες του, αφού στο τελευταίο παιχνίδι, έμπειροι καλαθοσφαιριστές όπως οι Χάρντεν και Χάρις, παρέπαιαν αγωνιστικά. Μάλιστα, ο Χάρντεν αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της δικής του ομάδας σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης που έγινε αλλαγή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΟΙ ΣΑΝΣ

Ξημερώματα Δευτέρας, στις 03:00, γίνεται και το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς, για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας. Κι εδώ το σκορ είναι 2-1 υπέρ του φαβορί και της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο, δηλαδή των Νάγκετς. Η διαφορά είναι πως οι Σανς έχασαν τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν στο Ντένβερ, βγάζοντας αντίδραση και κερδίζοντας το τρίτο στην έδρα τους. Το κατάφεραν χωρίς τον τραυματία βασικό τους πόιντ γκαρντ, Κρις Πολ, ο οποίος μάλλον θα λείψει ξανά.

Βέβαια, πώς να μην το καταφέρουν, όταν ο Μπούκερ βάζει 47 πόντους και ο Ντουράντ 39. Με τέτοια νούμερα, το ζευγάρι των «αστέρων» των Σανς ακύρωσαν μία εκπληκτική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των play offs του ΝΒΑ που κάνει τριπλ νταμπλ με τουλάχιστον  25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 15 ασίστ. Για την ακρίβεια είχε 28 πόντους, 17 ριμπάουντ και 17 ασίστ.

22:30     Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς    NBA

03:00     Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς    NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |