Σίξερς-Νετς, ανοίγουν το πρόγραμμα

Reading time3 λ

Μεγάλες προσφορές για στοίχημα προσφέρονται στο ματς Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς

Απόψε το βράδυ στις 20:00, μεσημέρι ώρα ΗΠΑ, ξεκινούν τα play offs του φετινού πρωταθλήματος με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς. Στην πλατφόρμα της Betsson πάντα υπάρχουν διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Οι Σίξερς τερμάτισαν στην 3η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με τον σέντερ της ομάδας, Τζοέλ Εμπίιντ να πραγματοποιεί την καλύτερη του χρονιά και να θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να πάρει το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Από την άλλη μεριά οι Μπρούκλιν Νετς, μετά την προσπάθεια τους να «χτίσουν» μία υπερομάδα, άλλαξαν ρότα και τακτική, καθώς είδαν ότι δεν τους βγήκε. Έφυγαν οι Χάρντεν, Ντουράντ, Ίρβινγκ, κατά σειρά αποχώρησης, με τον πρώτο μάλιστα να πηγαίνει στους σημερινούς αντιπάλους τους. Ακόμη κι έτσι κατάφεραν να τερματίσουν στην έκτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Αλλά δύσκολα θα πετύχουν κάτι περισσότερο.

Λίγο αργότερα διεξάγεται άλλο ένα παιχνίδι για την Ανατολική Περιφέρεια, το Μπόστον Σέλτικς-Ατλάντα Χοκς. Οι Σέλτικς, αφού κατέκτησαν την 2η θέση της κανονικής περιόδου, έχουν στόχο να επιστρέψουν στους τελικούς του ΝΒΑ, εκεί που ηττήθηκαν πέρυσι από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι Χοκς που μπήκαν στα play offs μέσω του play in tournament, κατακτώντας την έβδομη θέση, είναι πάντα επικίνδυνη ομάδα. Ειδικά με τον σχετικά άναρχο τρόπο που παίζουν, με μεγάλο πρωταγωνιστή πάντα τον Γιανγκ. Απλά μένει να φανεί αν αυτός ο τρόπος μπορεί να τους βοηθήσει σε μία εποχή που οι άμυνες «σκληραίνουν» περισσότερο.

ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Το μοναδικό παιχνίδι της Δυτικής Περιφέρειας των play offs είναι το Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, το ντέρμπι της Καλιφόρνια. Άλλωστε ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε δηλώσει στην κανονική περίοδο πώς θα ήθελε τους Κινγκς ως αντιπάλους για να μην ταξιδεύει πολύ η ομάδα του. Αυτό το ζευγάρι αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς οι Κινγκς είναι μία νεανική ομάδα, με την καλύτερη επίθεση, βάσει αριθμών, της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Πήραν την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, αλλά απέναντι τους βρίσκουν τους Γουόριορς που τερμάτισαν έκτοι. Αντιμετωπίζουν όχι απλά μία πιο έμπειρη ομάδα, αλλά τους πρωταθλητές που υπερασπίζονται τον τίτλο τους.

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της ημέρας, κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική τους θέση, καθώς πρόκειται για κόντρα των ομάδων που τερμάτισαν στην 4η και στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, είναι το Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς. Δύο ομάδες που δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά, με τον Μίτσελ να κάνει άμεσα απόσβεση της απόκτησης του από τους Καβαλίερς, ανεβάζοντας τους αρκετά στην κανονική περίοδο. Όσον αφορά στους Νικς, ο Ραντλ είναι αμφίβολος για σήμερα λόγω ενός τραυματισμού που τον κράτησε εκτός στα τελευταία παιχνίδια Όμως, βρήκε έναν άξιο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Μπράνσον. Οι Νικς συμμετέχουν για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια στα play offs, στόχος τους να περάσουν επιτέλους έναν γύρο. Αλλά και οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτως ποια θα προκριθεί, δύσκολα θα προβληματίσουν τους πρωτοπόρους Μπακς, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και συναντηθούν στα ημιτελικά.

20:00     Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς     NBA

22:30     Μπόστον Σέλτικς-Ατλάντα Χοκς NBA

01:00     Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς    NBA

03:30     Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς      NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |