Γουόριορς-Κινγκς, πρωτόγνωρη κατάσταση για Κάρι

Reading time2 λ

Η μεγάλη μάχη Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σακραμέντο Κινγκς συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Σήμερα το βράδυ, ξημερώματα Παρασκευής, διεξάγεται ο πολύ σημαντικός αγώνας Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σακραμέντο Κινγκς. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

O Στεφ Κάρι ζει πρωτόγνωρες στιγμές, καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του η ομάδα του είναι πίσω στο σκορ με 2-0 σε μία σειρά play offs. Μόνο από αυτό μπορεί να κατανοήσει κάποιος πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Θα πρέπει, μάλιστα, να ξεπεράσουν και την απουσία του Ντέσμοντ Γκριν, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, επειδή πάτησε τον Σαμπόνις στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν και άλλα δύο παιχνίδια των play offs του NBA, τα Μπρούκλιν Νετς-Φιλαδέλφεια 76ερς και Λος Άντζελες Κλίπερς-Φοίνιξ Σανς. Φυσικά, το τελευταίο είναι το πιο ενδιαφέρον από τα δύο, όχι μόνο επειδή η σειρά είναι στο 1-1, αλλά κυρίως γιατί μοιάζει από τα πιο αμφίρροπα των play offs. Στο άλλο μένει να φανεί αν οι Μπρούκλιν Νετς μπορούν να βγάλουν αντίδραση μετά τις δύο ήττες στη Φιλαδέλφεια, ή αν οι Σίξερς κάνουν ένα βήμα προς το «σκούπισμα» στη σειρά.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ PLAY OFFS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BASKET LEAGUE               

Απόψε στις 19:15 αρχίζει και η διαδικασία των play offs στην ελληνική Basket League, με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Άρης. Ο αήττητος και πρώτος της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός, αγωνίζεται νωρίτερα απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες λόγω των υποχρεώσεων του στη Euroleague. Γι’ αυτό θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» γρήγορα τη σειρά με τον Άρη. Βέβαια με την ομάδα που προκρίνεται να είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, πάντα το πρώτο παιχνίδι χρειάζεται προσοχή για τα φαβορί.

Τέλος, απόψε γίνονται και δύο αναμετρήσεις για το καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την ισπανική ACB, οι Μπέτις-Φουενλαμπράδα, Μπρέογκαν-Μάλαγα. Η Μπέτις είναι προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, με την Φουενλαμπράδα ουραγό, επομένως εύκολα γίνεται κατανοητό πόσο σημαντικό βαθμολογικά είναι αυτό το παιχνίδι. Όσον αφορά στο άλλο, Μπρέογκαν και Μάλαγα βρίσκονται σχετικά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η Μπρέογκαν παλεύει να μπει στην πρώτη οκτάδα για να συμμετάσχει στα play offs και η Μάλαγα διεκδικεί μια θέση στην πρώτη τετράδα.

19:15     Ολυμπιακός-Άρης           Basket League

21:00     Μπέτις-Φουενλαμπράδα           ACB Ισπανίας

21:30     Μπρέογκαν-Μάλαγα    ACB Ισπανίας

02:30     Μπρούκλιν Νετς-Φιλαδέλφεια 76ερς   NBA

05:00     Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σακραμέντο Κινγκς    NBA

05:30     Λος Άντζελες Κλίπερς-Φοίνιξ Σανς          NBA


*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |