Γουόριορς-Μάβερικς, ευκαιρία πρόκρισης

Reading time2 λ

Η αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Ντάλας Μάβερικς έχει ξεχωριστή θέση στο κουπόνι.

Σε καθοριστικό μονοπάτι έχουν βρεθεί τα κορυφαία πρωταθλήματα. Στην Betsson υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για τις συγκλονιστικές μάχες της ημέρας, από τις οποίες δεσπόζει ο πέμπτος τελικός της δυτικής περιφέρειας του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς, το τζάμπολ του οποίου γίνεται στις 04:00 τα ξημερώματα και μπορεί να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» της σειράς.

Οι Ντάλας Μάβερικς κατάφεραν να επικρατήσουν με 119-109 στον τέταρτο αγώνα που διεξήχθη την Τρίτη στο Ντάλας και μείωσαν με 3-1. Με τον «μαγικό» Λούκα Ντόντσιτς να συνεχίζει τις φανταστικές εμφανίσεις, ευελπιστούν ότι μπορούν να βρουν ακόμα περισσότερο… οξυγόνο. Όμως, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιστρέφουν στο «άντρο» τους, όπου έχουν αποδειχθεί πανίσχυροι ως τώρα στη σειρά και θα επιχειρήσουν να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, στους οποίους συμμετείχαν για τελευταία φορά το 2019.

ΖΩΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Το τρίτο ζευγάρι του πρώτου γύρου των πλέι-οφ της ισπανικής ACB, Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Τενερίφη, μπαίνει απόψε στον… χορό. Η Ζοβεντούτ Μπανταλόνα, που πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στην κανονική διάρκεια, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί την έδρα της κόντρα στη νικήτρια του Basketball Champions League, Τενερίφη, που ήταν πέμπτη και εμφανίζεται άκρως μαχητική.

Η ημιτελική φάση των πλέι-οφ της τουρκικής Super Lig συνεχίζεται απόψε με τη δεύτερη αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε-Νταρουσάφακα. Η οικοδέσποινα απέδειξε ότι είναι το φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς, αφού επικράτησε με το εμφατικό 94-69 στο πρώτο ματς της σειράς που έγινε την Τρίτη. Η Νταρουσάφακα, πάντως, δεν έχει πει την τελευταία λέξη της και θα επιχειρήσει να κάνει το «μπρέικ», όπως έκανε στον πρώτο γύρο απέναντι στην Γκαζιαντέπ.

Νωρίτερα έχουμε την εκκίνηση των τελικών της λιθουανικής LKL, στους οποίους συγκρούονται Ρίτας Βίλνιους-Λιετκαμπέλις. Η Ρίτας Βίλνιους επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικράτησε με 3-1 της Σιαουλιάι στα ημιτελικά και στοχεύει στο έκτο πρωτάθλημά της. Από την πλευρά της, η Λιετκαμπέλις έκανε τη μεγάλη έκπληξη, απέκλεισε με 3-1 την ισόβια πρωταθλήτρια Ζαλγκίρις Κάουνας και διεκδικεί τον τίτλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

18:50   Ρίτας Βίλνιους-Λιετκαμπέλις                              LKL Λιθουανίας

20:30   Φενέρμπαχτσε-Νταρουσάφακα                          Super Lig Τουρκίας

22:00   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Τενερίφη                     ACB Ισπανίας

04:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς    NBA