Γουόριορς-Μάβερικς, η πρώτη σύγκρουση

Reading time3 λ

Η μάχη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Ντάλας Μάβερικς βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο κουπόνι.

Το ενδιαφέρον καλπάζει σε όλα τα «μέτωπα», με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Όπως είναι λογικό, το τζάμπολ των τελικών της δυτικής περιφέρειας του NBA, στους οποίους συγκρούονται στις 04:00 τα ξημερώματα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς, αποτελεί πόλο έλξης, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να αναμένεται άκρως συναρπαστικό.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι λογικό να ονειρεύονται τη δόξα της προηγούμενης δεκαετίας, στην οποία έδωσαν το «παρών» σε πέντε τελικούς, κατακτώντας τρεις τίτλους. Έθεσαν εκτός μάχης τους Μέμφις Γκρίζλις με 4-2, με τον ηγέτη τους, Στεφ Κάρι να είναι σταθερά το πρώτο… βιολί, αφού έχει καταγράψει ως τώρα στα πλέι-οφ 26,9 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ. Αυτοί που έριξαν την… βόμβα, πάντως, ήταν οι Ντάλας Μάβερικς. Κέρδισαν στο έβδομο ματς μέσα στην έδρα των Φοίνιξ Σανς, έκαναν το 4-3 στη σειρά και βρέθηκαν στους τελικούς της Δύσης για πρώτη φορά μετά από το 2011, όταν κέρδισαν το πρωτάθλημα. Με τον «μάγο» Λούκα Ντόντσιτς να κάνει θαύματα, με 31,5 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ φαντάζουν έτοιμοι να εκπλήξουν ξανά.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΛΙΓΚΕΣ

Το πακέτο των δεύτερων αγώνων της πρώτης φάσης των πλέι-οφ της ιταλικής Serie A συμπληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι Μπρέσια-Σάσαρι. Η οικοδέσποινα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά τη Δευτέρα, επικράτησε με 104-97 και τώρα θα επιχειρήσει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της και να πραγματοποιήσει το πιο σημαντικό βήμα προς τα ημιτελικά. Στη λιθουανική LKL, απόψε κρίνεται το πρώτο εισιτήριο για τους τελικούς. Κοντράρονται για τρίτη φορά Ρίτας Βίλνιους-Σιαουλιάι με τη νικήτρια να προκρίνεται. Η Σιαουλιάι κέρδισε με 84-72 στη δεύτερη αναμέτρηση και επιστρέφει στη λιθουανική πρωτεύουσα, όπου η Ρίτας Βίλνιους εμφανίζεται πανίσχυρη, όντας αήττητη από τον Ιανουάριο.

«Θερμό» είναι το Γκαζιαντέπ-Νταρουσάφακα στην τουρκική Super Lig. Οι ανατροπές είναι στην ημερήσια διάταξη σε αυτό το ζευγάρι, αφού η Γκαζιαντέπ, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, θριάμβευσε με 91-66 μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Έκανε το 1-1 στη σειρά, ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και πλέον στοχεύει στη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στα ημιτελικά. Βέβαια, η Νταρουσάφακα είχε κερδίσει το πρώτο ματς της σειράς στο Γκαζιαντέπ και φιλοδοξεί να… αρπάξει αυτή το εισιτήριο για την τετράδα.

18:00   Γκαζιαντέπ-Νταρουσάφακα                                  Super Lig Τουρκίας

18:50   Ρίτας Βίλνιους-Σιαουλιάι                                      LKL Λιθουανίας

21:30   Μπρέσια-Σάσαρι                                                   Serie A Ιταλίας

04:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς      NBA