Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Σικάγο Σκάι, πρόκριση

Reading time2 λ

Στη μονομαχία της Νιού Γιορκ Λίμπερτι με τη Σικάγο Σκάι υπάρχουν πλούσιες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Στα παρκέ της απέναντι όχθης του Ατλαντικού εντοπίζεται σήμερα το ενδιαφέρον και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Ο τρίτος αγώνας Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Σικάγο Σκάι, που αρχίζει στις 04:00 τα ξημερώματα, κυριαρχεί, αφού θα κρίνει οριστικά ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στα ημιτελικά του WNBA.

Στα ίσια και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό έφερε η Σικάγο Σκάι τη σειρά. Επικράτησε με 100-62 της Νιού Γιορκ Λίμπερτι στον δεύτερο αγώνα που έγινε στην έδρα της, έκανε το 1-1 και πλέον ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη για να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο και να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον τίτλο της. Βέβαια, καλείται να αφήσει πίσω την αστάθεια που εμφανίζει από την αρχή του Αυγούστου, τη στιγμή που η Νιού Γιορκ Λίμπερτι «πληγώθηκε», διακόπτοντας νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Ωστόσο, την τελευταία φορά που υποδέχτηκε τη Σικάγο Σκάι, στις 24 Ιουλίου, νίκησε με 83-80, κάτι που ευελπιστεί να συμβεί ξανά, ώστε να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στην τετράδα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Νωρίτερα, υπάρχει δράση στην SPB της Βενεζουέλας, όπου η κανονική περίοδος προχωρά. Το πιο σπουδαίο ματς είναι το Κεντάουρος Ντε Πορτουγκέσα-Πιράτας Ντε Λα Γκουάιρα, που θα κρίνει πολλά στη δυτική περιφέρεια. Στην κορυφή του δεύτερου ομίλου βρίσκεται η Κεντάουρος Ντε Πορτουγκέσα, που προέρχεται από έξι σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί της Τόρος Ντε Αράγκουα. Από την πλευρά της, η Πιράτας Ντε Λα Γκουάιρα βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρώτου γκρουπ και θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί των τριών επιτυχιών, στο οποίο έχει φτάσει χάρη στη νίκη επί της Γκαϊτέρος Ντελ Σούλια. Μεγάλη μάχη θα γίνει και στο Γκουάρος Ντε Λάρα-Μπρόνκος Ντε Καράκας που κυνηγούν θέση στην οκτάδα της Δύσης, ενώ και στην Ανατολή, καθοριστική μοιάζει η σύγκρουση Γκλαντιατόρες Ντε Ανζοατέγκι-Χιχάντες Ντε Γκουαγιάνα.

01:00   Γκουάρος Ντε Λάρα-Μπρόνκος Ντε Καράκας                       SPB Βενεζουέλας

02:00   Γκλαντιατόρες Ντε Ανζοατέγκι-Χιχάντες Ντε Γκουαγιάνα        SPB Βενεζουέλας

02:30   Κεντάουρος Ντε Πορτουγκέσα-Πιράτας Ντε Λα Γκουάιρα   SPB Βενεζουέλας

04:00   Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Σικάγο Σκάι                                           WNBA