Ολυμπιακός-Προμηθέας, στόχος ο τελικός
Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.
Με κάθε επισημότητα ξεκινά η σεζόν στα ελληνικά παρκέ σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Το Super Cup, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, κλέβει την παράσταση και ειδικά ο δεύτερος ημιτελικός, Ολυμπιακός-Προμηθέας, ο οποίος θα ξεκινήσεις τις 21:00, αφού αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, λόγω των κινήσεων που έκαναν το καλοκαίρι οι δύο ομάδες.
Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός μπαίνει στη νέα σεζόν με στόχο να υπερασπιστεί τα εντός των συνόρων κεκτημένα, αλλά και να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Μπορεί να αποχαιρέτησε τον αρχηγό Γιώργο Πρίντεζη και τον πολύτιμο Τζόι Ντόρσεϊ, παρέα με τους Μάρτιν, Ζαν-Σαρλ και Έτσι, όμως, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διατήρησε τον υπόλοιπο εξαιρετικό «κορμό» της κι έκανε εξαιρετικές προσθήκες, όπως είναι αυτές των Κάνααν, Μπολομπόι, Πίτερς και Μπλακ. ΄
Από την πλευρά του, ο Προμηθέας, που ήταν τρίτος στην περασμένη Basket League, έχει μεταμορφωθεί. Με την απόκτηση των Μουράτου, Κακλαμανάκη, Κουμπόλκα, Κάουαν, Γιανγκ, Χέλεμς και Κόντιτ το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά θα επιχειρήσει να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα, αλλά και να βάλει δύσκολα στο φαβορί.
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
Στον πρώτο ημιτελικό που αρχίζει στις 17:00, διασταυρώνουν τα ξίφη τους Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου. Έπειτα από την αποτυχημένη περασμένη σεζόν, ο Παναθηναϊκός ανοίγει μια νέα σελίδα. Έχει νέο προπονητή τον Ντέγιαν Ράντονιτς, προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, όπως αυτές των Λι, Γκριγκόνις, Γουίλιαμς, Γκουντάιτις, Γουίλιαμς, Άντριου, Πονίτκα, του Γιώργο και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Αναβάθμισε σε αρχηγό τον «πύργο» του, Γιώργο Παπαγιάννη, έπειτα από την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου και προσδοκά την ιδανική εκκίνηση, στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους.
Κι ο οικοδεσπότης Κολοσσός Ρόδου, όμως, προχώρησε σε ευρύ «λίφτινγκ». Στον πάγκο του θα έχει τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Από την ελληνική αγορά απέκτησε τους Κατσίβελη, Γιαννόπουλο και Χρυσικόπουλο, ενώ και οι Σταρκς, Μορέιρα, Τιγκ, Όσμπορν, Μπαρσέλο και Στεβάνοβιτς, που συμπληρώνουν την εξάδα των ξένων, έχουν σπουδαίες περγαμηνές και θα προσπαθήσουν να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στους Πράσινους.
17:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου Super Cup
21:00 Ολυμπιακός-Προμηθέας Super Cup