Πανιώνιος-ΑΕΚ, με το βλέμμα στα ημιτελικά
Στο ματς Πανιώνιος–ΑΕΚ μας περιμένουν μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα
Στα ύψη βρίσκεται από σήμερα το… θερμόμετρο στα παρκέ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η έναρξη του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης, που είναι το παρθενικό στα χρονικά του θεσμού, συγκεντρώνει τα βλέμματα. Η αυλαία ανοίγει στις 15:45 με τον πρώτο προημιτελικό, Πανιώνιος-ΑΕΚ, που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν, αλλά μοιάζει να έχει ξεκάθαρο φαβορί.
Η ΑΕΚ μπορεί να είναι «πληγωμένη» μετά την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο, με την οποία υποχώρησε στην έκτη θέση της Basket League. Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι έχουν σταθεί αντάξιοι των περιστάσεων στα τελευταία σημαντικά παιχνίδια, στα οποία ήταν μονόδρομος το «ροζ φύλλο». Χώρια ότι βρίσκονται δύο κατηγορίες πιο ψηλά από τον σημερινό τους αντίπαλο. Ο Πανιώνιος, που μετέχει στο Final Eight ως νικητής του Unicef Trophy, όπου κοντραρίστηκε με ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών, είναι πρωτοπόρος του δεύτερου ομίλου της Β’ Εθνικής, προερχόμενος από την επικράτηση επί της Νέας Κηφισιάς.
ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ
Στο δεύτερο προημιτελικό της ημέρας κοντράρονται Περιστέρι-ΠΑΟΚ. Μια μάχη που φαντάζει ισορροπημένη. Το Περιστέρι, βέβαια, προέρχεται από την απρόσμενη ήττα στην Καρδίτσα, αλλά παρέμεινε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου κι αναρριχήθηκε στο πέμπτο σκαλοπάτι. Βέβαια, το Περιστέρι διατηρεί το ψυχολογικό αβαντάζ, αφού κέρδισε τον ΠΑΟΚ και στα δύο φετινά ματς της Basket League. Με 85-77 εντός στις 8 Οκτωβρίου και με 81-70 στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιανουαρίου.
Στον μαγικό κόσμο του NBA, έχουμε τους τελευταίους αγώνες πριν το All Star Weekend. Όπως είναι λογικό, οι προβολείς στρέφονται στη μονομαχία Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς. Μια ανάσα από το… ρετιρέ του πρωταθλήματος βρίσκονται πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς, έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί των πρωτοπόρων Μπόστον Σέλτικς, που ήρθε στην παράταση. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίζει τα… θαύματα, όντας τρίτος σκόρερ 32,5 πόντους και πρώτος ριμπάουντερ με 12,3, τα Ελάφια ψάχνουν ακόμα ένα βήμα κορυφής. Βέβαια και οι Σικάγο Μπουλς «καίγονται», αφού θέλουν να βρεθούν στη δεκάδα της ανατολικής περιφέρειας. Στα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια διασταυρώνουν τα ξίφη τους Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Κλίπερς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.
15:45 Πανιώνιος-ΑΕΚ Κύπελλο Ελλάδας
19:15 Περιστέρι-ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδας
02:30 Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς NBA
03:00 Μινεσότα Τίμπεργουλβς–Ουάσινγκτον Γουίζαρντς NBA
05:00 Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Κλίπερς NBA