Σαν Χερμάν-Καπιτάνες, κρίσιμο σταυροδρόμι

Reading time2 λ

Πολλές οι ευκαιρίες για στοίχημα στο ματς των Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν με τους Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού εντοπίζεται πλέον το ενδιαφέρον στον χώρο του μπάσκετ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η BSN του Πουέρτο Ρίκο έχει μπει αισίως στην ημιτελική φάση και η δεύτερη σύγκρουση της σειράς Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν-Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο, που ξεκινά στις 03:00 τα ξημερώματα, θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο, αφού το σταυροδρόμι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.

Οι Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο, που πρώτευσαν στον πρώτο όμιλο και απέκλεισαν τους Χιχάντες Ντε Καρολίνα, θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι. Έκαναν ήδη το πρώτο βήμα, αφού νίκησαν με 115-112 στην παράταση στον συγκλονιστικό πρώτο αγώνα της σειράς. Πλέον, θέλουν να θέσουν στέρεες βάσεις για πρόκριση από αυτή τη σειρά που κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Με μπροστάρη τον Δομηνικανό γκαρντ Λις, που είχε 28 πόντους και πληθωρικούς τον φόργουορντ Κόλιερ, που είχε 19 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά και τον πολύπειρο Μεξικανό σέντερ Αγιόν, ο οποίος κατέγραψε 13 πόντους και ισάριθμα «σκουπίδια», οι Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο ευελπιστούν ότι μπορούν να πετύχουν την τρίτη διαδοχική νίκη επί των Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝ ΧΕΡΜΑΝ

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, που ήταν τρίτοι στο πρώτο γκρουπ και έθεσαν εκτός μάχης τους Κανγκρεχέρος Ντε Σαντούρσε, είναι έτοιμοι να πάρουν το… αίμα τους πίσω. Με όπλο την έδρα τους, όπου έχουν να επιδείξουν 14 διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο της BSN, φιλοδοξούν να φέρουν τη σειρά στα ίσια. Έχουν άλλωστε, μεγάλα όπλα, όπως είναι οι Αμερικανοί Μέισον και Χόλις-Τζέφερσον. Ο πλέι-μέικερ Μέισον, ήταν ο στρατηγός των Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν, αφού σημείωσε 42 πόντους, αγγίζοντας το «τριπλ-νταμπλ» με 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Όσο για τον φόργουορντ Χόλις-Τζέφερσον, ήταν εξίσου εντυπωσιακός, με 34 πόντους 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Για να κερδίσουν, πάντως, οι οικοδεσπότες, είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν κι άλλους «πυλώνες», αφού οι πρωταθλητές διαθέτουν μεγαλύτερο «βάθος» στο ρόστερ τους.

03:00   Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν-Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο      BSN Πουέρτο Ρίκο