Σιάτλ Στορμ-Μινεσότα Λινξ, κρίσιμη καμπή

Reading time2 λ

Ενδιαφέρουσες προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στο παιχνίδι της Σιάτλ Στορμ με τη Μινεσότα Λινξ.

Άλλη μια ημέρα υψηλής κρισιμότητας μας περιμένει στο WNBA, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η μονομαχία Σιάτλ Στορμ-Μινεσότα Λινξ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 04:00 τα ξημερώματα, έχει τεράστια σημασία για τους στόχους των δύο ομάδων.

Μάχη για να διατηρηθεί στην τετράδα δίνει η Σιάτλ Στορμ, ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι-οφ. Ωστόσο, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση. Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την Ουάσινγκτον Μίστικς, η οποία την «έπιασε» πλέον στη βαθμολογία, με συνέπεια να στενεύουν τα περιθώρια απωλειών. Ποντάρει, όμως, στη δύναμη της έδρας της, όπου έχει να επιδείξει πέντε διαδοχικές νίκες. Από την πλευρά της, η Μινεσότα Λινξ κάνει το δικό της αγώνα για να μπει στην οκτάδα. Σε ένα «μέτωπο» στο οποίο έξι ομάδες διεκδικούν τρεις θέσεις, κάνει τη δική της αντεπίθεση, αφού σημείωσε δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Ατλάντα Ντριμ και Λος Άντζελες Σπαρκς και θα επιδιώξει να… τριτώσει το καλό.

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι Ατλάντα Ντριμ-Ιντιάνα Φίβερ. Κυρίως για την οικοδέσποινα Ατλάντα Ντριμ, που παλεύει για να… τρυπώσει στα πλέι-οφ. Αυτή τη στιγμή είναι στην ένατη θέση, μια ανάσα από τον στόχο της, όμως, δε διάγει τις καλύτερες ημέρες της εσχάτως. Μετρά τρεις διαδοχικές ήττες με τελευταία αυτή από την Ντάλας Ουίνγκς και πλέον αναζητεί άμεση αντίδραση. Στον αντίποδα, η Ιντιάνα Φίβερ είναι απαλλαγμένη από το άγχος, αφού παραμένει ουραγός και πολύ μακριά από την οκτάδα. Με απολογισμό 14 σερί ηττών, δύσκολα θα καταφέρει να αντισταθεί. Για μια ακόμα βραδιά κοντράρονται Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Λος Άντζελες Σπαρκς. Μονόδρομος μοιάζει η νίκη και για τις δύο ομάδες, που μάχονται για την κατάκτηση της όγδοης θέσης.

02:00   Ατλάντα Ντριμ-Ιντιάνα Φίβερ                         WNBA

02:00   Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Λος Άντζελες Σπαρκς   WNBA

04:00   Σιάτλ Στορμ-Μινεσότα Λινξ                            WNBA