Ουάσινγκτον Μίστικς-Λας Βέγκας Έισις, παγίδα

Reading time2 λ

Εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα υπάρχουν στο ματς των Ουάσινγκτον Μίστικς με τις Λας Βέγκας Έισις.

Στις δύο τελευταίες εβδομάδες της κανονικής περιόδου εισέρχεται το WNBA, το ενδιαφέρουν «φουντώνει» και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η σπουδαία αναμέτρηση Ουάσινγκτον Μίστικς-Λας Βέγκας Έισις, που είναι προγραμματισμένη για τις 02:00 τα ξημερώματα, θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο, αφού η εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος έχει μπροστά της μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Η Λας Βέγκας Έισις, που συγκατοικεί στο ρετιρέ με την πρωταθλήτρια Σικάγο Σκάι, προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών. Εμφατική ήταν η τελευταία της επιτυχία κόντρα στην Ιντιάνα Φίβερ και συνολικά είναι επιτυχημένη η περιοδεία της στην Ανατολή, αφού κατάφερε να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Η Ουάσινγκτον Μίστικς, όμως, θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της εισόδου στην τετράδα. Της έδωσε τεράστια ώθηση η νίκη επί της Σιάτλ Στορμ, ενώ έχει και ψυχολογικό αβαντάζ, αφού έχει επικρατήσει και στις δύο φετινές αναμετρήσεις με τη Λας Βέγκας Έισις. Στις 11 Μαΐου νίκησε με 89-76 εντός, ενώ στις 26 Ιουνίου πήρε το ροζ φύλλο μέσα στο Λας Βέγκας, κερδίζοντας με 87-86 στην παράταση.

«ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Δύο ώρες αργότερα ακολουθεί η εξίσου σπουδαία μονομαχία Σικάγο Σκάι-Ντάλας Ουίνγκς. Η οικοδέσποινα είναι αυτή που «καίγεται» για τη νίκη, αφού πλέον έχει… παρέα στο ρετιρέ. Οι πρωταθλήτριες, βέβαια, έχουν ανεβασμένο ηθικό, αφού πέτυχαν σπουδαία νίκη στην παράταση επί της Κονέκτικατ Σαν. Όχι πως η Ντάλας Ουίνγκς δεν έχει βλέψεις για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θέλει να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας επιτυχία επί της Ατλάντα Ντριμ, ώστε να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην οκτάδα και να πλησιάσει στην εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι-οφ.

Αξιόλογη είναι και η κόντρα Κονέκτικατ Σαν-Φοίνιξ Μέρκιουρι. Η γηπεδούχος επιδιώκει να διαγράψει την τελευταία ήττα από τη Σικάγο Σκάι, ώστε να μην απειληθεί η παρουσία της στην τρίτη θέση. Η Φοίνιξ Μέρκιουρι, με τη σειρά της, έχασε από τη Νιού Γιορκ Λίμπερτι και μόνο σίγουρη δεν αισθάνεται στην οκτάδα. Όσο για το Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Λος Άντζελες Σπαρκς, μοιάζει με μια από τις τελευταίες… ζαριές της Νιού Γιορκ Λίμπερτι για την όγδοη θέση, την οποία κατέχει η Λος Άντζελες Σπαρκς.

02:00   Κονέκτικατ Σαν-Φοίνιξ Μέρκιουρι                  WNBA

02:00   Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Λος Άντζελες Σπαρκς   WNBA

02:00   Ουάσινγκτον Μίστικς-Λας Βέγκας Έισις         WNBA

04:00   Σικάγο Σκάι-Ντάλας Ουίνγκς                           WNBA