Betsson: Επίσημος χορηγός του BNP Paribas Nordic Open 

Reading time2 λ

H Betsson είναι ο νέος επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου τουρνουά τένις στη Σκανδιναβία, παίρνοντας μέρος στο Royal Tennis Hall που θα πραγματοποιηθεί στις 12 με 20 Οκτωβρίου στην Στοκχόλμη.

Με αυτό τον τρόπο, η Betsson ενισχύει την δέσμευση και επεκτείνει την εμβέλειά της στις αθλητικές χορηγίες. Η παγκόσμια στοιχηματική εταιρεία είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν και άλλες σημαντικές συνεργασίες στον χώρο του τένις, καθώς είχε ως πρεσβευτή τον πρώην αστέρα του τένις Jonas Björkman ενώ αποτέλεσε και χορηγός του ATP (Association of Tennis Professionals) τουρνουά στη Νότια Αμερική.

Το BNP Paribas Nordic Open ανήκει και διοργανώνεται από τους αθλητικούς συλλόγους Salk, από τον οργανισμό τένις της Στοκχόλμης και το KLTK. O φετινός διαγωνισμός θα μεταδοθεί στο SVT και είναι o 55ος από την ίδρυση του το 1969.

Ο PR Manager της Betsson, Robin Olenius, δήλωσε: ‘’Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που χορηγούμε και υποστηρίζουμε αυτό το διαχρονικό τουρνουά. Είμασταν χορηγός στο τουρνουά ΑTP στο παρελθόν, αλλά αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά στη Σουηδία, το μέρος που ιδρύθηκε η εταιρία πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. Παράλληλα, μέσω της υποστήριξής μας στον διαγωνισμό, των διαθέσιμων αγορών μας για τους συμμετέχοντες καθώς και των ενεργειών στην πλατφόρμα μας, ελπίζουμε στο να συμβάλλουμε στο να γίνει η εμπειρία πιο ευχάριστη και καλύτερη για όλους’’.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Betsson θα έχει εμφανή παρουσία κατά την διάρκεια των αγώνων, θα οργανώσει ενέργειες στο site της και θα προσφέρει αγορές για όλους τους αγώνες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του BNB Paribas Nordic Open, Rasmus Hult, δήλωσε: ‘’Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Betsson ως τον νέο βασικό συνεργάτη του BNP Paribas Nordic Open. Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το τουρνουά μας, καθώς η εκτεταμένη εμπειρία της Betsson στην χορηγία των αθλητικών διοργανώσεων θα ενισχύσει το προφίλ και την εμβέλεια των εκδηλώσεων. Ανυπομονούμε για τις δυναμικές δραστηριότητες και για όλα όσα θα προσφέρει η Betsson στους φίλαθλους μας, και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα κάνει την εμπειρία ακόμη πιο συναρπαστική και αξέχαστη για όλους τους εμπλεκόμενους’’.