«Welcome Home» powered by Betsson.Sport με τον Πιοτρ Ζιελίνσκι

Reading time3 λ

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς “Welcome Home” έφτασε και προσφέρει στους φιλάθλους την αποκλειστική συνέντευξη με τον νέο παίκτη της Ίντερ, Πιοτρ Ζιελίνσκι. Αυτή η σειρά, δημιουργήθηκε από την ομάδα των πρωταθλητών Ιταλίας και με την υποστήριξη της Betsson.sport. Στόχος της σειράς είναι να γνωρίσουν οι φίλαθλοι τους νέους παίκτες της Ίντερ που θα ενταχθούν στην ομάδα για τη σεζόν 2024-2025.

Στο τρίτο επεισόδιο, πρωταγωνιστής είναι ο Πολωνός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Πιοτρ Ζιελίνσκι, ο νέος μέσος της Ίντερ για τη σεζόν 2024-2025.

Ο Ζιελίνσκι άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών και οφείλει την αγάπη του για το άθλημα στον πατέρα του. Ήταν ο πρώτος του προπονητής και όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Ο αθλητισμός είναι ένα οικογενειακό πάθος. Έχω δύο μεγαλύτερα αδέλφια, και όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου με πήγαινε μαζί τους στο γήπεδο. Του χρωστάω πολλά και ελπίζω να είναι περήφανος για ό,τι έχω πετύχει. Επίσης, αποκάλυψε πως χάρη στη μητέρα του έγινε ικανός να παίζει ποδόσφαιρο και με τα δύο πόδια και δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά, για ένα πέναλτι, τη ρώτησα αν πίστευε ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το αριστερό μου πόδι και με ενθάρρυνε να το κάνω, αφού σκόραρα, άρχισα να προπονούμαι και με τα δύο πόδια».

Αλλά ο Ζιελίνσκι δεν είναι μόνο παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, αν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής, θα είχε ακολουθήσει καριέρα τενίστα αποκαλύπτοντας ότι: «Είμαι πραγματικά παθιασμένος με αυτό το άθλημα και ένας από τα είδωλά μου είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Όταν έπαιζε, αποτελούσε τεράστια έμπνευση για μένα, ειδικά για την απίστευτη κλάση του». Επίσης, θαυμάζει πολύ τον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το τεράστιο ταλέντο τους.

Ως παιδί, ο αγαπημένος του παίκτης ήταν ο Τσέχος μέσος Τομάς Ροζίτσκι για την επιμονή και την τεχνική του, ενώ ακολούθησαν οι Ζιντάν, Ροναλντίνιο και Ινιέστα, οι οποίοι πάντα τον ενέπνεαν.

Το κομβικό σημείο στην καριέρα του ήταν σίγουρα η μετακόμισή του στην Ιταλία, ξεκινώντας από την Ουντινέζε τονίζοντας ότι: «Ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα, αλλά ο σύλλογος με βοήθησε πολύ. Κανόνισαν ακόμη και να πετάει η μητέρα μου στην Ιταλία μια φορά το μήνα, ώστε η οικογένειά μου να είναι μαζί μου. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τα τρία χρόνια μου στο Ούντινε».

Έκτοτε, ο μέσος παρέμεινε στην Ιταλία, αγωνιζόμενος αρχικά στην Έμπολι, στη συνέχεια στη Νάπολι και τώρα μετακομίζοντας στην Ίντερ του Μιλάνου αποκαλύπτοντας ότι:  «Έχω υψηλές προσδοκίες και ελπίζω να ενσωματωθώ γρήγορα στην ομάδα και να γίνω αναπόσπαστο κομμάτι της. Ελπίζω να συμβάλλω στη συνέχιση της επιτυχίας του συλλόγου».

Όσον αφορά τους ανθρώπους που τον ενέπνευσαν, ο Πιοτρ δηλώνει ότι: «Νομίζω ότι κάθε προπονητής που γνώρισα στην καριέρα μου, μου δίδαξε κάτι. Με ενθάρρυναν να πιστεύω στον εαυτό μου, να δουλεύω σκληρά και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για μένα και την ομάδα μου». Αυτά είναι πολύτιμα μαθήματα για κάθε επαγγελματία στο πεδίο.

Ο Ζιελίνσκι θεωρεί επίσης ζωτικής σημασίας την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δηλώνοντας ότι: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει ακόμη να γνωρίσω καλύτερα τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά έχω ακούσει ότι αυτή η ομάδα είναι φανταστική και πολύ δεμένη- είμαι σίγουρη ότι θα ταιριάξω γρήγορα».

Όλα αυτά και πολλά άλλα λέγονται στο «Welcome Home» το οποίο μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |