Δανία – Αγγλία 20-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Δανία – Αγγλία σκορ 1-1

Το ματς Δανία – Αγγλία στο Euro 2024 ήταν από τα κορυφαία που υπήρχαν στο πρόγραμμα, αλλά δεν στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών. Η Αγγλία έπαιξε άσχημα για ακόμη μια φορά και παρόλο που προηγήθηκε στο 18′ με τον Χάρι Κέιν δεν διατήρησε το προβάδισμά της. Η Δανία ισοφάρισε στο 34′ με τους Χιούλμαντ κι έπειτα είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Στην «Frankfurt Arena» της Φρανκφούρτης η Δανία και η Αγγλία (20/06/2024) διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη δεύτερη αγωνιστική του Ομίλου C στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Euro 2024. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά ματς που υπάρχουν στο πρόγραμμα των ομίλων με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από το παρελθόν, αλλά και μεγάλα όνειρα για το άμεσο μέλλον. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Δανία – Αγγλία συναντάμε τις ακόλουθες αποδόσειςστο κουπόνι: Ο άσος της Δανίας προσφέρεται στο 5,85**, ενώ το διπλό της Αγγλίας το βρίσκουμε χαμηλότερα στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως είναι διαθέσιμο για το ματς και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΔΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Δανία – Αγγλία τα προγνωστικά δεν προκαλούν έκπληξη. Η Αγγλία μπήκε στη διοργάνωση ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει το τρόπαιο. Έχει εντυπωσιακά στατιστικά τα τελευταία χρόνια κι επιπλέον ευνοϊκή παράδοση κόντρα στη Δανία με τις αναμνήσεις των δύο ομάδων να πηγαίνουν στο προηγούμενο Euro όπου η Αγγλία απέκλεισε τη Δανία στα ημιτελικά.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Δανία και την Αγγλία;

  • 4 νίκες η Δανία
  • 5 ισοπαλίες
  • 13 νίκες η Αγγλία
  • 38-21 γκολ υπέρ της Αγγλίας

Η Δανία κόντρα στην Αγγλία θέλει να δείξει πως μπορεί να κοιτάξει και πάλι τις καλύτερες ομάδες του κόσμου κατάματα και να είναι ανταγωνιστική. Σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχει πίεση να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο την εξέλιξή της και πως έμαθε το μάθημά της από την αποτυχία της στο Μουντιάλ 2022. Αναμφίβολα, διαθέτει ένα έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ που μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Επιπλέον, η Δανία έχει την ανάγκη να σηκώσει κεφάλι σε αυτό το Euro, έπειτα από την αναπάντεχη ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Σλοβενία. Αν και προηγήθηκε στο 17′ με τον Έρικσεν και είχε πολλές καλές ευκαιρίες, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 77′.

Η Αγγλία, από την πλευρά της, ξέρει πως απέναντί της έχει την θεωρητικά δεύτερη καλύτερη ομάδα του γκρουπ. Για εκείνη αυτό το ματς είναι το πιο δυνατό που θα δώσει στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και ο στόχος είναι να το εκμεταλλευτεί για να δείξει τις δυνατότητές της. Σαφώς και υπάρχει πίεση στο περιβάλλον της για να στείλει κι ένα μήνυμα στις υπόλοιπες πιθανές διεκδικήτριες. Τώρα, η Αγγλία πάει για το δύο στα δύο και να αγκαλιάσει την πρόκριση στα νοκ άουτ. Στην πρεμιέρα της νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Σερβία χάρις στο γκολ του Μπέλιγχαμ στο 13′.

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Αγγλία μπήκε στο τουρνουά ως το μεγάλο φαβορί, με τις αποδόσεις για να κερδίσει η Αγγλία το Euro 2024 να βρίσκονται στο 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Από την άλλη, το να φτάσει στα προημιτελικά η Δανία πληρώνει στο 3,00**.

ΔΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Δανία – Αγγλία υπάρχουν και καταπληκτικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Σε πρώτο πλάνο να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Άγγλος Τζουντ Μπέλιγχαμ προσφέρεται στο 4,55** (από 3,80). Παράλληλα, υπάρχουν και τα εξής στοιχήματα: να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ η Δανία στο 8,15** (από 6,80), Over 3,5 γκολ στο 4,70** (από 4,25), Over 9,5 κόρνερ στο 2,70** (από 2,46), combo νίκη Αγγλίας+Over 2,5 γκολ+anytime scorer ο Άγγλος Χάρι Κέιν στο 4,75** (από 4,30), να μη δεχθεί γκολ η Αγγλία στο 2,25** (από 2,04), το τελευταίο γκολ να επιτευχθεί με κεφαλιά στο 4,95** (από 4,50) και οι Άγγλοι να αντικρίσουν κάρτα σε κάθε ημίχρονο στο 3,65** (από 3,30).

ΔΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Δανία – Αγγλία το στοίχημα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό τομέα είναι πολύπλοκο. Αμφότερες έχουν παρόμοιο στιλ παιχνιδιού με ικανότητες τόσο σε σετ παιχνίδι όσο και στο τρανζίσιον. Γι’ αυτό και τα βλέμματα στρέφονται στους αστέρες τους για να κάνουν τη διαφορά. Εκεί, η Αγγλία υπερτερεί μιας κι έχει στη διάθεσή της ορισμένους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά και η Δανία δεν υστερεί σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, τόσο η Δανία όσο και η Αγγλία δεν αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά προβλήματα και δεν αναμένονται πολλές διαφοροποιήσεις στα σχήματά τους σε σύγκριση με την πρεμιέρα τους. Βέβαια, στην Αγγλία ο μπακ Τρίπιερ δεν είναι στο μάξιμουμ.

Πιθανή ενδεκάδα Δανίας (3-5-2): Σμάιχελ – Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, – Μπα, Έρικσεν, Χόιμπγεργκ, Χιούλμαντ, Κρίστιανσεν – Βιντμ Χέιλουντ,

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκεΐ, Τρίπιερ/Γκόμεζ – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ράις – Σάκα, Μπέλιγχαμ, Φόντεν – Κέιν.

Euro 2024 – 3ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Δανία (16/6) 1-1
  • Σερβία – Αγγλία (16/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Σερβία (20/6) 1-1
  • Δανία – Αγγλία (20/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Αγγλία – Σλοβενία (25/6) 0-0
  • Δανία – Σερβία (25/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ