Δανία – Σερβία 25-06-2024 | Euro 2024

Δανία – Σερβία σκορ 0-0

Στο Euro 2024 το πρόγραμμα μας πρόσφερε μια δυνατή αναμέτρηση όπως το Δανία – Σερβία όπου οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την πρόκρισή τους στους «16» του θεσμού, αλλά η απόδοσή τους απογοήτευσε. Δεν έπαιξαν καθόλου καλά κι έμειναν στο 0-0 αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Οι Δανοί, πάντως, είχαν το ματς υπό τον έλεγχό τους κι έμοιαζαν ικανοποιημένοι με το να μην χάσουν από την στιγμή που δεν μπορούσαν να κερδίσουν. Η Δανία, τελικά, πήρε τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου, ενώ η Σερβία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου η Δανία αναμετριέται με την Σερβία (25/06/2024) για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 3ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Δανία και η Σερβία υπόσχονται μια δυνατή μονομαχία σε ματς με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. 

Ενόψει του Δανία – Σερβία οι αποδόσειςείναι κοντά μεταξύ τους και μας προϊδεάζουν για το επίπεδο της αναμέτρησης που περιμένουμε. Ο άσος της Δανίας πληρώνει στο 2,30**, ενώ το διπλό της Σερβίας το βρίσκουμε στο 3,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης προσφέρεται και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Δανία – Σερβία τα προγνωστικάείναι μοιρασμένα και είναι λίγο πολύ αναμενόμενο. Συγκρούονται δύο ομάδες με ταλέντο, εμπειρία σε μεγάλα τουρνουά κι έχουν «κορμούς» που αγωνίζονται εδώ και καιρό μαζί οπότε έχει αναπτυχθεί ομοιογένεια και οι πάντες ξέρουν τους ρόλους τους.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Δανία και την Σερβία;

  • 3 νίκες η Δανία
  • Καμία ισοπαλία
  • Καμία νίκη η Σερβία
  • 8-1 γκολ υπέρ της Δανίας

Η Δανία μετά τις αναμετρήσεις με την Σλοβενία και την Αγγλία θέλει να κλείσει τον όμιλο με νίκη, αλλά και μια πειστική εμφάνιση. Πήγε στη Γερμανία γεμάτη ελπίδες σχετικά με την επιστροφή στο επίπεδο απόδοσης που είχε πριν από το Μουντιάλ 2022 και ο στόχος της είναι να αποδείξει πως μπορεί να θεωρηθεί και πάλι μια ομάδα πρώτης γραμμής που λογαριάζεται ως αουτσάιντερ για τους μεγάλους τίτλους όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Δανία έφερε 1-1 με την Σλοβενία στην πρεμιέρα και με το ίδιο σκορ έληξε ο δεύτερος αγώνας της κόντρα στην Αγγλία. Θα περάσει στους «16» με νίκη επί της Σερβίας. Σε περίπτωση νίκης της και ισοπαλίας της Αγγλίας όλα θα κριθούν από τα κριτήρια ισοβαθμίας για την πρωτιά. Το ίδιο ισχύει αν νικήσει η Δανία και η Σλοβενία. Στην ισοβαθμία θα κριθεί το ποια θα πάρει τη δεύτερη και ποια την 3η θέση, αν φέρουν ισοπαλίες και το ποια θα πάρει την 3η και ποια θα αποκλειστεί, αν χάσουν. Η Δανία θα μείνει εκτός αν χάσει και η Σλοβενία αποφύγει την ήττα.

Η Σερβία είναι μια μαχητική ομάδα που στα προηγούμενα μεγάλα τουρνουά δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων κόντρα σε συγκροτήματα που έχουν καλύτερο κασέ από την ίδια. Οπότε απέναντι στη Δανία θέλει να δείξει πως έχει δυνατότητες να κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξή της και να βρεθεί κι εκείνη με τις ομάδες που χαρακτηρίζονται ως δεύτερης γραμμής και βρίσκονται στην περιφέρεια των μεγάλων φαβορί των κορυφαίων τουρνουά. Η Σερβία, πάλι, μετά την ήττα με 1-0 από την Αγγλία και την ισοπαλία 1-1 με την Σλοβενία θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να πάρει την πρόκριση. Θα περάσει με νίκη και στραβοπάτημα της Σλοβενίας. Αν νικήσουν αμφότερες, η Σερβία θα είναι 3η και θα ελπίζει να είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες. Αν Σερβία και Σλοβενία φέρουν ισοπαλίες τότε όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία τους για την 3η θέση. Η Σερβία μένει εκτός με ήττα ή με ισοπαλία σε περίπτωση που η Σλοβενία αποφύγει την ήττα.

Στο Euro 2024 το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου όπως και οι αποδόσεις. Η διοργάνωση είναι συναρπαστική και καθώς πλησιάζει το φινάλε της φάσης των ομίλων οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Στο Δανία – Σερβία το ενδεχόμενο του Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Δανία – Σερβία. Το combo νίκη της Δανίας και Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Δανό Ράσμους Χέιλουντ πληρώνει στο 6,60** (από 5,50). Στο 3,95** (από 3,30) να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Δανός Κάσπερ Ντόλμπεργκ. Έπειτα υπάρχουν και τα εξής: Over 10,5 κόρνερ στο 2,85** (από 2,57), Over 4,5 κάρτες στο 2,30** (από 2,11), ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-0 στο 4,95** (από 4,50), Over 27,5 σύνολο σουτ στο 2,70** (από 2,45), να φτάσει πρώτη στα 3 γκολ η Δανία στο 6,15** (από 5,60) και αριθμός επιτόπιων αξιολογήσεων VAR Over 0,5 στο 3,05** (από 2,75).

ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Δανία – Σερβία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με το ρυθμό και την αποτελεσματικότητα του πλάνου τους. Είναι ομάδες με διαφορετική προσέγγιση. Η Δανία θέλει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Σερβία βασίζεται στην άμυνά της και στο τρανζίσιον. Αν μη τι άλλο, αυτή η αντίθεση δημιουργεί τις συνθήκες για ένα θεαματικό ματς. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Δανία δεν έχει στο απόλυτο τον χαφ Ντιλέινι, ενώ η Σερβία δεν έχει στο μάξιμουμ τον μπακ – χαφ Κόστιτς.

Πιθανή ενδεκάδα Δανίας (3-4-1-2): Σμάιχελ – Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ – Μέλε, Χόιμπγεργκ, Χιούλμαντ, Κρίστιανσεν – Έρικσεν – Χέιλουντ, Ντάμσγκααρντ.

Πιθανή ενδεκάδα Σερβίας (3-4-1-2): Ράικοβιτς – Βέλκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Λούκιτς, Μλαντένοβιτς – Τάντιτς – Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

Euro 2024 – 3ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Δανία (16/6) 1-1
  • Σερβία – Αγγλία (16/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Σερβία (20/6) 1-1
  • Δανία – Αγγλία (20/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Αγγλία – Σλοβενία (25/6) 0-0
  • Δανία – Σερβία (25/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ