Ελβετία – Γερμανία 23-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Ελβετία – Γερμανία σκορ 1-1

Στο Euro 2024 καθώς οι όμιλοι φτάνουν στο φινάλε τους, οι αναμετρήσεις αποκτούν διαφορετικό ειδικό βάρος κι αυτό ήταν ξεκάθαρο στο ματς της Ελβετίας με τη Γερμανία που έληξε ισόπαλος 1-1. Ήταν ένα ματς – θρίλερ. Οι Ελβετοί, που προκάλεσαν προβλήματα στους Γερμανούς σε όλη τη διάρκεια του ματς, προηγήθηκαν με τον Νταν Εντόι στο 28′ και είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα. Η Γερμανία είχε την κυριαρχία και τις φάσεις, αλλά βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις με τον Νίκλας Φίλκρουγκ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, στο 90’+2′. Κι έτσι πήρε την πρωτιά του πρώτου ομίλου με την Ελβετία να μένει δεύτερη.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην «Frankfurt Arena» της Φρανφκούρτης η Ελβετία αντιμετωπίζει τη Γερμανία (23/06/2024) σε παιχνίδι για την 3η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Οι δύο ομάδες με το περισσότερο ταλέντο στο ρόστερ τους στο Group A υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν κορυφαίες επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Στο Ελβετία – Γερμανία συναντάμε τις αποδόσεις να έχουν τους Γερμανούς στην θέση του οδηγού για τη νίκη. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Ελβετίας βρίσκεται στο 4,95** και το διπλό της Γερμανίας δίνεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder για το ματς, ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Ελβετία – Γερμανία τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Η Γερμανία υπολογίζει στην στήριξη του κοινού της κι επιπλέον διαθέτει το στάτους και την παράδοση για να υποστηρίξει την ετικέτα του φαβορί. Βέβαια, το κίνητρο είναι υψηλό και για την Ελβετία που σε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται θέλει να δείξει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι στις καλύτερες ομάδες.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ελβετία και τη Γερμανία;

  • 9 νίκες η Ελβετία
  • 8 ισοπαλίες
  • 36 νίκες η Γερμανία
  • 142-69 γκολ υπέρ της Γερμανίας

Η Ελβετία έχει κυκλώσει με κόκκινο μαρκαδόρο το ματς με τη Γερμανία από όταν έγινε η κλήρωση. Πρόκειται για ένα σύνολο που έχει τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια και που για καιρό ψάχνει τον τρόπο να μπει και να παραμείνει στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Για την ώρα λογαριάζεται μια ομάδα που βρίσκεται στα πέριξ, αλλά δεν έχει κάνει εκείνο το καθοριστικό βήμα. Κόντρα στη Γερμανία θέλει να στείλει το μήνυμα πως μπορεί να φτάσει μακριά στον θεσμό. Στο Euro 2024 οι αγώνες της Ελβετίας ήταν διασκεδαστικοί. Στο πρώτο ματς νίκησε με 3-1 την Ουγγαρία όπου έπαιξε πολύ καλά. Στη δεύτερη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Σκωτία, αν και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη. Τώρα, θα περάσει στην επόμενη φάση αν αποφύγει την ήττα από τη Γερμανία ή η Σκωτία δεν νικήσει την Ουγγαρία. Αν η Ελβετία χάσει και η Σκωτία νικήσει τότε όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία τους. Η Ελβετία θα τερματίσει πρώτη με νίκη επί της Γερμανίας.

Η Γερμανία, στο μεταξύ, αντιλαμβάνεται κι εκείνη τη μεγάλη σημασία του ματς. Έπειτα από τις αναμετρήσεις με την Σκωτία και την Ουγγαρία ξέρει πως αυτό είναι το μεγάλο τεστ που έχει να αντιμετωπίσει στην φάση των ομίλων καθώς η Ελβετία είναι μια δυνατή αντίπαλος με αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται σε συλλόγους και πρωταθλήματα πρώτης γραμμής. Μια νίκη συνοδευόμενη από πειστική εμφάνιση θα ενδυνάμωνε το πρότζεκτ του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Η Γερμανία άρχισε με νίκη 5-1 επί της Σκωτίας και στη δεύτερη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 της Ουγγαρίας. Αμφότερες ήταν πολύ καλές εμφανίσεις. Έτσι, εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» και τώρα θέλει ένα βαθμό για να «σφραγίσει» την πρωτιά του γκρουπ.

Για το Euro 2024 το ποιος θα είναι ο νικητής έχει εντυπωσιακές αποδόσεις. Η Γερμανία μπορεί να προέρχεται από μια μεγάλη απογοήτευση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το βάρος της φανέλας και η δύναμη της έδρας της δίνουν ώθηση με τις αποδόσεις για να κερδίσει η Γερμανία το Euro 2024 να προσφέρονται στο 5,00**. Από την άλλη, η Ελβετία δίνεται στο 3,50** να φτάσει στα προημιτελικά.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Για το Ελβετία – Γερμανία υπάρχουν Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Σε πρώτο πλάνο η επιλογή νίκη της Γερμανίας + Over 2,5 γκολ + να σκοράρει ο Τζαμάλ Μουσιάλα σε οποιαδήποτε στιγμή δίνεται στο 6,70** (από 5,60). Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με Over 2,5 τέρματα φτάνει στο 2,70** (από 2,24). Επίσης στον κατάλογο θα βρείτε: Over 10,5 κόρνερ στο 3,00** (από 2,74), να νικήσει η Γερμανία χωρίς να δεχθεί γκολ στο 3,35** (από 3,05), ακριβές σκορ 0-2 στο 9,25** (από 8,40), ημίχρονο/τελικό: Χ/2 στο 5,15** (από 4,70), αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελβετία στο 5,50** (από 5,00), πρώτη σε 3 κόρνερ η Ελβετία στο 3,35** (από 3,05).

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ελβετία – Γερμανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό κομμάτι μοιάζει αρκετά. Η Ελβετία θέλει να αποδείξει απέναντι σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις πως έχει θέση ανάμεσα στις ομάδες της ελίτ. Την ίδια στιγμή, η Γερμανία που δεν δοκιμάστηκε σε προκριματικά και μπορεί να έδωσε ορισμένα δυνατά φιλικά θέλει να αποδείξει πως είναι μεταξύ των διεκδικητριών του τίτλου όπως επιβάλλει το βεληνεκές της. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Ελβετία είναι πιθανό να κάνει ορισμένες διορθωτικές κινήσεις στο σχήμα της για να αντιμετωπίσει καλύτερα την αντίπαλό της. Συνεχίζουν να μη βρίσκονται στο μάξιμουμ οι χαφ Ζακάρια και Τσούμπερ. Η Γερμανία, πάλι, αναμένεται να παίξει με την ίδια ομάδα που κατέβασε στα δύο προηγούμενα ματς.

Πιθανή ενδεκάδα Ελβετίας (3-4-1-2): Ζόμερ – Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκες – Βίντμερ, Φρόιλερ, Τζάκα, Έμπισερ – Σακίρι – Εντόι, Βάργας.

Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ – Άντριχ, Κρόοζ – Μουσιάλα, Γκιντογάν, Βιρτς – Χάβερτς.

Euro 2024 – 1ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Σκωτία (14/6) 5-1
  • Ουγγαρία – Ελβετία (15/6) 1-3

2η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ουγγαρία (19/6) 2-0
  • Σκωτία – Ελβετία (19/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Ελβετία – Γερμανία (23/6) 1-1
  • Σκωτία – Ουγγαρία (23/6) 0-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ