Γερμανία – Ουγγαρία 19-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Γερμανία – Ουγγαρία σκορ 2-0

Η Γερμανία νίκησε με 2-0 την Ουγγαρία και πέρασε στους «16» του Euro 2024. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ιλκάι Γκιντογάν που έδωσε την ασίστ στον Τζαμάλ Μουσιάλα για το πρώτο γκολ στο 22′ κι έπειτα σκόραρε ο ίδιος στο 67′ κι έκλεισε το σκορ. Σε γενικές γραμμές, η Γερμανία ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Στην «Stuttgart Arena» της Στουτγάρδης η Γερμανία φιλοξενεί την Ουγγαρία (19/06/2024) σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική του Group A στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Γερμανία έχει μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς προσπαθεί να αναπτύξει μομέντουμ, δεδομένου ότι λογαριάζεται διεκδικήτρια του τίτλου. Η Ουγγαρία είναι μαθημένη στο να κάνει δύσκολη τη ζωή πιο ταλαντούχων ομάδων και θέλει να το επαναλάβει. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ενόψει του αγώνα Γερμανία – Ουγγαρία οι αποδόσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Γερμανίας δίνεται στο 1,27**, ενώ το διπλό της Ουγγαρίας το συναντάμε ψηλότερα στο 12,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το δυνατό ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Γερμανία – Ουγγαρία τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Υπάρχει χάσμα στην ποιότητα των δύο ομάδων, αλλά και στην εμπειρία των παικτών τους στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είτε πρόκειται για επίπεδο εθνικών ομάδων ή συλλόγων. Βέβαια, η παράδοση και τα στατιστικά ήταν υπέρ της Γερμανίας. Όμως, στα τρία τελευταία παιχνίδια τους δεν νίκησε σε κανένα – μια ήττα και δύο ισοπαλίες μεταξύ του Euro 2020 και του UEFA Nations League 2022-23.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γερμανία και την Ουγγαρία;

  • 13 νίκες η Γερμανία
  • 12 ισοπαλίες
  • 12 νίκες η Ουγγαρία
  • 74-68 γκολ υπέρ της Γερμανίας

Η Γερμανία λόγω στάτους, βεληνεκούς, αλλά και της δύναμης της έδρας, θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου, αλλά δεν μπορούμε να μην λάβουμε υπόψη μας πως το πρότζεκτ με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο τιμόνι παραμένει στα πρώτα του στάδια. Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα καθώς γίνεται μια προσπάθεια να «δέσει» μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους (Νόιερ, Κρόοζ, Γκιντογάν, Μίλερ) και νεαρούς που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ακόμη δεν έχουν ωριμάσει (Βιρτς, Μουσιάλα κ.α.). Και η πίεση που ασκείται από το περιβάλλον όχι μόνο για τα αποτελέσματα μα και για καλό παιχνίδι σαφώς αποτελεί έξτρα βάρος. Γι’ αυτό και η εμφάνιση που πραγματοποίησε στην πρεμιέρα όπου νίκησε με 5-1 την Σκωτία ήταν τόσο ενθαρρυντική. Τσέκαρε όλα τα κουτιά. Έπαιξε εντυπωσιακά, οι νέοι ταίριαξαν με τους παλιούς και όλα κύλησαν υπέροχα. Τώρα, η Γερμανία ψάχνει να κάνει το βήμα προς την πρόκριση.

Η Ουγγαρία, πάλι, πάει στο ματς στο ρόλο που της αρέσει περισσότερο. Αουτσάιντερ, χωρίς πολλές πιθανότητες και τίποτα να χάσει, αλλά πάρα πολλά να κερδίσει. Ο Μάρκο Ρόσι έχει «χτίσει» ένα μαχητικό, σκληροτράχηλο και ανταγωνιστικό σύνολο που παίζει μαζί εδώ και χρόνια κι έχει ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα που βασίζεται στην αμυντική λειτουργία και στην αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές. Στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 από την Ελβετία σε ματς όπου εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και τώρα ψάχνει αντίδραση για να μπει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο Euro 2024 ο νικητής προσφέρεται σε σούπερ αποδόσεις. Χαρακτηριστικά, η Γερμανία είναι 3η στην σχετική λίστα των φαβορί και προσφέρεται στο 6,00** να σηκώσει το τρόπαιο. Μπροστά της βρίσκονται η Αγγλία και η Γαλλία με 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Ουγγαρία, πάλι, παλεύει για να περάσει στους «16» και το να το πετύχει πληρώνει στο 2,65**.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Γερμανία – Ουγγαρία υπάρχουν και σπουδαίες Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. To combo νίκη Γερμανίας με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Τζαμάλ Μουσιάλα φτάνει στο 4,30** (από 3,60). Επίσης θα βρείτε: Ακριβές σκορ 3-0 στο 9,10** (από 7,60), Over 10,5 κόρνερ στο 3,10** (από 2,81), goal/goal και Over 2,5 τέρματα στο 2,50** (από 2,29), Over 3,5 γκολ της Γερμανίας στο 4,20** (από 3,80), να δώσει ασίστ ο Φλόριαν Βιρτς στο 3,10** (από 2,80), να σκοράρει ο Νίκλας Φίλκρουγκ 2 ή περισσότερα γκολ στο 7,70** (από 7,00) και να επιτευχθούν τα περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος στο 3,35** (από 3,05).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Γερμανία – Ουγγαρία το στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει με την εκμετάλλευση των ευκαιριών τους. Η Γερμανία ενίοτε δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που κλείνονται στην περιοχή τους. Δεν έχουν έναν γκολτζή εγνωσμένης αξίας για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Οπότε χρειάζεται να είναι αποτελεσματική στις φάσεις που θα φτιάξει. Η Ουγγαρία, από την άλλη, λογικά δεν θα έχει πολλές καλές στιγμές γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να μετατρέψει σε γκολ αυτές που θα δημιουργήσει. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Γερμανία υπολογίζει ουσιαστικά σε όλους τους παίκτες της, ενώ η Ουγγαρία δεν αποκλείεται να ανακατέψει την τράπουλα σε σύγκριση με το πρώτο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ – Άντριχ, Κρόοζ – Μουσιάλα, Γκιντογάν, Βιρτς – Χάβερτς.

Πιθανή ενδεκάδα Ουγγαρίας (3-4-2-1): Γκουλάτσι – Λανγκ, Όρμπαν, Ντάρνταϊ – Φιόλα, Σέφερ, Νάγκι, Κέρκεζ – Ρ. Σάλαϊ, Σόμποσλαϊ, Βάργκα.

Euro 2024 – 1ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Σκωτία (14/6) 5-1
  • Ουγγαρία – Ελβετία (15/6) 1-3

2η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ουγγαρία (19/6) 2-0
  • Σκωτία – Ελβετία (19/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Ελβετία – Γερμανία (23/6) 1-1
  • Σκωτία – Ουγγαρία (23/6) 0-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ