Γερμανία – Σκωτία 14-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Γερμανία – Σκωτία σκορ 5-1

Με εμφατική νίκη 5-1 επί της Σκωτίας άρχισε η Γερμανία. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση «καθαρίζοντας» το ματς από το α’ μέρος όπου και προηγήθηκε με 3-0 (10′ Βιρτς, 19′ Μουσιάλα, 45’+1′ πέν. Χάβερτς). Στο β’ μέρος σκόραραν επίσης ο Φίλκρουγκ (68′) κι Εμρέ Τζαν (90’+3′), ενώ η Σκωτία, που έμεινε με δέκα στο 45′ λόγω αποβολής του Πόρτσιους, μείωσε με το αυτογκόλ του Ρούντιγκερ (87′).

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

Στην «Allianz Arena» του Μονάχου η Γερμανία υποδέχεται την Σκωτία (14/06/2024) στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Euro 2024. Με αυτό το ματς ανοίγει η αυλαία του μεγάλου καλοκαιρινού ποδοσφαιρικού ραντεβού, που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συναρπάζει με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Γερμανία – Σκωτία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Γερμανίας προσφέρεται στο 1,27** και το διπλό της Σκωτίας βρίσκεται στο 13,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για τη μεγάλη πρεμιέρα του Euro 2024 είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Γερμανία – Σκωτία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί. Με τη Γερμανία να παίζει στη χώρα της, το κίνητρο βρίσκεται στα ύψη προκειμένου να καταφέρει να κάνει μια πολύ καλή πορεία έπειτα από τις απογοητεύσεις των προηγούμενων χρόνων και τις αλλαγές που έγιναν τόσο στον πάγκο όσο και στο ρόστερ της.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γερμανία και την Σκωτία;

  • 8 νίκες η Γερμανία
  • 5 ισοπαλίες
  • 4 νίκες η Σκωτία
  • 26-23 γκολ υπέρ της Γερμανίας

Η Γερμανία πηγαίνει στο τουρνουά με μεγάλες ελπίδες για να μπορέσει να κάνει κάτι καλό. Σαφώς λόγω βεληνεκούς και της δύναμης της έδρας λογαριάζεται ως διεκδικήτρια του τροπαίου, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως παραμένει σε μεταβατικό στάδιο. Ο προπονητής Γιούλιαν Νάγκελσμαν ακόμη προσπαθεί να φέρει την ομάδα στα μέτρα του στο αγωνιστικό σκέλος, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει από έμπειρους παίκτες όπως ο Τόνι Κρόοζ – στις τελευταίες του παραστάσεις πριν αποσυρθεί – ο Μάνουελ Νόιερ, ο Ιλκάι Γκιντογάν κι ο Τόμας Μίλερ να «δέσουν» τα αποδυτήρια.

Πριν από το τουρνουά έδωσε δύο φιλικά κι έφερε 0-0 με την Ουκρανία, ενώ νίκησε με δυσκολία 2-1 την Ελλάδα. Σε κανένα από αυτά τα ματς δεν ήταν πειστική, αλλά στο εσωτερικό της δεν υπάρχουν ανησυχίες για το βαθμό ετοιμότητάς της στην πρεμιέρα.

Η Σκωτία, από την πλευρά της, έδειξε καλό πρόσωπο στα προκριματικά και θα κατέβει στο Euro 2024 με στόχο να παλέψει για την πρόκριση στη φάση των «16». Βασίζεται σ’ ένα σύνολο παικτών που είναι μαζί εδώ και χρόνια υπό την καθοδήγηση του κόουτς Στιβ Κλαρκ. Με τον καιρό έχουν αποκτήσει εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο αγώνων εθνικών ομάδων, ενώ η πλειονότητα αγωνίζεται σε ομάδες της Premier League. Πρόκειται για μια μαχητική ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά στις αντεπιθέσεις και στις στατικές φάσεις.

Στα φιλικά που έδωσε πριν από το Euro 2024 νίκησε με 2-0 το Γιβραλτάρ κι έμεινε στο 2-2 με την Φινλανδία, δίχως να παίξει σε φουλ ρυθμό και κάνοντας δοκιμές σε αμφότερα.

Το στοίχημα στο Euro 2024 θα μας συνεπάρει σ’ ένα μοναδικό ταξίδι για τον επόμενο μήνα καθώς οι κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης θα παλέψουν για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Γερμανία και Σκωτία θέλουν να κάνουν ιδανική αρχή με το Over 2,5 γκολ να προσφέρεται στο 1,74** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Για την σπουδαία πρεμιέρα του Euro 2024 υπάρχουν και σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Χαρακτηριστικά, το να δούμε τον Τόνι Κρόοζ να μοιράζει μια ασίστ στη διάρκεια του ματς προσφέρεται στο 3,95** από 3,30. Το ενδεχόμενο να σκοράρει οποτεδήποτε ο Νίκλας Φίλκρουγκ φτάνει στο 2,40** από 2,20, ενώ το combo της νίκης της Γερμανίας με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Κάι Χάβερτς βρίσκεται στο 3,60** από 3,25. Από εκεί κι έπειτα, η επιλογή τα κόρνερ να είναι Over 10,5 δίνεται στο 2,85** από 2,61 και το goal/goal ανέρχεται στο 2,60** από 2,35. Το να σκοράρει πρώτη η Σκωτία τοποθετείται στο 5,25** από 4,75, ενώ η επίτευξη του τελευταίου τέρματος του ματς να γίνει με κεφαλιά βρίσκεται στο 4,70** από 4,25.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γερμανία – Σκωτία το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Γερμανία θα έχει την πίεση να αποδώσει και να αρχίσει με νίκη και πειστική εμφάνιση. Η Σκωτία είναι το αουτσάιντερ και θα επιχειρήσει να πάρει το καλύτερο γνωρίζοντας πως θα έχει άλλες δύο ευκαιρίες για να πετύχει τον στόχο της.

Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Γερμανία έχει μια απώλεια της τελευταίας στιγμής, με τον μέσο Πάβλοβιτς να εγκαταλείπει την αποστολή και την θέση του να παίρνει ο έμπειρος χαφ της Ντόρτμουντ, Εμρέ Τζαν, ενώ η Σκωτία δεν έχει στο απόλυτο τον μπακ Ρόμπερτσον, αλλά και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Άρμστρονγκ.

Γερμανία πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ – Άντριχ, Κρόοζ – Βίρτς, Γκιντογάν, Μουσιάλα – Χαβερτς.

Σκωτία πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γκαν – Πόρτσιους, Χέντρι, Τιέρνι – Ράλστον, ΜακΓκρέγκορ, Γκίλμουρ, Ρόμπερτσον – ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ – Άνταμς.

Euro 2024 – 1ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Σκωτία (14/6) 5-1
  • Ουγγαρία – Ελβετία (15/6) 1-3

2η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ουγγαρία (19/6) 2-0
  • Σκωτία – Ελβετία (19/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Ελβετία – Γερμανία (23/6) 1-1
  • Σκωτία – Ουγγαρία (23/6) 0-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ