Γεωργία – Πορτογαλία 26-06-2024 | Euro 2024

Γεωργία – Πορτογαλία σκορ 2-0

Στο Euro 2024 ένας από τους αγώνες που θα μείνει στην ιστορία είναι το Γεωργία – Πορτογαλία 2-0. Όχι μόνο γιατί ήταν η πρώτη νίκη των Γεωργιανών σε αυτό το επίπεδο, αλλά και γιατί τους χάρισε την πρόκριση στους «16». Με την Πορτογαλία να επιλέγει να κάνει ευρύ ροτέισον στο αρχικό σχήμα, η Γεωργία είδε την ευκαιρία και την γράπωσε γρήγορα. Μόλις στο 2′ ο Κβαρατσχέλια της έδωσε το προβάδισμα. Έπειτα έκλεισε χώρους και αμύνθηκε σωστά, ενώ στο 57′ ο Μικαουτάτζε με εύστοχο πέναλτι έγραψε το τελικό σκορ.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στην «Arena AufSchalke» του Γκελζενκίρχεν η Γεωργία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία (26/06/2024) για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 6ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Γεωργία θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στην πιο ταλαντούχα κι έμπειρη ομάδα του ομίλου. Η Πορτογαλία βασίζεται στην ποιότητά της για να κάνει τη διαφορά. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό καθώς υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Γεωργία – Πορτογαλία οι αποδόσεις τοποθετούν τους Ίβηρες σε θέση οδηγού για να πάρουν τη νίκη. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Γεωργίας προσφέρεται στο 8,30** και το διπλό της Πορτογαλίας βρίσκεται στο 1,39** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για τη δυνατή αυτή αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Γεωργία – Πορτογαλία τα προγνωστικά δεν προκαλούν έκπληξη. Από τη μια βλέπουμε μια ομάδα στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και που ψάχνει να διασκεδάσει με την εμπειρία και να μάθει από αυτή και από την άλλη υπάρχει μια ομάδα που πήγε στη Γερμανία με στόχο να διεκδικήσει το τρόπαιο, με τις αποδόσεις για να κερδίσει η Πορτογαλία το Euro 2024 να τοποθετούνται στο 7,00**.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γεωργία και την Πορτογαλία;

  • Καμία νίκη η Γεωργία
  • Καμία ισοπαλία
  • 1 νίκη η Πορτογαλία
  • 2-0 γκολ υπέρ της Πορτογαλίας

Η Γεωργία έπειτα από τα ματς με την Τουρκία και την Τσεχία πηγαίνει στη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει στον 6ο όμιλο, το ματς με την Πορτογαλία. Η Γεωργία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια και καθώς ψάχνει να ανοίξει δρόμο για περισσότερες συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις, βλέπει τον αγώνα ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμαστεί κόντρα σε μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες στον κόσμο σ’ ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με τα προκριματικά ή το UEFA Nations League. Η Γεωργία στην πρεμιέρα της έχασε με 3-1 από την Τουρκία, ενώ στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 με την Τσεχία. Θα περάσει στους «16», αν νικήσει την Πορτογαλία και η Τσεχία την Τουρκία και παράλληλα τερματίσει μπροστά από τους Τσέχους στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Η Πορτογαλία, τώρα, θέλει να κλείσει δυνατά την πορεία της στην φάση των ομίλων. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διαθέτει την κλάση και την εμπειρία για να μπορέσει να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια. Μάλιστα, το ματς στο εσωτερικό της αντιμετωπίζεται ως μια δύσκολη εξίσωση. Στο παρελθόν, η Πορτογαλία δυσκολεύτηκε πολλές φορές σε μεγάλα τουρνουά όταν είχε αντίπαλο που κλείστηκε στην περιοχή της και την υποχρέωσε να παίξει με υπομονή. Στην πρώτη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Τσεχίας και στη δεύτερη επιβλήθηκε με 3-0 της Τουρκίας. Έχει πάρει την πρόκριση και την πρωτιά του γκρουπ.

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Πορτογαλία υπό τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι μια ομάδα που παίζει φουλ επιθετικά, ενώ η Γεωργία είναι από εκείνα τα συγκροτήματα που μπορούν να βρουν χώρους και να τρέξουν. Το ενδεχόμενο του Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Γεωργία – Πορτογαλία καθώς στο Euro 2024 οι όμιλοι φτάνουν στο φινάλε τους. Το combo να νικήσει η Πορτογαλία στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο συν Over 2,5 γκολ δίνεται στο 4,70** (από 3,90). Το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Πορτογάλος Ζοάο Φέλιξ προσφέρεται στο 3,45** (από 2,88). Το να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκείνος που θα σκοράρει τελευταίος φτάνει στο 3,75** (από 3,40). Στο 2,75** (από 2,48) το Over 3,5 γκολ, στο 3,10** (από 2,80) ο συνδυασμός νίκη της Πορτογαλίας με μηδέν παθητικό στο 2,55** (από 2,31), το ενδεχόμενο να σημειώσει το πρώτο γκολ η Γεωργία πληρώνει στο 4,15** (από 3,75), ενώ το να φτάσει εκείνη πρώτη στα δύο γκολ δίνεται στο 8,60** (από 7,80). Το ακριβές σκορ 1-3 φτάνει στο 11,00** (από 10,00).

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γεωργία – Πορτογαλία το στοίχημα στο αγωνιστικό κομμάτι για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την προσήλωση στο πλάνο τους, την υπομονή και την επιμονή. Η Πορτογαλία αναμένεται να έχει τα ηνία του ματς, ενώ η Γεωργία θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό κι ο στόχος της είναι να αντέξει στην πίεση που θα δεχθεί, την στιγμή που οι Πορτογάλοι θέλουν να έχουν «καθαρό» μυαλό και να μην σταματήσουν να κυκλοφορούν την μπάλα μέχρι να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Γεωργία δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Η Πορτογαλία δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο επιθετικός Λεάο λόγω τιμωρίας.

Πιθανή ενδεκάδα Γεωργίας (5-3-2): Μαμαρντασβίλι – Σενγκέλια, Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια, Γκοχολεϊσβίλι – Τσακβετάτζε, Κοχορασβίλι, Κβαρατσχέλια – Μικαουτάτζε, Ζιβζιβάτζε.

Πιθανή ενδεκάδα Πορτογαλίας (4-3-3): Σα – Σεμέδο, Α. Σίλβα, Ντανίλο, Νταλότ – Ζ. Νέβες, Παλίνια, Νούνες – Κονσεϊσάο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Φέλιξ.

Euro 2024 – 6ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Τουρκία – Γεωργία (18/6) 3-1
  • Πορτογαλία – Τσεχία (18/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Γεωργία – Τσεχία (22/6) 1-1
  • Τουρκία – Πορτογαλία (22/6) 0-3

3η αγωνιστική

  • Γεωργία – Πορτογαλία (26/6) 2-0
  • Τσεχία – Τουρκία (26/6) 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ