Γεωργία – Τσεχική Δημοκρατία 22-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Γεωργία – Τσεχία σκορ 1-1

Το ματς της Γεωργίας με την Τσεχία εξελίχθηκε σ’ ένα από τα πιο διασκεδαστικά του Euro 2024 καθώς οι όμιλοι πλησιάζουν στο τέλος τους και οι ομάδες παλεύουν για να πάρουν την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Σε ανοικτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ο Μικαουτάτζε έβαλε τους Γεωργιανούς μπροστά στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 45’+4′. Έπειτα, η Τσεχία ανέβασε κι άλλο το επίπεδο της απόδοσής της και ισοφάρισε στο 59′. Οι δύο ομάδες ως το τέλος είχαν καλές στιγμές για να φτάσουν στη νίκη, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου Γεωργία και Τσεχία (22/06/2024) συγκρούονται για τη δεύτερη αγωνιστική του Ομίλου F στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ματς καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούν να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους για να περάσουν στα νοκ άουτ. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα σε τεράστια γκάμα αγορών και ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Γεωργία – Τσεχία οι αποδόσειςπου συναντάμε είναι συναρπαστικές. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Γεωργίας προσφέρεται στο 4,60**, την στιγμή που το διπλό της Τσεχίας βρίσκεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον για το κρίσιμο ματς είναι ενεργοποιημένη η οψιόν του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές στο ίδιο αθλητικό γεγονός.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Γεωργία – Τσεχία τα προγνωστικά εμφανίζουν δυνατό φαβορί για τη νίκη. Το οποίο έχει λογική εξήγηση, φυσικά. Η Τσεχία είναι μια έμπειρη ομάδα με σταθερή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι έναν κορμό που αγωνίζεται μαζί εδώ και χρόνια. Από την άλλη, αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή της Γεωργίας στον θεσμό.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γεωργία και την Τσεχία;

  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην ιστορία τους.

Η Γεωργία είναι ενθουσιασμένη με την παρουσία της στο Euro 2024. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ο στόχος της είναι να διασκεδάσει με τη συμμετοχή της και το ιστορικό επίτευγμα. Από εκεί κι έπειτα, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να δείξει μια καλή εικόνα και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και πολύ περισσότερο καιρό. Αν, τώρα, βρεθεί σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση στα νοκ άουτ, φυσικά και θα την κυνηγήσει. Η Γεωργία στην πρεμιέρα της έχασε με 3-1 από την Τουρκία, αλλά το τελικό σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια για το πόσο κοντά ήταν στο να πάρει αποτέλεσμα.

Η Τσεχία, από την πλευρά της, έχει ως προτεραιότητα να βρεθεί στα νοκ άουτ. Διαθέτει μια καλά δουλεμένη ομάδα, έναν κορμό παικτών που αγωνίζονται μαζί για χρόνια. Πρόκειται για μια μαχητική ομάδα που δεν τα παρατά εύκολα και θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητά της και την εμπειρία της για να κάνει τη διαφορά απέναντι στη Γεωργία και να μπει σε τροχιά πρόκρισης στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Τσεχία στην πρεμιέρα της ήταν μαχητική, αλλά «λύγισε» λίγο πριν το φινάλε κόντρα στην Πορτογαλία με 2-1 σε ματς όπου προηγήθηκε.

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς το θέαμα είναι πλούσιο και κάθε ματς προσφέρει απίθανες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες. Γεωργία και Τσεχία αντιλαμβάνονται πως το δεύτερο ματς μιας φάσης ομίλων τέτοιας διοργάνωσης είναι κρίσιμο και θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Γεωργία – Τσεχία θα βρείτε και καταπληκτικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Τσέχος Πάτρικ Σικ δίνεται στο 3,35** (από 2,80). Στο 2,85** (από 2,38) ανεβαίνει το goal/goal και Over 2,5. Στην λίστα υπάρχουν και οι εξής επιλογές: Over 9,5 κόρνερ στο 2,55** (από 2,32), το Over 3,5 στο 3,85** (από 3,51), το combo νίκη της Τσεχίας με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Μόιμιρ Χίτιλ στο 5,50** (από 5,00), το να δουν οι γηπεδούχοι κάρτα σε κάθε ημίχρονο στο 2,65** (από 2,39), το ακριβές σκορ 0-1 στο πρώτο ημίχρονο στο 4,30** (από 3,90) και το να φτάσει η Τσεχία πρώτη στα τρία γκολ στο 4,40** (από 4,00).

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γεωργία – Τσεχία το στοίχημα στον αγωνιστικό τομέα επηρεάζεται και από την απόδοση των αστέρων των δύο ομάδων. Γεωργία και Τσεχία ακολουθούν παρόμοια τακτική και βασίζονται περισσότερο στην άμυνά τους και στις αντεπιθέσεις. Έτσι, σε αυτό το περιβάλλον ο παίκτης ή οι παίκτες που θα κάνουν το βήμα μπροστά, μπορεί να παίξει μεγάλη σημασία στην έκβαση του ματς. Όσον αφορά στις συνθέσεις, τόσο η Γεωργία όσο και η Τσεχία δεν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται οι προπονητές Βίλι Σανιόλ και Ιβάν Χάσεκ να κάνουν ορισμένες κινήσεις για να διορθώσουν πράγματα που δεν τους άρεσαν στην πρεμιέρα των ομάδων τους.

Πιθανή ενδεκάδα Γεωργίας (3-5-2): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Τσακβετάτζε, Μεκβαμπισβίλι, Κοχορασβίλι, Τσιταϊσβίλι – Μικαουτάτζε, Κβαρατσχέλια.

Πιθανή ενδεκάδα Τσεχίας (3-5-2): Στάνεκ – Ζίμα, Χόλες, Κρέιτσι – Τσούφαλ, Σούτσεκ, Μπάρακ, Πρόβοντ, Ντούντερα – Σικ, Χίτιλ.

Euro 2024 – 6ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Τουρκία – Γεωργία (18/6) 3-1
  • Πορτογαλία – Τσεχία (18/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Γεωργία – Τσεχία (22/6) 1-1
  • Τουρκία – Πορτογαλία (22/6) 0-3

3η αγωνιστική

  • Γεωργία – Πορτογαλία (26/6) 2-0
  • Τσεχία – Τουρκία (26/6) 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ