Ισπανία – Ιταλία 20-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Ισπανία – Ιταλία σκορ 1-0

Για το Euro 2024 το Ισπανία – Ιταλία ήταν ένας από τους πολυαναμενόμενους αγώνες. Και δεν απογοήτευσε. Η Ισπανία επικράτησε με 1-0 καθώς επιβραβεύθηκε η επιμονή της όταν ο Καλαφιόρι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 55′. Δίκαιη νίκη για την «Λα Ρόχα» που είχε ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα γκολ.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στην «Arena AufSchalke» διεξάγεται ένα από τα πολυαναμενόμενα ματς της φάσης των ομίλων του  Euro 2024 καθώς κοντράρονται Ισπανία και Ιταλία (20/06/2024) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του γκρουπ Β. Δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου θα τα δώσουν όλα για τα νίκη καθώς επιδιώκουν να περάσουν στους «16». Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ισπανία – Ιταλία οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Ισπανίας προσφέρεται στο 2,22** με το διπλό της Ιταλίας να βρίσκεται ψηλότερα στο 3,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το μεγάλο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για την αναμέτρηση Ισπανία – Ιταλία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί την «Λα Ρόχα» αν και αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε παρόμοιο σημείο των πρότζεκτ τους καθώς αυτό θα είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά με τους καινούριους προπονητές τους, τον Λουίς δε λα Φουέντε και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, αντίστοιχα. Βέβαια, στο κόλπο μπαίνουν και τα στατιστικά, αλλά και η πρόσφατη παράδοση.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία;

  • 12 νίκες η Ισπανία
  • 16 ισοπαλίες
  • 10 νίκες η Ιταλία
  • 43-35 γκολ υπέρ της Ισπανίας

Η Ισπανία ταξίδεψε στη Γερμανία πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητές της για να κάνει μια καλή πορεία. Άλλωστε, είναι μέσα στο top 5 των ισχυρότερων διεκδικητριών του τίτλου. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες που την ακολουθούν. Μια από αυτές έχει να κάνει με την εμπειρία του προπονητή Λουίς δε λα Φουέντε και η άλλη με το γεγονός πως βασίζεται πολύ σε νεαρούς παίκτες για να κάνουν τη διαφορά όπως είναι για παράδειγμα ο Λαμίν Γιαμάλ, ο Πέδρι, ο Νίκο Γουίλιαμς και άλλοι. Στο πρώτο παιχνίδι της, μπορεί να μην έπαιξε με το στιλ που ήθελε καθώς έχασε την κατοχή της μπάλας, αλλά επιβλήθηκε με 3-0 της Κροατίας χάρη στην αποτελεσματικότητά της. Και κράτησε το μηδέν με τον κίπερ Σιμόν να αποκρούει πέναλτι στο 80′.

Η Ιταλία, επίσης, έχει αρκετά ερωτηματικά γύρω της. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι διαδέχθηκε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και στο διάστημα που ακολούθησε, η «σκουάντρα ατζούρα» έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ενώ έχει προχωρήσει και σε ανανέωση του ρόστερ αναζητώντας να «χτίσει» τον επόμενο κορμό της. Το θετικό είναι πως οι παίκτες της ακολουθούν την ιδέα του έμπειρου τεχνικού, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως για να φτάσει μακριά θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό της. Στην πρεμιέρα της, νίκησε με 2-1 την Αλβανία ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, αν και σύμφωνα με τον κόουτς Σπαλέτι η ομάδα του δεν ήταν αρκετά ρεαλιστική.

Το στοίχημα στο Euro 2024 συναρπάζει και το ματς της Ισπανίας με την Ιταλία είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά που έχει να μας προσφέρει η φάση των ομίλων. Οι δύο ομάδες λόγω και του στάτους  τους λογαριάζονται ως υποψήφιες για τον τίτλο. Μάλιστα, οι αποδόσεις για να κερδίσει η Ισπανία το Euro 2024 βρίσκονται στο 8,00** και η Ιταλία στέκεται στο 17,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ισπανία – Ιταλία οι Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις που υπάρχουν στην πλατφόρμα της Betsson δίνουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Το combo νίκη Ισπανίας με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Άλβαρο Μοράτα εκτοξεύεται στο 6,95** (από 5,80). Το Over 2,5 γκολ στο 2,55** (από 2,30), το ακριβές σκορ 1-2 στο 14,40** (από 12,00) το Over 9,5 κόρνερ στο 2,55** (από 2,32), το Over 4,5 κάρτες στο 3,15** (από 2,85), το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ισπανός Λαμίν Γιαμάλ στο 4,95** (από 4,50), το ημίχρονο/τελικό: 1/1 στο 4,05** (από 3,70) και το να σκοράρει η Ιταλία το πρώτο γκολ στο 2,75** (από 2,49). 

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Ισπανία – Ιταλία το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να μπορέσουν να εκτελέσουν το πλάνο τους αποτελεσματικά. Είναι ομάδες που επιδιώκουν να έχουν την κατοχή της μπάλας και όταν αυτό δεν συμβαίνει υποφέρουν. Επίσης, δεν έχουν έναν δεινό σκόρερ που να μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ευκολία οπότε το σύνολο θα παίξει τεράστιο ρόλο στην προσπάθειά τους να φτάσουν στη νίκη. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ισπανία συνεχίζει να μην έχει στο μάξιμουμ τον βασικό σέντερ μπακ Λαπόρτ κι έτσι είναι πιθανό να μη γίνουν αλλαγές από τον Δε λα Φουέντε. Η Ιταλία, ούτε εκείνη έχει λόγο για να αλλάξει κάτι.

Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Νάτσο, Κουκουρέγια – Πέδρι, Ρόδρι, Φαμπιάν – Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς.

Πιθανή ενδεκάδα Ιταλίας (4-2-3-1): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Ντιμάρκο – Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Φρατέζι, Πελεγκρίνι, Κιέζα – Σκαμάκα.

Euro 2024 – 2ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ισπανία – Κροατία (15/6) 3-0
  • Ιταλία – Αλβανία (15/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Κροατία – Αλβανία (19/6) 2-2
  • Ισπανία – Ιταλία (20/6) 1-0

3η αγωνιστική

  • Αλβανία – Ισπανία (24/6) 0-1
  • Κροατία – Ιταλία (24/6) 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ