Κροατία – Αλβανία 19-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Κροατία – Αλβανία σκορ 2-2

Σε ματς θρίλερ Κροατία και Αλβανία έμειναν στο 2-2. Οι Αλβανοί μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 11′ με τον Λάτσι. Αντέδρασαν οι Κροάτες στο β’ μέρος και πρώτα ισοφάρισαν με τον Κράμαριτς στο 74′ κι έπειτα πήραν το προβάδισμα χάρις στο αυτογκόλ του Γκιάσουλα το 76′. Ο Γκιάσουλα στο 90’+5′ έγραψε το τελικό 2-2.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου η Κροατία και η Αλβανία (19/06/2024) έρχονται αντιμέτωπες για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Είναι καθοριστικό ματς για αμφότερες. Η Κροατία θέλει να κάνει βήμα προς την πρόκριση στα νοκ άουτ, την στιγμή που η Αλβανία θα προσπαθήσει να προκαλέσει την έκπληξη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Στο Κροατία – Αλβανία οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους «βατρένι». Η νίκη της Κροατίας τοποθετείται στο 1,45** και το διπλό της Αλβανίας δίνεται στο 7,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Γι’ αυτή τη συναρπαστική μάχη είναι ενεργοποιημένο και το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει την πόρτα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Κροατία – Αλβανία τα προγνωστικά είναι κάπως αναμενόμενα αν ληφθεί υπόψη το γεγονός πως η Κροατία είναι σταθερά πρωταγωνίστρια στις μεγάλες διοργανώσεις και διαθέτει την εμπειρία και το ταλέντο για να προχωρήσει. Αντίθετα, η Αλβανία δεν έχει πολλές εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο και τώρα προσπαθεί να σφυρηλατήσει την προσωπικότητά της.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Κροατία και την Αλβανία;

  • Κροατία και Αλβανία δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ ως τώρα και αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση.

Η Κροατία θέλει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο το πεντιγκρί της και να δείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που την οδήγησαν στην 3η θέση στο Μουντιάλ 2022, αλλά και στον πρόσφατο τελικό του UEFA Nations League. Είναι μια ομάδα που ξέρει το καθήκον της και ο «κορμός» της αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια μαζί. Υπάρχει ένα πνεύμα ενότητας, δε, που της δίνει μεγάλη ώθηση τις δύσκολες στιγμές και την βοηθά να μην χάνει ποτέ την πίστη της. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 από την Ισπανία, αν και δεν έπαιξε τόσο άσχημα όσο δείχνει το τελικό σκορ κι αν ήταν πιο αποτελεσματική ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Αλβανία, από την άλλη, διαθέτει παίκτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα πρώτης γραμμής. Κι ενώ στα προκριματικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται πως μια διοργάνωση όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι διαφορετικός κόσμος και ως εκ τούτου χρειάζεται διαφορετική διαχείριση. Ωστόσο, είναι μαχητική και πιστεύει πολύ στην ηγετική ικανότητα του κόουτς Σιλβίνιο και του προπονητικού τιμ του προκειμένου να την καθοδηγήσει προς την σωστή κατεύθυνση. Στην πρώτη αγωνιστική έχασε με 2-1 από την Ιταλία σε ματς όπου προηγήθηκε έπειτα από 23 δευτερόλεπτα. Ήταν μαχητική, αλλά δεν δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Το στοίχημα στο Euro 2024 συγκλονίζει με τι πλούσιες επιλογές που προσφέρει και μεγάλο σασπένς αναμένεται στα κορυφαία παιχνίδια ποδοσφαίρου θα που προσφέρει σε καθημερινή βάση ως και τις 14 Ιουλίου. Η Κροατία θέλει να εκμεταλλευτεί όλες τις αρετές που την έχουν κάνει μια από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο. Η Αλβανία νιώθει πως δεν έχει να χάσει τίποτα απέναντι σ’ ένα φαβορί. Κι έτσι η επιλογή του Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Κροατία – Αλβανία συναντάμε και συγκλονιστικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Με την Κροατία να μπαίνει στο ματς ως φαβορί το ενδεχόμενο να προηγείται εκείνη έπειτα από πρώτα 20 λεπτά, δίνεται στο 4,60** (από 3,85). Το τρίπτυχο νίκη Κροατίας συν Over 2,5 γκολ συν να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Άντε Μπούντιμιρ των Κροατών προσφέρεται στο 5,05** (από 4,20). Παράλληλα υπάρχουν οι επιλογές: να σκοράρει οποτεδήποτε ο Κροάτης Ιβάν Πέρισιτς στο 3,65** (από 3,30), πρώτη στα τρία γκολ η Κροατία στο 3,30** (από 3,00), να είναι η Αλβανία εκείνη που θα ανοίξει το σκορ στο 4,20** (από 3,80), νίκη της Αλβανίας και over 1,5 γκολ στο 12,10** (από 11,00) και τέλος ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα στο 2,95** (από 2,70).

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Κροατία – Αλβανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό τομέα είναι να παραμείνουν πιστές στους εαυτούς τους. Η Κροατία έχει την τάση απέναντι σε ομάδες που κλείνονται να δυσκολεύεται να βρει διαδρόμους για να σκοράρει, ενώ η Αλβανία θα πρέπει να δείξει πως μπορεί να κάνει το παιχνίδι της ακόμη και απέναντι σε ομάδες που στα χαρτιά και στα στατιστικά είναι καλύτερες από εκείνη. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Κροατία είναι πιθανό να στραφεί στον Πέρισιτς αντί του Μπούντιμιρ με τον Κράμαριτς να μεταφέρεται στο κέντρο της επίθεσης από τα αριστερά, ενώ και στην Αλβανία υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα.

Πιθανή ενδεκάδα Κροατίας (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Σούταλο, Πόνγκρατσιτς, Γκβάρντιολ – Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Μάγερ, Μόντριτς, Πέρισιτς – Κράμαριτς.

Πιθανή ενδεκάδα Αλβανίας (4-2-3-1): Στρακόσα – Χισάι, Τζιμσίτι, Αγέτι, Μιτάι – Ραμαντάνι, Ασλάνι – Ασάνι, Μπαϊράμι, Χότζα – Μπρόγια.

Euro 2024 – 2ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ισπανία – Κροατία (15/6) 3-0
  • Ιταλία – Αλβανία (15/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Κροατία – Αλβανία (19/6) 2-2
  • Ισπανία – Ιταλία (20/6) 1-0

3η αγωνιστική

  • Αλβανία – Ισπανία (24/6) 0-1
  • Κροατία – Ιταλία (24/6) 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ