Κροατία – Ιταλία 24-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Κροατία – Ιταλία σκορ 1-1

Σε αυτό το Euro 2024 οι όμιλοι μας χάρισαν εντυπωσιακά ματς, αλλά κανένα προηγουμένως δεν είχε το σασπένς του Κροατία – Ιταλία 1-1. Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι Κροάτες μπήκαν αποφασισμένοι μετά την ανάπαυλα και προηγήθηκαν με τον Λούκα Μόντριτς στο 55′, δευτερόλεπτα αφότου ο ίδιος αστόχησε σε πέναλτι. Η Ιταλία έπειτα δυσκολεύτηκε να επανέλθει και θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο 20λεπτο τα έπαιξε όλα για όλα και στο 90’+8′ έπειτα από εξαιρετικό σουτ του Τσακάνι ισοφάρισε και προκρίθηκε στους «16».

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στο «Leipzig Stadium» της Λειψίας, η Κροατία κοντράρεται με την Ιταλία (24/06/2024) για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Κροατία και Ιταλία είναι δύο από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στον κόσμο και η αναμέτρησή τους έχει προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Κροατία – Ιταλία οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα, ο άσος της Κροατίας προσφέρεται στο 3,10** και το διπλό της Ιταλίας το συναντάμε στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως γι’ αυτό το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Κροατία – Ιταλία τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη, αλλά όπως σημείωσαν και οι πρωταγωνιστές ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και το ποια ομάδα είναι η καλύτερη αυτή την στιγμή θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Λειψίας.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία;

  • 3 νίκες η Κροατία
  • 5 ισοπαλίες
  • 1 νίκη η Ιταλία
  • 10-10 γκολ

Η Κροατία πηγαίνει στο ματς θέλοντας να καταθέσει τα διαπιστευτήριά της. Είναι μια ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση στο Μουντιάλ 2022, που είναι φιναλίστ του UEFA Nations League και που στα ματς κόντρα σε άλλες «μεγάλες» εθνικές ομάδες πάντοτε παρουσιάζει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Οπότε ο στόχος της δεν είναι διαφορετικός. Θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη και να υπενθυμίσει τη δύναμή της. Η Κροατία στην πρεμιέρα έχασε με 3-0 από την Ισπανία και στο δεύτερο ματς έμεινε στο 2-2 με την Αλβανία δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Θα πάει απευθείας στους «16» με νίκη επί της Ιταλίας κι αν η Αλβανία δε νικήσει την Ισπανία – αν συμβεί αυτό τότε τα πάντα θα κριθούν στην ισοβαθμία τους, βέβαια η Κροατία θα έχει καλές πιθανότητες με 4 βαθμούς να είναι μια από τις 4 καλύτερες τρίτες. Η Κροατία δεν θα μπορέσει να προχωρήσει αν χάσει ή αν φέρει ισοπαλία και η Αλβανία αποφύγει την ήττα.

Η Ιταλία, από την άλλη, παραμένει σε μια μεταβατική περίοδο όπου προσπαθεί να χτίσει την ταυτότητά της και να επανέλθει στη διεκδίκηση των μεγαλύτερων τίτλων του ποδοσφαίρου εθνικών ομάδων. Στο εσωτερικό της δεν σταματούν να υπογραμμίζουν πως στο ρόστερ της οι παίκτες που ξεπερνούν τις πέντε συμμετοχές με το εθνόσημο μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και πως υπάρχουν βήματα στην όλη διαδικασία που δεν μπορεί να παρακάμψει, αλλά θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των προκλήσεων. Το ματς με την Κροατία είναι μια από αυτές τις προκλήσεις. Η Ιταλία μπήκε καλά στο Euro 2024 με το πρόγραμμα να τη φέρνει αντίπαλη με την Αλβανία, την οποία νίκησε με 2-1. Έπειτα, όμως, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δίκαια έχασε με 1-0 από την Ισπανία. Θα περάσει στους «16» ως δεύτερη του γκρουπ, αν αποφύγει την ήττα από την Κροατία. Δεν θα έχει πιθανότητες άμεσης πρόκρισης αν χάσει και η Αλβανία νικήσει την Ισπανία.

Το στοίχημα στο Euro 2024 καθηλώνει στο φινάλε της φάσης των ομίλων με το διακύβευμα να είναι μεγάλο καθώς οι ομάδες παλεύουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Κροατία και Ιταλία είναι δύο από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η αναμέτρησή τους είναι πολυαναμενόμενη. Η επιλογή του Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Κροατία – Ιταλία υπάρχουν εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το combo νίκη της Ιταλίας, Over 2,5 γκολ και anytime scorer ο Ιταλός Σκαμάκα δίνεται στο 7,80** (από 6,50). Επίσης θα βρείτε και τα: Over 3,5 γκολ στο 3,95** (από 3,60), η Ιταλία πρώτη σε δύο γκολ στο 3,15** (από 2,85), goal/goal & Over 2,5 στο 2,55** (από 2,34), νίκη της Ιταλίας με μηδέν παθητικό στο 4,80** (από 4,35) και τέλος η Κροατία να σημειώσει το πρώτο γκολ του πρώτου ημιχρόνου στο 2,55** (από 2,34).

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Κροατία – Ιταλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με τη σωστή διαχείριση του ματς, από την στιγμή που οι δύο ομάδες ακολουθούν διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Η Κροατία νιώθει άνετα με το να περιμένει την αντίπαλό της και να «χτυπά» σε αντεπιθέσεις, ενώ η Ιταλία θέλει να παίζει πιο κυριαρχικό ρόλο. Η επίτευξη της επιβολής του ρυθμού τους θα τις βοηθήσει να κάνουν βήμα προς την εξασφάλιση μιας πολύτιμης νίκης. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, τόσο η Κροατία όσο και η Ισπανία δεν αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά προβλήματα κι αυτό σημαίνει πως θα παρατάξουν δυνατές συνθέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα Κροατίας (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Πόνγκρατσιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ – Μόντριτς, Κόβατσιτς – Μάριο Πάσαλιτς, Σούτσιτς, Κράμαριτς – Μπούντιμιρ.

Πιθανή ενδεκάδα Ιταλίας (4-2-3-1): Ντοναρούμα – Ντάρμιαν, Μπαστόνι, Μπουντζόρνο, Ντιμάρκο – Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Κιέζα, Φατζόλι, Πελεγκρίνι – Ρετέγι/Σκαμάκα.

Euro 2024 – 2ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ισπανία – Κροατία (15/6) 3-0
  • Ιταλία – Αλβανία (15/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Κροατία – Αλβανία (19/6) 2-2
  • Ισπανία – Ιταλία (20/6) 1-0

3η αγωνιστική

  • Αλβανία – Ισπανία (24/6) 0-1
  • Κροατία – Ιταλία (24/6) 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ