Ολλανδία – Αυστρία 25-06-2024 | Euro 2024

Ολλανδία – Αυστρία σκορ 2-3

Το Ολλανδία – Αυστρία 2-3 θα μείνει στην ιστορία του Euro 2024 ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες. Με τις δύο ομάδες να μάχονται για την πρωτιά του Group D, παρακολουθήσαμε ένα σπουδαίο ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Οι Αυστριακοί άνοιξαν το σκορ στο 6′ με αυτογκόλ του Μάλεν. Οι Ολλανδοί απάντησαν με τον Γκάκπο στο 47′ και 12 λεπτά μετά ο Σμιντ έβαλε και πάλι την Αυστρία μπροστά στο σκορ. Στο 75′ ο Ντεπάι έγραψε το 2-2, αλλά η χαρά των «οράνιε» έσβησε στο 80′ όταν ο Ζάμπιτσερ έγραψε το τελικό σκορ. Πρώτη η Αυστρία, μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες η Ολλανδία.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Στο «Olympiastadion» του Βερολίνου η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αυστρία (25/06/2024) σε ματς για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Euro 2024. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στο κλείσιμο του Group D με μεγάλη βαθμολογική σημασία και δύο ομάδες που θέλουν να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Ολλανδία – Αυστρία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ολλανδίας προσφέρεται στο 2,08**, ενώ το διπλό της Αυστρίας το βρίσκουμε ψηλότερα στο 3,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, για τη μεγάλη αυτή συνάντηση είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Ολλανδία – Αυστρία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Βέβαια, όταν κοντράρονται ομάδες αυτού του επιπέδου τα πάντα κρίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου, αν και από πλευράς παράδοσης είναι λογικό η Ολλανδία να θεωρείται πως βρίσκεται στην θέση του οδηγού για να πάρει το τρίποντο.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αυστρία;

  • 9 νίκες η Ολλανδία
  • 4 ισοπαλίες
  • 6 νίκες η Αυστρία
  • 35-23 γκολ υπέρ της Ολλανδίας

Η Ολλανδία πήγε στη Γερμανία με αμφιβολίες κι ερωτηματικά για τη συμπεριφορά της, αλλά και το τι να περιμένει από τα μεγάλα αστέρια της σε αυτό το τουρνουά. Αυτά τα «σύννεφα» την ακολουθούν εδώ και χρόνια αφού οι καλύτεροι παίκτες της δεν έκαναν το βήμα προς τα μπροστά σε προηγούμενες πρόσφατες παρουσίες των «οράνιε» σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Euro 2020 και το Μουντιάλ 2022. Τώρα, απέναντι στην Αυστρία, έχουν μια νέα ευκαιρία για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Η Ολλανδία νίκησε με 2-1 την Πολωνία κι έμεινε στο 0-0 με τη Γαλλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Θα περάσει στους «16» αν αποφύγει την ήττα από την Αυστρία και θα πάρει την πρωτιά με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γαλλία. Θα έρθει δεύτερη αν φέρει ισοπαλία και η Γαλλία νικήσει. Αν αμφότερες νικήσουν ή έρθουν ισόπαλες οι δύο πρώτες θέσεις θα καθοριστούν από τα κριτήρια ισοβαθμίας (σ.σ. συνολική διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση κλπ.). Τα ίδια κριτήρια θα κρίνουν ποια θα είναι δεύτερη και ποια 3η σε περίπτωση που χάσουν και οι δύο.

Η Αυστρία, πάλι, έχει στο μυαλό της την πρόοδο που έχει σημειώσει από την προηγούμενη φορά που αντιμετώπισε τους Ολλανδούς. Ήταν στο πλαίσιο του Euro 2020 όπου κι έχασε με 2-0 εμφανίζοντας όλες τις παθογένειες που την ταλαιπωρούσαν μέχρι που ανέλαβε ο Ραλφ Ράνγκνικ. Πλέον, ονειρεύεται πως μπορεί να φτάσει στο επίπεδο ομάδων που λογαριάζονται αουτσάιντερ σε μεγάλες διοργανώσεις και που πραγματικά βάζουν πολύ δύσκολα στις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Αυστρία, από τη μεριά της, θα περάσει στους «16» με νίκη επί της Ολλανδίας. Θα πάρει την πρωτιά, αν νικήσει και δεν το κάνει η Γαλλία. Αν η Αυστρία φέρει ισοπαλία και η Γαλλία χάσει, τότε θα πάρει την 3η θέση πίσω από τους Γάλλους. Στα δύo προηγούμενα ματς έχασε με 1-0 από τη Γαλλία κι έπειτα νίκησε με 3-1 κόντρα στην Πολωνία.

Στο Euro 2024 το στοίχημα βρίσκεται στα καλύτερά του. Πλούσιο θέαμα, συναρπαστικές αναμετρήσεις, σασπένς και ατέλειωτη δράση στο κουπόνι. Ολλανδία και Αυστρία συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης των ομίλων και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο βρίσκεται στο 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Ολλανδία – Αυστρία, ένα από τα πιο συναρπαστικά στο Euro 2024 για το πρόγραμμα των ομίλων. Το combo νίκη της Ολλανδίας, Over 2,5 γκολ και anytime scorer o Ολλανδός Κόντι Γκάκπο πληρώνει στο 7,45** (από 6,20). Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ολλανδός Μέμφις Ντεπάι δίνεται στο 3,45** (από 2,88). «Παίζουν» επίσης: Over 3,5 γκολ στο 4,15** (από 3,75), Over 9,5 κόρνερ στο 2,55** (από 2,30), Over 4,5 κάρτες στο 2,60** (από 2,38), να φτάσει πρώτη η Αυστρία στα 2 γκολ 4,85** (από 4,40), να νικήσει η Αυστρία και Over 1,5 γκολ στο 5,95** (από 5,40) και το ακριβές σκορ 0-1 στο 12,10** (από 11,00).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ολλανδία – Αυστρία το στοίχημα για τις δύο ομάδες από αγωνιστικής άποψης έχει να κάνει με την επιβολή του στιλ τους στο χορτάρι. Η Ολλανδία θέλει την μπάλα στα πόδια της για να κάνει πράγματα να συμβούν, αν και είναι καλή και στις αντεπιθέσεις. Η Αυστρία βασίζεται στο τρανζίσιον και την ταχύτητά της. Το ποια θα μπορέσει να εμφανιστεί περισσότερο αποτελεσματική θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ολλανδία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ για την Αυστρία δεν είναι στο μάξιμουμ ο κεντρικός αμυντικός Τράουνερ.

Πιθανή ενδεκάδα Ολλανδίας (4-2-3-1): Βερμπρούχεν – Ντούμφρις, ντε Φράι, φαν Ντάικ, Ακέ – Σάουτεν, Ράιντερς – Φρίμπονγκ, Σίμονς, Γκάκπο – Ντεπάι.

Πιθανή ενδεκάδα Αυστρίας (4-4-2): Πεντς – Πος, Βέμπερ, Λίνχαρντ, Μουένε – Ζάιβαλντ, Γκρίλιτς – Λάιμερ, Μπάουμγκαρτνερ, Ζάμπιτσερ – Αρναούτοβιτς.

Euro 2024 – 4ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Πολωνία – Ολλανδία (16/6) 1-2
  • Αυστρία – Γαλλία (17/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Πολωνία – Αυστρία (21/6) 1-3
  • Ολλανδία – Γαλλία (21/6) 0-0

3η αγωνιστική

  • Ολλανδία – Αυστρία (25/6) 2-3
  • Γαλλία – Πολωνία (25/6) 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ