Ουκρανία – Βέλγιο 26-06-2024 | Euro 2024

Ουκρανία – Βέλγιο σκορ 0-0

Ουκρανία και Βέλγιο έμειναν στο 0-0 σε δυνατό ματς που είχε πολλά να προσφέρει στην οικονομία του Euro 2024 καθώς ολοκληρώνονταν οι όμιλοι. Οι Βέλγοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στη διάρκεια του πρώτου μέρους έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και σταδιακά οι Ουκρανοί έγιναν πιο επιθετικοί και δημιούργησαν κι εκείνοι επικίνδυνες καταστάσεις, επίσης χωρίς να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, το Βέλγιο πέρασε στην επόμενη φάση, οι Ουκρανοί, όμως, αποκλείστηκαν.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Στην «Stuttgart Arena» της Στουτγάρδης αναμετριούνται Ουκρανία και Βέλγιο (26/06/2026) για την 3η αγωνιστική του Group E της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Ουκρανία και το Βέλγιο λογαριάζονται ως οι πιο ταλαντούχες ομάδες του γκρουπ και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συναρπάζει καθώς υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Ουκρανία – Βέλγιο οι αποδόσεις παρουσιάζουν φαβορί και οι τιμές βάζουν σε πρώτο πλάνο τους «κόκκινους διαβόλους». Συγκεκριμένα, ο άσος της Ουκρανίας προσφέρεται στο 5,65**, την στιγμή που το διπλό του Βελγίου το συναντάμε στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, θα βρείτε και το εργαλείο Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Ουκρανία – Βέλγιο τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη με δεδομένη την ποιότητα του Βελγίου και την εμπειρία του τα τελευταία χρόνια σε κορυφαία τουρνουά. Παράλληλα, οι Βέλγοι μιλούν και για τη διάθεσή τους να αφήσουν πίσω τους για τα καλά την αποτυχία στο Μουντιάλ 2022. Οπότε στατιστικά και παράδοση οδηγούν σε δυνατές προβλέψεις για τη νίκη τους.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ουκρανία και το Βέλγιο;

  • Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες αναμετριούνται στην ιστορία τους.

Η Ουκρανία έχει αποδείξει πολλάκις τα τελευταία χρόνια τη μαχητικότητά της, την αποφασιστικότητα να πετύχει στο υψηλότερο επίπεδο και την επιθυμία της να βρίσκεται σταθερά στα μεγάλα τουρνουά στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Γι’ αυτό και για εκείνη το ματς με το Βέλγιο έχει ιδιαίτερη σημασία. Θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα από τα πιο ταλαντούχα ευρωπαϊκά συγκροτήματα και να δει που βρίσκεται. Η Ουκρανία ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα κι έπειτα νίκησε με 2-1 την Σλοβακία με ανατροπή. Τώρα, το ιδανικό σενάριο για την Ουκρανία είναι να νικήσει. Έτσι περνάει. Θα πάρει και την πρωτιά αν η Ρουμανία δε νικήσει την Σλοβακία. Θα τερματίσει 3η με ισοπαλία και εφόσον υπάρξει νικήτρια στο άλλο ματς του γκρουπ. Μένει εκτός αν χάσει και η Σλοβακία αποφύγει την ήττα. Θα τερματίσει 4η αν και τα δύο ματς λήξουν ισόπαλα με το ίδιο αποτέλεσμα ή αν η ισοπαλία στο Ουκρανία – Βέλγιο έχει λιγότερα γκολ από την άλλη. Αν πάλι, έχει περισσότερα τέρματα και πάλι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Το Βέλγιο, τώρα, προσπαθεί να χτίσει καλές συνήθειες υπό τον Ντομένικο Τεντέσκο. Είναι το πρώτο τουρνουά της ομάδας υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού και μεταξύ των στόχων της βρίσκεται η προσήλωση στην αποστολή και να μην παρεκκλίνει από αυτό που έχει να κάνει ανεξαρτήτως από τη βαθμολογική της θέση, την ποιότητα της εκάστοτε αντιπάλου, αλλά και τα πρόσωπα τα οποία συνθέτουν την ενδεκάδα της. Στις προηγούμενες αγωνιστικές έχασε με 1-0 από την Σλοβακία και νίκησε με 2-0 τη Ρουμανία. Το Βέλγιο θα περάσει αν αποφύγει την ήττα κόντρα στην Ουκρανία. Θα πάρει την πρώτη θέση αν νικήσει και η Σλοβακία δε νικήσει τη Ρουμανία. Θα μείνει εκτός αν χάσει και η Ρουμανία αποφύγει την ήττα. Σε περίπτωση που και τα δύο ματς λήξουν ισόπαλα έχει τις πιθανότητες με το μέρος του να καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις και να βρεθεί στα νοκ άουτ.

Το στοίχημα στο Euro 2024 είναι συγκλονιστικό. Κάθε ματς έχει παλμό, ρυθμό και προσφέρει ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Τόσο η Ουκρανία όσο και το Βέλγιο θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουν στη νίκη. Σε αυτό το περιβάλλον, ο συνδυασμός του goal/goal με Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 2,39** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Ουκρανία – Βέλγιο, ένα από τα πιο συναρπαστικά στο Euro 2024 για το πρόγραμμα των ομίλων. Το combo νίκη του Βελγίου, με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Βέλγο Ρομέλου Λουκάκου δίνεται στο 4,00** (από 3,35), ενώ το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ουκρανός Αρτέμ Ντόβμπικ φτάνει στο 4,80** (από 4,00). Επίσης υπάρχουν οι επιλογές: Over 3,5 γκολ στο 3,65** (από 3,32), Over 10,5 κόρνερ στο 2,65** (από 2,43), Over 4,5 κάρτες στο 2,50** (από 2,27), ασίστ από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 3,20** (από 2,89), ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου: 0-1 στο 4,05** (από 3,70) και να νικήσει το Βέλγιο μη μηδέν παθητικό στο 3,00** (από 2,74).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ουκρανία – Βέλγιο το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την εύρεση των κατάλληλων διαδρόμων ώστε να εκμεταλλευτούν το επιθετικό τους ταλέντο, που είναι και το σήμα κατατεθέν τους. Γι’ αυτό κι έχουν μεγάλη σημασία οι ενδεκάδες που θα παρατάξουν και οι δύο προπονητές. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ουκρανία είναι ουσιαστικά πλήρης και κόουτς Σερχέι Ρεμπρόφ έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το αν θα κάνει αλλαγές στο βασικό του σχήμα. Το Βέλγιο, πάλι, δεν έχει τον επιθετικό Λουκεμπάκιο λόγω τιμωρίας, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι έμπειροι αμυντικοί Βίτσελ και Μενιέ.

Πιθανή ενδεκάδα Ουκρανίας (4-2-3-1): Τρούμπιν – Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Ματβιγένκο, Ζιντσένκο – Στεπανένκο, Σαραπένκο – Τσιγκάνκοφ, Σουντάκοφ, Μούντρικ – Γιάρεμτσουκ.

Πιθανή ενδεκάδα Βελγίου (4-3-3): Καστέλς, Καστάνιε, Φας, Βερτόνγκεν, Τεάτ – Τίλεμανς, Ονάνα, Ντε Μπρόινε – Μπακαγιόκο, Λουκάκου, Ντοκού.

Euro 2024 – 5ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ρουμανία – Ουκρανία (17/6) 3-0
  • Βέλγιο – Σλοβακία (17/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ουκρανία (21/6) 1-2
  • Βέλγιο – Ρουμανία (22/6) 2-0

3η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ρουμανία (26/6) 1-1
  • Ουκρανία – Βέλγιο (26/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ