Πολωνία – Αυστρία 21-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Πολωνία – Αυστρία σκορ 1-3

Στο Euro 2024 ένας από τους πιο δυνατούς αγώνες ήταν το Πολωνία – Αυστρία 1-3. Οι Αυστριακοί επικράτησαν με σχετική άνεση εκμεταλλευόμενοι την αποτελεσματικότητά τους στις δύο περιοχές, ιδίως στο δεύτερο μέρος. Ο Τράουνερ τους έβαλε μπροστά στο 9′, αλλά οι Πολωνοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τον Πιόντεκ στο 30ό λεπτό. Μετά την ανάπαυλα, όμως, η Αυστρία ανέβασε το επίπεδο της απόδοσής της και ήταν αδύνατο για την Πολωνία να την πιάσει. Ο Μπαουμγκάρτνερ στο 66′ της έδωσε εκ νέου προβάδισμα και στο 78′ ο Αρναούτοβιτς έκλεισε το σκορ με εύστοχο πέναλτι.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Στο «Olympiastadion» του Βερολίνου η Πολωνία κοντράρεται με την Αυστρία (21/06/2024) για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Σ’ έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους της διοργάνωσης, το ματς σημαίνει πολλά και για τις δύο και τις πιθανότητες που έχουν να πάρουν την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο και στο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Πολωνία – Αυστρία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Πολωνίας προσφέρεται στο 3,70**, την στιγμή που το διπλό της Αυστρίας το συναντάμε στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το δυνατό παιχνίδι είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για τοΠολωνία – Αυστρία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Η σταθερότητα, τα στατιστικά της Αυστρίας και η πολύ καλή παρουσία της στα προκριματικά ενισχύουν την υποψηφιότητά της σε αντίθεση με την Πολωνία που παραμένει σε μεταβατικό στάδιο, ενώ πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω των playoffs.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Πολωνία και την Αυστρία;

  • 5 νίκες η Πολωνία
  • 2 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Αυστρία
  • 19-17 γκολ υπέρ της Πολωνίας

Η Πολωνία, λοιπόν, θέλει να φτάσει στη νίκη κόντρα στη σχετικά πιο αδύναμη αντίπαλο που έχει στο πλαίσιο του Group D του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου συμμετέχουν η Γαλλία και η Ολλανδία. Αφότου την ανέλαβε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ το περασμένο έτος έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά, αλλά σε αυτό το τουρνουά η προτεραιότητά της είναι να δείξει πως μπορεί να παρουσιαστεί και πάλι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 2-1 από την Ολλανδία. Αν και χωρίς τον Λεβαντόφσκι, προηγήθηκε με τον Μπούκσα, αλλά δεν κατάφερε να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ και λίγο πριν το φινάλε «λύγισε».

Η Αυστρία, από τη μεριά της, έχει παρόμοια προσέγγιση. Κι εκείνη θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην Πολωνία καθώς σε αυτή τη διοργάνωση μπορεί να μην έχει τον αρχηγό της και καλύτερο παίκτη της Ντάβιντ Άλαμπα, αλλά ο στόχος της είναι να περάσει στα νοκ άουτ και να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο τη σημαντική πρόοδο που έχει καταγράψει από την στιγμή που προσέλαβε τον Ραλφ Ράνγκνικ ως προπονητή της. Στην πρώτη αγωνιστική έπαιξε καλά, αλλά ηττήθηκε με 1-0 από τη Γαλλία. Ήταν άτυχη καθώς το τέρμα που δέχθηκε ήταν αυτογκόλ του Βέμπερ (38′).

Στο Euro 2024 το στοίχημα είναι συναρπαστικό με τις αναμετρήσεις να έχουν καταιγιστικό ρυθμό, πλούσιο θέαμα και μεγάλο σασπένς. Πολωνία και Αυστρία αντιμετωπίζουν το ματς ως έναν «τελικό» και θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο δίνεται στο 1,79** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Πολωνία – Αυστρία υπάρχουν και καταπληκτικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το τρίπτυχο νίκη Αυστρίας + Over 2,5 γκολ + anytime scorer τον Αυστριακό Μίχαελ Γκρέγκοριτς δίνεται στο 6,70** (από 5,60), ενώ το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Πολωνός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φτάνει στο 3,00** (από 2,50). Επίσης θα βρείτε και τις επιλογές: Over 3,5 γκολ στο 3,80** (από 3,46), αριθμός καρτών Over 4,5 στο 2,60 (από 2,38), Over 10,5 κόρνερ στο 2,85** (από 2,57), ακριβές σκορ ημιχρόνου 0-1 στο 4,75** (από 4,30), πρώτη σε δύο γκολ η Πολωνία στο 4,50** (από 4,10) και τον συνδυασμό goal/goal και Over 2,5 στο 2,50** (από 2,29).

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Πολωνία – Αυστρία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητά τους στις δύο περιοχές. Οι Πολωνοί έχουν τους στράικερ για να κάνουν τη διαφορά, αλλά θα πρέπει να βρουν τρόπο να τους εντοπίσουν σε αξιόλογες συνθήκες. Η Αυστρία, πάλι, δεν έχει τον γκολτζή που ξεχωρίζει, μα ως σύνολο τα πηγαίνει περίφημα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι πολύ καλή και στη δική της. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Πολωνία ελπίζει να έχει έτοιμο τον στράικερ Λεβαντόφσκι, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ και ο αμυντικός Σαλάμον. Η Αυστρία δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα Πολωνίας (3-5-2): Στσέζνι – Μπερεζίνσκι, Μπέντναρεκ, Κίβιορ – Φρανκόφσκι, Σ. Σιμάνσκι, Σλις, Ζιελίνσκι, Ζαλέφσκι – Λεβαντόφσκι, Σβιντέρσκι.

Πιθανή ενδεκάδα Αυστρίας (4-2-3-1): Πεντς – Πος, Ντάνσο, Βέμπερ, Μουένε – Ζάιβαλντ, Γκρίλιτς – Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Μπάουμγκαρτνερ – Γκρέγκοριτς.

Euro 2024 – 4ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Πολωνία – Ολλανδία (16/6) 1-2
  • Αυστρία – Γαλλία (17/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Πολωνία – Αυστρία (21/6) 1-3
  • Ολλανδία – Γαλλία (21/6) 0-0

3η αγωνιστική

  • Ολλανδία – Αυστρία (25/6) 2-3
  • Γαλλία – Πολωνία (25/6) 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ