Πορτογαλία – Τσεχική Δημοκρατία 18-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Πορτογαλία – Τσεχία σκορ 2-1

Με δραματικό τρόπο επικράτησε η Πορτογαλία της Τσεχίας με σκορ 2-1. Αν και κυρίαρχη από το πρώτο σφύριγμα, η Πορτογαλία δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της και βρέθηκε να χάνει στο 62′ από το γκολ του Πρόβοντ. Αντέδρασε στη συνέχεια και ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Χράνατς, ενώ στο 90’+2′ ο Κονσεϊσάο της χάρισε τη νίκη, ενώ προηγουμένως είχε ακυρωθεί γκολ του Ζότα.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Στο «Leipzig Stadium» της Λειψίας η Πορτογαλία και η Τσεχία (18/06/2024) έχουν ραντεβού για την πρώτη αγωνιστική του 6ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Πορτογαλία πηγαίνει στο τουρνουά με διάθεση να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ η Τσεχία έχει ως κύριο στόχο να περάσει στην φάση των «16» του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα συνδυάζονται άψογα και προφέρουν καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Για το Πορτογαλία – Τσεχία οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Πορτογαλίας προσφέρεται στο 1,49** και το διπλό της Τσεχίας ανέρχεται στο 6,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης για την σπουδαία αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder που επιτρέπει πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Πορτογαλία – Τσεχία τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Το οποίο είναι άκρως λογικό κιόλας μιας και η Πορτογαλία πάει στο τουρνουά σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μεταξύ των διεκδικητριών του τίτλου. Η Τσεχία, πάλι, έχει διαφορετική προτεραιότητα, πιο κοντά στα δικά της μέτρα.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Τσεχία;

  • 4 νίκες η Πορτογαλία
  • Καμία ισοπαλία
  • 1 νίκη η Τσεχία
  • 10-2 γκολ υπέρ της Πορτογαλίας

Η Πορτογαλία μετά το Μουντιάλ 2022 μπήκε σε μια νέα εποχή. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε πως ήταν στιγμή για ανανέωση κι έτσι χώρισε τους δρόμους της με τον Φερνάντο Σάντος και προσέλαβε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός εκσυγχρόνισε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ενώ παράλληλα δημιούργησε μια καλύτερη δομή γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που καλύπτει τις αδυναμίες του κι ενισχύει άλλα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού του. Αυτό σημαίνει πως πλέον είναι άλλοι παίκτες που «κουβαλούν» την ομάδα όπως για παράδειγμα οι Μπερνάρντο Σίλβα και Μπρούνο Φερνάντες. Στα φιλικά προετοιμασίας νίκησε με 4-2 την Φινλανδία και με 3-0 την Ιρλανδία, ενώ έχασε με 2-1 από την Κροατία.

Η Τσεχία, από την πλευρά της, δεν έχει λείψει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εδώ και 28 χρόνια. Στην προηγούμενη έκδοση έφτασε ως τα προημιτελικά του θεσμού. Αυτή την φορά ο στόχος της είναι να περάσει στην φάση των «16» κι από εκεί κι έπειτα να παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Το συγκρότημα του Ιβάν Χάσεκ διατηρεί στοιχεία όπως η μαχητικότητα και το πρέσινγκ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί το ταλέντο που μπορεί να εκτοξεύσει μια ομάδα σε μεγάλα ύψη στο Euro. Γι’ αυτό και περισσότερο από ποτέ το σύνολο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε νίκησε με 7-1 τη Μάλτα και με 2-1 την Αρμενία.

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι ανεπανάληπτες. Η Πορτογαλία, λοιπόν, όπως προαναφέραμε πηγαίνει στο τουρνουά με πολλές ελπίδες και αξίζει να σημειώσουμε πως θεωρείται το 4ο φαβορί για να πάρει την κούπα. Συγκεκριμένα, προσφέρεται στο 7,50**. Όσο για την Τσεχία, το να περάσει στους «16» δίνεται στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο μεταξύ, για τον αγώνα Πορτογαλία – Τσεχία θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το combo νίκης της Πορτογαλίας με Over 2,5 και σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης φτάνει στο 3,50** (από 2,90). Επιπλέον συναντάμε: Over 3,5 γκολ στο 3,25** (από 2,97), Over 10,5 κόρνερ στο 2,90** (από 2,65), να πάρει κάρτα ο Πέπε της Πορτογαλίας στο 4,95** (από 4,50), να σκοράρει η Τσεχία το πρώτο γκολ στο 3,70** (από 3,35) να κερδίσει η Πορτογαλία και στα δύο ημίχρονα στο 3,95** (από 3,60) και να σκοράρει ακριβώς ένα γκολ ο Ντιόγκο Ζότα της Πορτογαλίας στο 3,50** (από 3,20).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πορτογαλία και Τσεχία έχουν στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος το να μπορέσουν να οδηγήσουν το ματς στο ρυθμό που θέλουν. Οι Πορτογάλοι θέλουν να έχουν την μπάλα στα πόδια και να επιβάλλουν εκείνοι τους κανόνες. Από την άλλη, η Τσεχία θα επιθυμούσε ένα ματς που θα κυλούσε σε αργό ρυθμό ώστε να μπορεί να παραμένει οργανωμένη απέναντι στα πολλά επιθετικά «όπλα» που έχει η Πορτογαλία. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Πορτογαλία δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την ιδανική ενδεκάδα του, ενώ και η Τσεχία δεν έχει «πονοκεφάλους».

Πιθανή ενδεκάδα Πορτογαλίας (3-3-1-3): Ντιόγκο Κότα – Αντόνιο Σίλβα, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας – Ντάλοτ, Παλίνια, Κανσέλο – Μπρούνο Φερνάντες – Μπερνάρδο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοάο Φέλιξ.


Πιθανή ενδεκάδα Τσεχίας (3-5-2): Στάνεκ – Ζίμα, Χόλες, Κρέιτσι – Κουφάλ, Σούτσεκ, Μπαράκ, Προβόντ, Ντ. Γιούρασεκ – Σικ, Κούχτα.  

Euro 2024 – 6ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Τουρκία – Γεωργία (18/6) 3-1
  • Πορτογαλία – Τσεχία (18/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Γεωργία – Τσεχία (22/6) 1-1
  • Τουρκία – Πορτογαλία (22/6) 0-3

3η αγωνιστική

  • Γεωργία – Πορτογαλία (26/6) 2-0
  • Τσεχία – Τουρκία (26/6) 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ