Ρουμανία – Ουκρανία 17-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Ρουμανία – Ουκρανία σκορ 3-0

Εκκωφαντική πρεμιέρα για τη Ρουμανία που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της με 3-0 επί της Ουκρανίας. Ο Στάντσιου της έδωσε το προβάδισμα με δυνατό σουτ στο 29′ κι έπειτα ο Ραζβάν Μάριν έγραψε το 2-0 στο 53′. Προτού καταλάβει η Ουκρανία τι συνέβη, ο Ντράγκους έγραψε το τελικό σκορ στο 57′.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου η Ρουμανία και η Ουκρανία (17/06/2024) κοντράρονται για την πρώτη αγωνιστική του 5ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Με δεδομένο πως στον όμιλο το μεγάλο φαβορί είναι το Βέλγιο για να πάρει την πρόκριση, Ρουμανία και Ουκρανία αντιλαμβάνονται πως τα πάντα είναι ανοικτά για να περάσουν στους «16» κι έτσι το ματς έχει τεράστια σημασία για εκείνες. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ρουμανία – Ουκρανία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ρουμανίας προσφέρεται στο 4,20**, ενώ το διπλό της Ουκρανίας το συναντάμε στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Όπου είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που συμβάλλει στην ενίσχυση των τιμών.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Ρουμανία – Ουκρανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για την αναμέτρηση, αλλά τα πάντα θα κριθούν εντός του αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε, στη Ρουμανία υπογραμμίζουν την καλή παράδοση που έχουν στους αγώνες τους κόντρα στην Ουκρανία κι αυτό τους δίνει έμπνευση για να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Ρουμανία και την Ουκρανία;

  • 3 νίκες η Ρουμανία
  • 1 ισοπαλία
  • 2 νίκες η Ουκρανία
  • 14-10 γκολ υπέρ της Ρουμανίας

Η Ρουμανία επιστρέφει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έπειτα από τη διοργάνωση του 2016 και θέλει να παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό της στα γήπεδα της Γερμανίας. Με δεδομένο πως ο όμιλος πέραν του Βελγίου δεν έχει άλλο πολύ μεγάλο όνομα, στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται πως έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γράψουν ιστορία. Η Ρουμανία μονάχα μια φορά στο παρελθόν έφτασε στα νοκ άουτ του θεσμού – το 2000. Στα φιλικά προετοιμασίας της η Ρουμανία έμεινε στο 0-0 με τη Βουλγαρία και το Λιχτενστάιν.

Η Ουκρανία είναι σταθερά μια από τις ανταγωνιστικές ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πέρασε στο Euro 2024 μέσω των playoffs του Nations League και είναι η 3η συνεχόμενη παρουσία της στη διοργάνωση. Ο στόχος της είναι να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων και να εκπροσωπήσει την χώρα της όσο καλύτερα μπορεί. Φυσικά, θα επιδιώξει να περάσει στην φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στα φιλικά προετοιμασίας της έμεινε στο 0-0 με τη Γερμανία, ηττήθηκε με 3-1 από την Πολωνία, ενώ νίκησε με 4-0 τη Μολδαβία.

Το στοίχημα στο Euro 2024 είναι συναρπαστικό. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού υπόσχεται πλούσιο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις σε όλη τη διάρκεια του καθώς οι ομάδες αναζητούν τη δόξα στα γήπεδα της Γερμανίας. Ρουμανία – Ουκρανία θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη με το goal/goal να δίνεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ρουμανία – Ουκρανία θα βρείτε και θαυμάσιες Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Ο συνδυασμός νίκης της Ουκρανίας με το goal/goal προσφέρεται στο 5,35** (από 4,65). Το combo να νικήσει η Ουκρανία συν Over 2,5 γκολ συν να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Ουκρανός Αρτέμ Ντόβμπικ ανεβαίνει στο 6,50** (από 5,40), ενώ το να κρατήσει το μηδέν η Ουκρανία δίνεται στο 3,80** (από 3,15). Στην λίστα υπάρχουν και οι εξής επιλογές: Over 10,5 κόρνερ με απόδοση 3,00** (από 2,74), πρώτη στα δύο γκολ η Ουκρανία με 2,70** (από 2,44), Over 1,5 γκολ στο πρώτο μέρος με 3,65** (από 3,30), να ανοίξει το σκορ η Ρουμανία με 2,95** (από 2,69), να σημειωθεί γκολ με κεφαλιά σε τιμή 2,85** (από 2,57) και τέλος ο επόμενος σκόρερ να είναι ο Ουκρανός Ρόμαν Γιάρεμτσουκ με 6,05** (από 5,50).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρουμανία – Ουκρανία το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την ικανότητα να «διαβάσουν» τι χρειάζεται το ματς. Η Ρουμανία βασίζεται κυρίως στην άμυνά της και στο τρανζίσιον, ενώ η Ουκρανία είναι μια ομάδα που θέλει να κυριαρχεί και να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Η αποτελεσματικότητα των πλάνων τους θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ματς. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, τόσο η Ρουμανία όσο και η Ουκρανία δεν αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά προβλήματα μιας και για τη μεν δεν είναι στο απόλυτο ο φορ Άλιμπεκ και για τη δε ο μπακ Μικολένκο.

Πιθανή ενδεκάδα Ρουμανίας (4-2-3-1): Νίτσα – Ράτσιου, Ρους, Ντράγκουσιν, Μπάνκου – Ρ. Μάριν, Μ. Μάριν – Μαν, Στάντσιου, Μιχάιλα – Ντράγκους.

Πιθανή ενδεκάδα Ουκρανίας (4-2-3-1): Λούνιν – Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Ματβιγένκο, Μικολένκο – Στεπανένκο, Ζιντσένκο – Τσιγκάνκοφ, Σουντάκοφ, Μούντρικ – Ντόβμπικ.  

Euro 2024 – 5ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ρουμανία – Ουκρανία (17/6) 3-0
  • Βέλγιο – Σλοβακία (17/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ουκρανία (21/6) 1-2
  • Βέλγιο – Ρουμανία (22/6) 2-0

3η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ρουμανία (26/6) 1-1
  • Ουκρανία – Βέλγιο (26/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ