Σερβία – Αγγλία 16-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Σερβία – Αγγλία σκορ 0-1

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Αγγλία καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Σερβίας. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, με κεφαλιά στο 13ο λεπτό. Η Αγγλία ήταν καλή στο α’ μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή της έπεσε κατακόρυφα και κινδύνευσε με ισοφάριση, ενώ η ίδια έγινε απειλητική μονάχα μια φορά με δοκάρι του Κέιν. Άντεξε στην πίεση και πήρε το τρίποντο.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Η «Arena AufSchalke» του Γκελζενκίρχεν υποδέχεται το συναρπαστικό ματς Σερβία – Αγγλία (16/06/2024) για την πρώτη αγωνιστική του 3ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Σερβία έχει στόχο να περάσει στους «16» του θεσμού, ενώ η Αγγλία μπαίνει στο τουρνουά ως το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο. Οπότε η πρεμιέρα της έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Σερβία – Αγγλία οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στα «Τρία Λιοντάρια». Χαρακτηριστικά, ο άσος της Σερβίας προσφέρεται στο 7,30**, ενώ το διπλό της Αγγλίας το συναντάμε στο 1,47** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός. 

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Σερβία – Αγγλία τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση που δεν προκαλεί κάποια έκπληξη. Η Σερβία ναι μεν είναι μια ταλαντούχα ομάδα με παράδοση και μαχητικότητα, αλλά η Αγγλία έχει πιθανώς το πιο γεμάτο ρόστερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και νιώθει πως είναι η στιγμή της να κατακτήσει ένα μεγάλο τρόπαιο, το πρώτο από το 1966.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Σερβία και την Αγγλία;

  • 1 νίκη η Αγγλία με σκορ 2-1.

Η Σερβία τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μέρος σε τρεις από τις τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις. Έδωσε το παρών στα Μουντιάλ του 2018 και του 2022 και τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ έχασε το ραντεβού του 2021. Ο κορμός του ρόστερ της δεν έχει παρά ελάχιστες αλλαγές σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό δείχνει πως υπάρχει ομοιογένεια, ενώ με τον καιρό έχουν αναπτυχθεί αυτοματισμοί που την κάνουν ανταγωνιστική. Στα φιλικά προετοιμασίας έχασε με 2-1 από την Αυστρία και νίκησε με 3-0 τη Σουηδία.

Η Αγγλία είναι μια υπερδύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και έχει εξαιρετική ποιότητα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ενώ παρόλο που διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα και στο τέρμα, υπάρχουν αμφιβολίες για την αμυντική λειτουργία της. Με τους Φιλ Φόντεν και Τζουντ Μπέλιγχαμ να «εκρήγνυνται» στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και τον Χάρι Κέιν να παραμένει σταθερή αξία, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πηγαίνει στο τουρνουά με στόχο να σηκώσει την κούπα. Στα φιλικά προετοιμασίας νίκησε με 3-0 τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αλλά έχασε με 1-0 από την Ισλανδία.

Το στοίχημα στο Euro 2024 θα μας καθηλώσει ως τις 14 Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί το μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά. Η Αγγλία δίνεται στο 5,00** για να πάρει το τρόπαιο. Από την άλλη, το να περάσει η Σερβία από την φάση των ομίλων στα νοκ άουτ προσφέρεται στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Για το Σερβία – Αγγλία υπάρχουν και καταπληκτικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Συγκεκριμένα, το να είναι ο Χάρι Κέιν ο επόμενος σκόρερ δίνεται στο 4,30** (από 3,60), ενώ η νίκη της Αγγλίας σε συνδυασμό με το goal/goal φτάνει στο 4,05** (από 3,50). Έπειτα, ο κατάλογος περιέχει επιλογές όπως: Over 10,5 κόρνερ στο 3,00** (από 2,74), combo νίκη Αγγλίας στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο μαζί Over 2,5 γκολ στο 4,85** (από 4,40), goal/goal στο 2,25** (από 2,04), πρώτη στα τρία γκολ η Αγγλία στο 3,25** (από 2,97), να έχει πέναλτι το ματς στο 3,00** (από 2,71) και τέλος να δει κάρτα ο Σέρβος αμυντικός Στραχίνια Πάβλοβιτς στο 3,40** (από 3,10).

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Σερβία – Αγγλία το στοίχημαγια τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Σερβία αντιλαμβάνεται πως το μέλλον της δεν θα κριθεί στο ματς με την Αγγλία, αλλά σ’ εκείνα με την Σλοβενία και τη Δανία. Η Αγγλία, πάλι, θέλει να μπει δυνατά στο τουρνουά και να μην αφήσει περιθώρια για αμφισβήτηση και εστίες αποπροσανατολισμού. Βέβαια, θα πρέπει να διαχειριστεί και την πίεση που προσθέτει ο τίτλος του φαβορί, αλλά έχει παίκτες με εμπειρία για να μπορέσει να πάρει το τρίποντο. Στο μεταξύ, όσον αφορά στις συνθέσεις η Σερβία και η Αγγλία δεν έχουν αναφέρει σημαντικά προβλήματα και αναμένεται να κατεβάσουν δυνατές ενδεκάδες.

Πιθανή ενδεκάδα Σερβίας (3-5-2): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Στόγιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς – Α. Ζίβκοβιτς, Ίλιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκουντέλι, Μλαντένοβιτς – Βλάχοβιτς, Α. Μίτροβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (4-1-4-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκέχι, Τρίπιερ – Ράις – Φόντεν, Πάλμερ, Μπέλιγχαμ, Γκόρντον – Κέιν.

Euro 2024 – 3ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Δανία (16/6) 1-1
  • Σερβία – Αγγλία (16/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Σερβία (20/6) 1-1
  • Δανία – Αγγλία (20/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Αγγλία – Σλοβενία (25/6) 0-0
  • Δανία – Σερβία (25/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ