Σκωτία – Ελβετία 19-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Σκωτία – Ελβετία σκορ 1-1

Σε ισορροπημένο ματς με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες η Σκωτία με την Ελβετία έμειναν στο 1-1. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έδωσε το προβάδισμα στην Σκωτία στο 13′, αλλά το 26′ αντέδρασε η Ελβετία και ισοφάρισε στο 26′ με εντυπωσιακό γκολ του Τσερντάν Σακίρι. Έπειτα, αμφότερες είχαν τις στιγμές τους για να σκοράρουν και πάλι, μα δεν τα κατάφεραν.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Στο «Cologne Stadium» της Κολωνίας, η Σκωτία και η Ελβετία (19/06/2024) κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του Ομίλου Α στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Σκωτία και η Ελβετία πήγαν στα γήπεδα της Γερμανίας με διάθεση να παλέψουν για την πρόκριση στους «16» του θεσμού και το συγκεκριμένο ματς ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Σκωτία – Ελβετία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Σκωτίας δίνεται στο 4,50** την στιγμή που το διπλό της Ελβετίας το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το δυνατό ματς είναι διαθέσιμη και η χρήση του εργαλείου Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Σκωτία – Ελβετία τα προγνωστικά αν κι έχουν φαβορί παραμένουν κάπως ανοικτά, δίνοντας μια αίσθηση πως οι δυνατότητες των δύο ομάδων δεν απέχουν και πάρα πολύ μεταξύ τους. Βέβαια, τα στατιστικά της Ελβετίας και η παράδοσή της στα τελευταία μεγάλα τουρνουά αποτελεί θεωρητικό πλεονέκτημα που δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Σκωτία και την Ελβετία;

  • 7 νίκες η Σκωτία
  • 3 ισοπαλίες
  • 5 νίκες η Ελβετία
  • 23-23 γκολ

Η Σκωτία αντιμετωπίζει το ματς με την Ελβετία ως τελικό. Στο εσωτερικό της αναφέρουν πως αν θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση τότε θα πρέπει να νικήσουν την ομάδα που λογαριάζεται ως η δεύτερη πιο δυνατή του γκρουπ. Η Σκωτία βασίζεται στην ομοιογένεια της και την αποφασιστικότητά της για να πετύχει τον στόχο της. Βέβαια, απέναντι σε πιο ταλαντούχες ομάδες από τη δική της έχει ανάμεικτα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν σταματά να πιστεύει και να παλεύει για να βελτιωθεί. Στην πρεμιέρα, πάντως, ήταν κάκιστη. Ηττήθηκε με 5-1 από τη Γερμανία παίζοντας με δέκα για ένα ημίχρονο. Θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερη διαφορά. Τώρα, ψάχνει να σηκώσει κεφάλι.

Η Ελβετία στα τελευταία τουρνουά έχει φτάσει στα νοκ άουτ, αλλά αποκλείστηκε από παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θέλει να φτάσει μακριά και να ξεπεράσει εκείνα τα εμπόδια που την σταμάτησαν σε προηγούμενες διοργανώσεις. Ωστόσο, θα χρειαστεί να εμφανιστεί πιο προσηλωμένη στην αποστολή της και να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις στιγμές της. Στο πρώτο παιχνίδι της ήταν πειστική καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Ουγγαρίας και πλέον πάει για το δύο στα δύο ώστε να αγκαλιάσει την πρόκριση.

Στο Euro 2024 το μεγάλο ραντεβού στο ποδόσφαιρο οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Σκωτία και Ελβετία μπαίνουν στο ματς αποφασισμένες για να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν στη νίκη. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται σε τιμή 1,96** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Σκωτία – Ελβετία υπάρχουν και άκρως ελκυστικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Ξεχωρίζει το Ημίχρονο/Τελικό: 2/2 στο 3,60** (από 2,99) καθώς και το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Νόα Όκαφορ της Ελβετίας με τιμή 3,45** (από 2,88). Έπειτα, στον κατάλογο θα βρείτε: Over 10,5 κόρνερ στο 3,05** (από 2,77), Over 4,5 κάρτες στο 3,00** (από 2,71), να προηγείται η Σκωτία στο ημίχρονο στο 5,30** (από 4,80), να νικήσει η Ελβετία με μηδέν παθητικό στο 3,30** (από 3,00) και τέλος να φτάσει πρώτη η Ελβετία στα δύο γκολ στο 2,50** (από 2,27).

ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Σκωτία – Ελβετία το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει τεράστιο ενδιαφέρον με δεδομένο πως πρόκειται για δύο ομάδες με διαφορετικό ποδοσφαιρικό στιλ και προσέγγιση. Η Σκωτία δεν έχει πρόβλημα να ποντάρει στην άμυνά της και στο τρανζίσιον, ενώ η Ελβετία θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια και να κυριαρχεί, να κλείνει τους αντιπάλους στο μισό τους. Αυτή η αντίθεση δημιουργεί μια συναρπαστική σύγκρουση που υπόσχεται πλούσιο θέαμα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Σκωτία δεν υπολογίζει στον βασικό αμυντικό Πόρτσιους που είναι τιμωρημένος. Από την άλλη η Ελβετία δεν έχει στο μάξιμουμ τον χαφ Ζακάρια και τον μεσοεπιθετικό Τσούμπερ.

Πιθανή ενδεκάδα Σκωτίας (3-4-2-1): Γκαν – Χάνλι, Χέντρι, Τιέρνι – Ράλστον, ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ, Ρόμπερτσον – ΜακΓκίν, Κρίστι – Άνταμς.

Πιθανή ενδεκάδα Ελβετίας (3-4-2-1): Ζόμερ – Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκες – Βίντμερ, Φρόιλερ, Τζάκα, Έμπισερ – Εντόι, Βάργας, Ντούα.

Euro 2024 – 1ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Σκωτία (14/6) 5-1
  • Ουγγαρία – Ελβετία (15/6) 1-3

2η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ουγγαρία (19/6) 2-0
  • Σκωτία – Ελβετία (19/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Ελβετία – Γερμανία (23/6) 1-1
  • Σκωτία – Ουγγαρία (23/6) 0-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ