Σλοβακία – Ουκρανία 21-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Σλοβακία – Ουκρανία σκορ 1-2

Στο Euro 2024 οι όμιλοι μας έχουν χαρίσει ορισμένες συγκλονιστικές αναμετρήσεις και το Σλοβακία – Ουκρανία 1-2 ήταν μια από αυτές. Οι Σλοβάκοι έπαιξαν πολύ καλά στο α’ μέρος και προηγήθηκαν στο 17′ με τον Σραντς και είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να σκοράρουν και πάλι. Μετά την ανάπαυλα, όμως, η ιστορία ήταν διαφορετική. Η Ουκρανία πήρε μπροστά, διόρθωσε τα κακώς κείμενα στην άμυνά της και επιθετικά βρήκε τρόπο να γίνει επικίνδυνη. Ισοφάρισε στο 54′ με τον Σαπαρένκο και στο 80′, ο ίδιος «σέρβιρε» στον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ το νικητήριο δεύτερο τέρμα των Ουκρανών.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Στην «Dusseldorf Arena» του Ντίσελντορφ Σλοβακία και Ουκρανία (21/06/2024) έρχονται αντιμέτωπες για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Κρίσιμο ματς για αμφότερες και τα όνειρά τους να περάσουν στους «16» της διοργάνωσης, οπότε συμπεριφέρονται σα να είναι «τελικός». Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Σλοβακία – Ουκρανία οι αποδόσεις αποτυπώνουν τη διαφορά στην ποιότητα του ρόστερ των  δύο ομάδων, αλλά φυσικά τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο άσος της Σλοβακίας προσφέρεται στο 3,45**, ενώ το διπλό της Ουκρανίας τοποθετείται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο για το παιχνίδι το Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Σλοβακία – Ουκρανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Η εμπειρία των Ουκρανών, η παράδοσή τους ως μια πολύ μαχητική ομάδα στα μεγάλα τουρνουά και τα στατιστικά τους τα τελευταία χρόνια δικαιολογούν την ετικέτα, αλλά η Σλοβακία έχει κι εκείνη πολλά να πει σε αυτό το ματς.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Σλοβακία και την Ουκρανία;

  • 2 νίκες η Σλοβακία
  • 3 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Ουκρανία
  • 10-9 γκολ υπέρ της Σλοβακίας

Η Σλοβακία με τον Φραντσέσκο Καλτσόνα στον πάγκο είχε μεγάλη εξέλιξη και δικαίως πήρε την πρόκριση για το Euro 2024. Στα γήπεδα της Γερμανίας ο στόχος της είναι να παλέψει για το καλύτερο γνωρίζοντας ότι πέραν του Βελγίου δεν υπάρχει κάποια ομάδα φόβητρο. Οπότε θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να περάσει στους «16» του θεσμού. Βέβαια, το ματς με την Ουκρανία αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση προς αυτή την κατεύθυνση. Η Σλοβακία τώρα ψάχνει να κάνει το δύο στα δύο έπειτα από τη μεγάλη έκπληξη που έκανε την πρεμιέρα νικώντας με 1-0 το Βέλγιο. Αν και κατώτερη του αντιπάλου της, έπαιξε με σθένος στην άμυνα και στάθηκε τυχερή καθώς με παρέμβαση του VAR ακυρώθηκαν δύο γκολ των Βέλγων.

Η Ουκρανία, από τη μεριά της, παλεύει σε αντίξοες συνθήκες και το γεγονός πως τα κατάφερε και πέρασε στην τελική φάση του Euro 2024 αναδεικνύει την αποφασιστικότητα που έχει αυτή η ομάδα  και το πάθος με το οποίο παίζει για το εθνόσημο. Στις τάξεις της υπάρχουν πολλοί παίκτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα και συλλόγους της ελίτ και αυτή την εμπειρία και ποιότητα θέλει να εκμεταλλευτεί κόντρα στην Σλοβακία. Η Ουκρανία ψάχνει αντίδραση μιας και στην πρεμιέρα της ήταν κάκιστη καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρουμανία.

Το στοίχημα στο Euro 2024 κόβει την ανάσα με δυνατά ματς που κρίνουν το μέλλον των ομάδων στον θεσμό και προσφέρουν απίθανες στιγμές και πλούσιο θέαμα. Σλοβακία και Ουκρανία ξέρουν πως χρειάζονται τη νίκη σε αυτό το ματς προκειμένου να συνεχίσουν να παλεύουν για το όνειρό τους. Το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 2,13** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Σλοβακία – Ουκρανία θα βρείτε και θαυμάσιες Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Σε πρώτο πλάνο το combo νίκη της Ουκρανίας, συν Over 2,5 γκολ, συν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Αρτέμ Ντόβμπικ στο 6,85** (από 5,70). Στο 11,30** (από 9,40) ανεβαίνει με τη Σούπερ Ενίσχυση το ακριβές σκορ 1-0. Επίσης υπάρχουν: Over 10,5 κόρνερ στο 2,75** (από 2,50), anytime scorer ο Ουκρανός Βίκτορ Τσιγκάνκοφ στο 4,20** (από 3,80), πρώτη σε δύο γκολ η Ουκρανία στο 2,95** (από 2,69), να σημειωθούν περισσότερα από 1,5 γκολ στο πρώτο μέρος στο 3,50** (από 3,20), να νικήσει η Ουκρανία χωρίς να δεχθεί γκολ στο 4,20** (από 3,80) και τέλος το να υπάρξει πέναλτι στο 3,35** (από 3,05).  

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το Σλοβακία – Ουκρανία το στοίχημα που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό σκέλος είναι το ποια ομάδα θα επιβάλει το στιλ και το ρυθμό της στο ματς. Η Σλοβακία βασίζεται περισσότερο στην άμυνά της, ενώ η Ουκρανία θέλει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και παίζει επιθετικά. Αυτή η αντίθεση μας προϊδεάζει για ένα συναρπαστικό ματς. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Σλοβακία αναμένεται να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα με την πρεμιέρα, ενώ στην Ουκρανία δεν αποκλείεται να γίνει κάποια αλλαγή.

Πιθανή ενδεκάδα Σλοβακίας (4-3-3): Ντουμπράβκα – Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο – Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα – Σράντς, Μπόζενικ, Χαράσλιν.

Πιθανή ενδεκάδα Ουκρανίας (4-3-3): Λούνιν – Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Ματβιγένκο, Ζιντσένκο – Σαπαρένκο, Στεπανένκο, Σουντάκοφ – Τσιγκάνκοφ, Ντόβμπικ, Μούντρικ.

Euro 2024 – 5ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ρουμανία – Ουκρανία (17/6) 3-0
  • Βέλγιο – Σλοβακία (17/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ουκρανία (21/6) 1-2
  • Βέλγιο – Ρουμανία (22/6) 2-0

3η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ρουμανία (26/6) 1-1
  • Ουκρανία – Βέλγιο (26/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ