Σλοβακία – Ρουμανία 26-06-2024 | Euro 2024

Σλοβακία – Ρουμανία σκορ 1-1

Σε ισορροπημένο παιχνίδι η Σλοβακία και η Ρουμανία έμειναν στο 1-1. Καθώς στο Euro 2024 το πρόγραμμα πρόσφερε ματς με μεγάλο διακύβευμα, οι δύο ομάδες αναζητούσαν την πρόκριση στους «16» και τα έδωσαν όλα για να φτάσουν σε αυτή. Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν με τον Ντούντα στο 24′, αλλά οι Ρουμάνοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 37′ με το εύστοχο πέναλτι του Ραζβάν Μάριν ισοφάρισαν. Στη διάρκεια του δεύτερου μέρους αμφότερες είχαν καλές στιγμές για να φτάσουν στη νίκη, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Στην «Frankfurt Arena» της Φρανκφούρτης η Σλοβακία κοντράρεται με τη Ρουμανία (26/06/2024) για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σλοβακία και Ρουμανία θέλουν να κλείσουν με νίκη και να δείξουν πως ανήκουν στο κορυφαίο επίπεδο του ανταγωνισμού του ποδοσφαίρου των εθνικών ομάδων. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Σλοβακία και Ρουμανία βρίσκονται πολύ κοντά στις αποδόσεις. Συγκεκριμένα, η Σλοβακία δίνεται στο 3,10**, την στιγμή που συναντάμε τη Ρουμανία πολύ κοντά της στο 4,05** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι ενεργοποιημένη η οψιόν του Bet Builder που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Σλοβακία – Ρουμανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν μια ανοικτή κατάσταση και προϊδεάζουν για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων παρόμοιας δυναμικότητας που προσπαθούν να βρουν την θέση τους στην ελίτ του ποδοσφαίρου εθνικών ομάδων. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η παράδοση μεταξύ τους.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Σλοβακία και τη Ρουμανία;

  • 1 νίκη η Σλοβακία
  • 5 ισοπαλίες
  • 5 νίκες η Ρουμανία
  • 12-20 γκολ υπέρ της Ρουμανίας

Η Σλοβακία θέλει να παραμείνει πιστή στον εαυτό της και στην φιλοσοφία της ως το φινάλε. Οπότε η «σημαία» της μπαίνοντας στο ματς με τη Ρουμανία περιέχει λέξεις όπως μαχητικότητα, αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές. Έπειτα, υπάρχουν και τα όνειρα που έχουν ο Σλοβάκοι οι οποίοι νιώθουν πως έχουν κλείσει σημαντικά την ψαλίδα με τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Η Σλοβακία στο πρώτο ματς νίκησε με 1-0 το Βέλγιο, αλλά στο δεύτερο έχασε με 2-1 από την Ουκρανία. Η Σλοβακία περνάει με νίκη. Θα τερματίσει πρώτη με το τρίποντο κι αν δεν χάσει η Ουκρανία. Θα τερματίσει 3η σε ισοπαλία. Μένει εκτός αν χάσει και το Βέλγιο δεν ηττηθεί.

Η Ρουμανία, από την άλλη, αντιμετωπίζει κι εκείνη το ματς προτάσσοντας τα δικά της όπλα. Έχει παίκτες με ατομική ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ κι εκείνη διαθέτει ένα δυναμικό σύνολο που ποντάρει στην ταχυδύναμη και τις αθλητικές αρετές του καθώς προσπαθεί να κάνει το επόμενο βήμα και να εδραιωθεί στο γκρουπ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Η Ρουμανία στην πρεμιέρα νίκησε με 3-0 την Ουκρανία, αλλά στο δεύτερο ματς έχασε με 2-0 από το Βέλγιο. Η Ρουμανία θα περάσει αν αποφύγει την ήττα. Θα πάρει την πρώτη θέση με νίκη και στραβοπάτημα του Βελγίου απέναντι στην Ουκρανία. Σε περίπτωση ήττας και ισοπαλίας ή νίκης της Ουκρανίας μένει εκτός.

Στο Euro 2024 το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων βρίσκεται στα καλύτερά του και οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Σλοβακία και Ρουμανία θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 2,14** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Σλοβακία – Ρουμανία καθώς στο Euro 2024 οι όμιλοι φτάνουν στο φινάλε τους. Το ακριβές σκορ 1-0 δίνεται στο 9,85** (από 8,20), το Over 3,5 κάρτες πάει στο 2,75** (από 2,31) και υπάρχουν και τα εξής: Over 2,5 γκολ στο 3,25** (από 2,95), να σημειωθεί γκολ με κεφαλιά στο 3,25** (από 2,97), πρώτη στα δύο γκολ η Σλοβακία στο 4,15** (από 3,75), αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ρουμανία στο 5,00** (από 4,55) και τέλος ο συνδυασμός goal/goal και Over 1,5 τέρματα στο 2,35** (από 2,14).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον αγωνιστικό τομέα του Σλοβακία – Ρουμανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες επικεντρώνεται στην εκμετάλλευση των ευκαιριών που θα έχουν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και παράλληλα στην αποτελεσματικότητα που θα έχουν στη δική τους. Είναι ομάδες με καλές άμυνες και επιθετικούς που έχουν ταλέντο. Εικάζουν ότι η αποφασιστικότητα και η διάθεση θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην έκβαση του ματς. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Σλοβακία δεν έχει στο μάξιμουμ τον μπακ Χάντσκο, ενώ η Ρουμανία είναι ουσιαστικά πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα Σλοβακίας (4-3-3): Ντουμπράβκα – Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο – Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα – Σραντς, Μποζένικ, Χαράσλιν.

Πιθανή ενδεκάδα Ρουμανίας (4-2-3-1): Νίτσα – Ράτσιου, Μπούρκα, Ντράγκουσιν, Μπάνκου – Ρ. Μάριν, Μ. Μάριν – Μαν, Στάντσιου, Κόμαν – Ντράγκους.

Euro 2024 – 5ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ρουμανία – Ουκρανία (17/6) 3-0
  • Βέλγιο – Σλοβακία (17/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ουκρανία (21/6) 1-2
  • Βέλγιο – Ρουμανία (22/6) 2-0

3η αγωνιστική

  • Σλοβακία – Ρουμανία (26/6) 1-1
  • Ουκρανία – Βέλγιο (26/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ