Σλοβενία – Σερβία 20-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Σλοβενία – Σερβία σκορ 1-1

Στο Euro 2024 οι όμιλοι έχουν πάρει «φωτιά» κι ένας από αυτούς είναι και ο 3ος. Σλοβενία – Σερβία έμειναν στο 1-1 σε πολύ δυνατό ματς. Οι Σλοβένοι προηγήθηκαν στο 69′ με τον Κάρνιτσνικ, αλλά οι Σέρβοι «χτύπησαν» λίγο πριν το φινάλε με τον Γιόβιτς (90’+5′) και παρέμειναν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου αναμετριούνται η Σλοβενία και η Σερβία (20/06/2024) για τη δεύτερη αγωνιστική του 3ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισής τους  στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα είναι ο τέλειος συνδυασμός με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ενόψει του αγώνα Σλοβενία – Σερβία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Σλοβενίας προσφέρεται στο 4,90** και το διπλό της Σερβίας τοποθετείται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων είναι ανοικτή και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Σλοβενία – Σερβία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί. Η πρόσφατη παράδοση της Σερβίας με συμμετοχές στα μεγάλα τουρνουά, αλλά και τα στατιστικά της σε αυτά δίνουν μια ιδέα για την εμπειρία που έχει που ενδεχομένως να αποδειχθεί πλεονέκτημα σε αυτή την αναμέτρηση. Από την άλλη, η Σλοβενία παίζει σε Euro έπειτα από περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Σλοβενία και τη Σερβία;

  • 1 νίκη η Σλοβενία
  • 2 ισοπαλίες
  • 1 νίκη η Σερβία
  • 7-5 γκολ υπέρ της Σερβίας

Η Σλοβενία, λοιπόν, διαθέτει ένα μαχητικό σύνολο που βασίζεται στην αμυντική λειτουργία του και στην παρουσία του τερματοφύλακα Γιάν Όμπλακ, που είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Από εκεί κι έπειτα, δεν έχει άλλους παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά διαθέτει ένα σύνολο με έμπειρους παίκτες που ξέρουν το καθήκον τους. Έτσι, ελπίζει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Σερβία. Στην πρεμιέρα της, αν μη τι άλλο, έδειξε πολλά θετικά στοιχεία καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Δανία. Βρέθηκε να χάνει στο 17′, αλλά ισοφάρισε στο 77′.

Η Σερβία, με τη σειρά της, ξέρει πως αν νικήσει σε αυτό το ματς αυτομάτως θα βελτιώσει τις πιθανότητές της για να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού. Κι αυτή βασίζεται σε παραδοσιακά στοιχεία της σχολής της όπως είναι το πάθος, η δύναμη και το physical game, ενώ σαφώς έχει στο ρόστερ της παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ιδίως στην επίθεση. Στην πρώτη αγωνιστική, έδειξε τα δόντια της, αλλά και τις αδυναμίες της καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Αγγλία.

Το στοίχημα στο Euro 2024 καθηλώνει και θα συνεχίσει να το κάνει ως και τις 14 Ιουλίου τη μέρα του μεγάλου τελικού θα χαρίζει μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Σλοβενία και Σερβία θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη και αξίζει να αναφέρουμε πως η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Για το Σλοβενία – Σερβία υπάρχουν και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το combo νίκη Σερβίας+Over 2,5 γκολ+να σκοράρει οποτεδήποτε ο Σέρβος Αλεξάντερ Μίτροβιτς δίνεται στο 5,05** (από 4,20). Στο 3,30** (από 2,74) ανεβαίνει το Over 10,5 κόρνερ με τη Σούπερ Ενίσχυση. Βρίσκουμε επίσης: Το Under 1,5 γκολ στο 3,85** (από 3,51), anytime scorer τον Σέρβο Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 2,85** (από 2,60), την Σλοβενία να ανοίγει το σκορ στο 3,15** (από 2,85), το συνδυασμό νίκη Σερβίας με Over 2,5 γκολ στο 3,15** (από 2,88) το να μη δεχθεί γκολ η Σλοβενία στο 5,50** (από 5,00) και πρώτο κόρνερ τριπλή επιλογή: Σλοβενία στο 2,45** (από 2,23).

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Σλοβενία – Σερβία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να αποφύγουν τα λάθη που ενδεχομένως να αποβούν μοιραία. Στο εσωτερικό τους αντιμετωπίζουν το ματς ως τελικό όχι μόνο εξαιτίας της αντιπαλότητάς τους, αλλά και γιατί είναι το μεσαίο από τα τρία ματς του γκρουπ και συνήθως αυτά ξεκαθαρίζουν το τι χρειάζεται μια ομάδα στην τελευταία αγωνιστική για να φτάσει εκεί που θέλει. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Σλοβενία δεν αντιμετωπίζει «πονοκεφάλους» και ο κόουτς Ματίαζ Κεκ δεν αναμένεται να πειράξει την ενδεκάδα του, ενώ στη Σερβία δεν είναι στο μάξιμουμ ο μπακ – χαφ Κόστιτς.

Πιθανή ενδεκάδα Σλοβενίας (4-4-2): Όμπλακ – Κάρνιτσνικ, Μπρέκαλο, Μπιγιόλ, Γιάνζα – Στογιάνοβιτς, Έλνικ, Τσέριν, Μλάκαρ – Σπόραρ, Σέσκο.

Πιθανή ενδεκάδα Σερβίας (3-4-1-2): Ράικοβιτς – Μιλένκοβιτς, Βέλικοβιτς, Πάβλοβιτς – Α. Ζίβκοβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκιτς, Μλαντένοβιτς – Τάντιτς – Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

Euro 2024 – 3ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Δανία (16/6) 1-1
  • Σερβία – Αγγλία (16/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Σερβία (20/6) 1-1
  • Δανία – Αγγλία (20/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Αγγλία – Σλοβενία (25/6) 0-0
  • Δανία – Σερβία (25/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ