Τουρκία – Γεωργία 18-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Τουρκία – Γεωργία σκορ 3-1

Η Τουρκία επιβλήθηκε με 3-1 της Γεωργίας σ’ ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς του Euro 2024. Με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά σε όλη τη διάρκεια του ματς, η ποιότητα της Τουρκίας έκανε τη διαφορά καθώς βρήκαν δίχτυα οι Μιουλντιούρ (25′), Γκιουλέρ (65′) και Ακτούργκογλου (90’+7′), ενώ η Γεωργία ισοφάρισε προσωρινά με τον Μικαουτάτζε (32′).

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Στο «BVB Stadion Dortmund» η Τουρκία και η Γεωργία (18/06/2024) κοντράρονται για την πρώτη αγωνιστική του 6ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Τουρκία θέλει να δείξει τις προθέσεις της από την πρεμιέρα καθώς έχει στόχο να περάσει στα νοκ άουτ. Από την άλλη, η Γεωργία στην πρώτη συμμετοχή της στον θεσμό πάει για να δείξει πως μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Τουρκία – Γεωργία οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Τουρκίας προσφέρεται στο 1,70** και το διπλό της Γεωργίας το βρίσκουμε στο 5,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για την σημαντική αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Τουρκία – Γεωργία τα προγνωστικά αντικατοπτρίζουν το στάτους των δύο ομάδων. Η Τουρκία διαθέτει μια πολύ ταλαντούχα γενιά που έχει υψηλούς στόχους. Από την άλλη, η Γεωργία πέρασε από τα playoffs αποκλείοντας την Ελλάδα και στην πρώτη παρουσία της θέλει να δείξει πως ανήκει στην ελίτ.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Τουρκία και τη Γεωργία;

  • 3 νίκες η Τουρκία
  • 1 ισοπαλία
  • 1 νίκη η Γεωργία
  • 12-5 γκολ υπέρ της Τουρκίας

Η Τουρκία μετά τις κακές πορείες της στο Euro 2016 και στο Euro 2020, αλλά και την αποτυχία της να περάσει στα Μουντιάλ 2018 και 2022, αποφάσισε να αλλάξει πορεία και ανέβασε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων βλέποντας πως το ρόστερ της αποτελείται από παίκτες που παίζουν σε πρωταθλήματα πρώτης γραμμής. Το «πείραμα» με τον Στέφαν Κουντς δεν έπιασε κι έτσι λίγους μήνες πριν από το Euro 2024 προσέλαβε τον Βιντσέντσο Μοντέλα. Ο Ιταλός τη βοήθησε να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της κι έτσι πάει στη Γερμανία με όνειρα για κάτι καλό. Στα φιλικά προετοιμασίας έμεινε στο 0-0 με την Ιταλία, ενώ έχασε με 2-1 από την Πολωνία.

Η Γεωργία ζει τη δική της χρυσή εποχή στο ποδόσφαιρο εθνικών ομάδων. Αυτή είναι η πρώτη της παρουσία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια πέραν της «έκρηξης» του Χβίτσα Κβαρατσχέλια, βγήκαν μπροστά κι άλλοι παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Υπό την καθοδήγηση του Βίλι Σανιόλ έχει «χτιστεί» ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που είναι ιδιαίτερα ικανό στην άμυνα, αλλά και διαθέτει τις μονάδες για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Στο ένα φιλικό προετοιμασίας που έδωσε πριν από το Euro 2024 νίκησε με 3-1 το Μαυροβούνιο.

Στο Euro 2024 το στοίχημα παρουσιάζει άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Η Τουρκία και η Γεωργία a priori έχουν διαφορετικούς στόχους μεταξύ τους, αλλά για αμφότερες κάθε ματς είναι τελικός στον 6ο όμιλο. Γι’ αυτό και αναμένεται να τα δώσουν όλα για να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στο τουρνουά. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει στο 1,96** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Τουρκία – Γεωργία υπάρχουν και καταπληκτικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Πιο αναλυτικά, η επιλογή να σκοράρει οποτεδήποτε ο Άρντα Γκιουλέρ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, προσφέρεται στο 3,85** (από 3,20), ενώ το ενδεχόμενο Ημίχρονο/Τελικό: 1/1 ανεβαίνει στο 3,25** (από 2,70) με τη Σούπερ Ενίσχυση. Επίσης, στην λίστα υπάρχουν και οι εξής επιλογές: Over 10,5 κόρνερ στο 3,25** (από 2,96), Over 3,5 γκολ στο 3,95** (από 3,60), αριθμός επιτόπιων αξιολογήσεων VAR Over 0,5 στο 3,05** (από 2,75), νίκη της Γεωργίας στο ημίχρονο στο 5,70** (από 5,20), νίκη της Τουρκίας με Over 2,5 τέρματα και anytime scorer τον Τούρκο Κενάν Γιλντίζ στο 5,50** (από 5,00) και ο συνδυασμός goal/goal με Over 2,5 γκολ στο 2,75** (από 2,51).

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος για το Τουρκία – Γεωργία το στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει με την εκμετάλλευση των ευκαιριών. Η Τουρκία συνήθως δημιουργεί φάσεις, αλλά ενίοτε δυσκολεύεται να σκοράρει. Η Γεωργία, από την πλευρά της, δεν έχει έναν «καθαρό» γκολτζή. Αμφότερες βασίζονται στους εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς τους και περιφερειακούς επιθετικούς. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Τουρκία δεν έχει στο μάξιμουμ τον έμπειρο μέσο Καχβέτσι και θα πρέπει να βρει λύσεις για τα προβλήματα που έχει στην άμυνα λόγω των απουσιών που έχει από την αποστολή της, ενώ η Γεωργία δεν έχει στο απόλυτο τον χαφ Κιτεϊσβίλι.

Πιθανή ενδεκάδα Τουρκίας (4-2-3-1): Γκιουνόκ – Τσελίκ, Ακαϊντίν Μπαρντάκτσι, Μουλντούρ – Τσαλχάνογλου, Αϊχάν – Καχβέτι, Κιοκτσού, Ακτούρκογλου – Γιλμάζ.

Πιθανή ενδεκάδα Γεωργίας (3-4-1-2): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Τσακβετάτζε, Κιτεϊσβίλι, Σενγκέλια – Μικαουτάτζε, Κβαρατσχέλια.

Euro 2024 – 6ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Τουρκία – Γεωργία (18/6) 3-1
  • Πορτογαλία – Τσεχία (18/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Γεωργία – Τσεχία (22/6) 1-1
  • Τουρκία – Πορτογαλία (22/6) 0-3

3η αγωνιστική

  • Γεωργία – Πορτογαλία (26/6) 2-0
  • Τσεχία – Τουρκία (26/6) 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ