Τουρκία – Πορτογαλία 22-06-2024 Προγνωστικά | Euro 2024

Τουρκία – Πορτογαλία σκορ 0-3

Η Πορτογαλία πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι με την Τουρκία ήταν θεωρητικά το πιο δύσκολο που είχε για το Euro 2024 όσον αφορά το πρόγραμμα των ομίλων. Τελικά, έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Με πρωτοστάτη τον Μπερνάρδο Σίλβα, που άνοιξε το σκορ στο 21′, η Πορτογαλία κυριάρχησε απόλυτα. Στο 28′ αύξησε τη διαφορά όταν ο Ακαϊντίν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό σκορ έγραψε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 56′ έπειτα από πάσα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στο «BVB Stadion Dortmund» έχουν ραντεβού η Τουρκία και η Πορτογαλία (22/06/2024) για τη δεύτερη αγωνιστική του 6ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Πρόκειται για μια από τις μεγάλες αναμετρήσεις που μας προσφέρει το πρώτο στάδιο της διοργάνωσης και η νίκη είναι στο στόχαστρο των δύο ομάδων που έχουν σπουδαίες φιλοδοξίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το δυνατό ματς ανάμεσα στην Τουρκία και την Πορτογαλία οι αποδόσεις είναι συναρπαστικές. Ο άσος της Τουρκίας πληρώνει στο 5,35**, ενώ το διπλό της Πορτογαλίας τοποθετείται στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου μπορείτε να βρείτε και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Τουρκία – Πορτογαλία τα προγνωστικά έχουν φαβορί για την επικράτηση. Τα στατιστικά της Πορτογαλίας στα προκριματικά και η πορεία της εδώ και χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο του ανταγωνισμού ανάμεσα στις εθνικές ομάδες είναι δεδομένα που δεν μπορούν να παραλειφθούν. Βέβαια, η Τουρκία θέλει να διαψεύσει τις προβλέψεις και να πάρει εκείνη το τρίποντο.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Τουρκία και την Πορτογαλία;

  • 2 νίκες η Τουρκία
  • Καμία ισοπαλία
  • 7 νίκες η Πορτογαλία
  • 19-9 γκολ υπέρ της Πορτογαλίας

Η Τουρκία τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει αρκετά. Θεωρώντας πως δεν θα πετύχει αυτά που θέλει με τον Στέφαν Κουντς πήρε το ρίσκο και τον απέλυσε και στην θέση του προσέλαβε τον Βιντσέντσο Μοντέλα. Έκτοτε υπάρχει μια διαδικασία αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και στους παίκτες που καλούνται στο εθνικό συγκρότημα. Η Τουρκία έχει στόχο να φτάσει μακριά και το ματς με την Πορτογαλία είναι πολύ σημαντικό για εκείνη μιας και είχε χάσει το ραντεβού για το Μουντιάλ 2022 καθώς ηττήθηκε από την Πορτογαλία με 3-1 στα μπαράζ. Η Τουρκία τώρα ψάχνει τη δεύτερη νίκη της και να κάνει βήμα πρόκρισης. Στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 τη Γεωργία πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση.

Η Πορτογαλία, πάλι, ξέρει πως πιθανώς το συγκεκριμένο ματς να είναι το πιο δυνατό που έχει να δώσει στη φάση των ομίλων. Οπότε το προηγούμενο διάστημα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο να εμφανιστεί προσηλωμένη και να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Οι αλλαγές που έχει κάνει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αφότου ανέλαβε το 2023 αναμένεται να δοκιμαστούν σε αυτή την αναμέτρηση καθώς η Πορτογαλία θέλει να στείλει το μήνυμα πως πήγε στη Γερμανία για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η Πορτογαλία πάει κι εκείνη για το δύο στα δύο και ν’ αγκαλιάσει την πρόκριση. Στην πρώτη αγωνιστική δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά νίκησε με 2-1 την Τσεχία κάνοντας ανατροπή στις καθυστερήσεις του ματς.

Στο Euro 2024 το στοίχημα κόβει την ανάσα. Το πρόγραμμα προσφέρει συγκλονιστικές αναμετρήσεις με μεγάλους αστέρες και κορυφαίες ομάδες που αναζητούν τη δόξα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι αποδόσεις για να κερδίσει η Πορτογαλία το Euro 2024 προσφέρονται στο 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Την ίδια στιγμή το να περάσει η Τουρκία στους «16» βρίσκεται στο 1,02**.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Τουρκία – Πορτογαλία θα βρείτε και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Σε πρώτο πλάνο η επιλογή νίκη της Πορτογαλίας + Over 2,5 γκολ + να σκοράρει οποτεδήποτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 3,85** (από 3,20), αλλά και το combo νίκη της Τουρκίας στο πρώτο ημίχρονο, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και anytime scorer τον Τούρκο Κενάν Γιλντίζ στο 15,60** (από 13,00)! Επιπλέον υπάρχουν: Over 3,5 γκολ στο 3,20** (από 2,90), Over 10,5 κόρνερ στο 2,75** (από 2,50), anytime scorer ο Τούρκος Άρντα Γκιουλέρ στο 4,95** (από 4,50), ημίχρονο/τελικό: 2/2 στο 2,80** (από 2,53), να ανοίξει το σκορ η Τουρκία στο 3,25** (από 2,94) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει με κεφαλιά στο 5,85** (από 5,30).

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Τουρκία – Πορτογαλία το στοίχημα όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα μοιάζει πως έχει να κάνει με την επιβολή του ρυθμού. Αμφότερες είναι ομάδες που θέλουν να έχουν την κυριαρχία στο γήπεδο και να είναι εκείνες που θέτουν τους κανόνες. Όποια ομάδα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα αυτό το κομμάτι, αλλά και παράλληλα είναι αποτελεσματική όταν η αντίπαλός της έχει το μομέντουμ θα έχει κάνει σημαντικό βήμα προς την επικράτηση. Σχετικά με τις ενδεκάδες, τόσο η Τουρκία όσο και η Πορτογαλία a priori δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, οπότε οι συνθέσεις τους θα μοιάζουν πολύ μ’ εκείνες που είδαμε στην πρώτη αγωνιστική.

Πιθανή ενδεκάδα Τουρκίας (4-2-3-1): Γκιουνόκ – Καντιόγλου, Ακαϊντίν, Μπαρντάκτσι, Μιουλντιούρ – Τσαλχάνογλου, Αϊχάν – Γκιουλέρ, Κιοκτσού, Γιλντίζ – Γιλμάζ.

Πιθανή ενδεκάδα Πορτογαλίας (3-4-3): Ντιόγκο Κόστα – Ντίας, Πέπε, Ινάσιο – Κανσέλο, Φερνάντες, Βιτίνια, Μέντες – Μπερνάρδο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεάο.

Euro 2024 – 6ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Τουρκία – Γεωργία (18/6) 3-1
  • Πορτογαλία – Τσεχία (18/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Γεωργία – Τσεχία (22/6) 1-1
  • Τουρκία – Πορτογαλία (22/6) 0-3

3η αγωνιστική

  • Γεωργία – Πορτογαλία (26/6) 2-0
  • Τσεχία – Τουρκία (26/6) 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ