Τσεχική Δημοκρατία – Τουρκία 26-06-2024 | Euro 2024

Τσεχία – Τουρκία σκορ 1-2

Στο φινάλε κρίθηκε το Τσεχία – Τουρκία, με τους Τούρκους να νικούν με 1-2 και καθώς στο Euro 2024 οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν βρέθηκαν να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ. Οι Τσέχοι έμειναν με δέκα στο 20′ λόγω αποβολής του Μπαράκ, αλλά άντεξαν στην πίεση μέχρι το 51′ όταν άνοιξε το σκορ ο Τσαλχάνογλου. Η Τσεχία δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε με τον Σούτσεκ στο 66′. Αμύνθηκε σθεναρά μα στο 90’+8′ ο Τοσούν έκανε τη διαφορά για τους Τούρκους και σφράγισε το εισιτήριό τους για τους «16».

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου συγκρούονται η Τσεχία με την Τουρκία (26/06/2024) για την 3η αγωνιστική του Group F στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Τόσο για την Τσεχία όσο και για την Τουρκία το ματς έχει πολύ μεγάλη σημασία και θα δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Τσεχία – Τουρκία οι αποδόσεις συναρπάζουν. Συγκεκριμένα, ο άσος της Τσεχίας προσφέρεται στο 2,75**, ενώ το διπλό της Τουρκίας το συναντάμε στο 2,68** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για το δυνατό ματς είναι διαθέσιμη και η οψιόν του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Τσεχία – Τουρκία τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά οι τιμές είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους κι αυτό μας προϊδεάζει για ένα ανοικτό ματς όπου όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Άλλωστε, από πλευράς ταλέντου, ποιότητας και εμπειρίας οι δύο ομάδες δεν διαφέρουν και πάρα πολύ μεταξύ τους. Επίσης, η παράδοση τους είναι ισορροπημένη υπολογίζοντας φιλικά κι επίσημα ματς, αν και υπάρχει μια παράμετρος που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Τσεχία και την Τουρκία;

  • 5 νίκες η Τσεχία
  • 1 ισοπαλία
  • 5 νίκες η Τουρκία
  • 21-15 γκολ υπέρ της Τσεχίας

Η Τσεχία δηλώνει αποφασισμένη να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τουρκία. Είναι μια ομάδα με μεγάλη σταθερότητα εδώ και χρόνια. Αυτό σημαίνει πως έχει μια σαφή ποδοσφαιρική ιδέα κι έχει αναπτύξει μια αγωνιστική ταυτότητα και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να προχωρήσει σ’ ένα μεγάλο τουρνουά. Η Τσεχία στην πρεμιέρα έχασε 2-1 από την Πορτογαλία και στο δεύτερο ματς έμεινε στο 1-1 με τη Γεωργία. Η Τσεχία θα περάσει στους «16» αν νικήσει την Τουρκία και η Γεωργία δε νικήσει την Πορτογαλία. Αν νικήσει και η Τσεχία και η Γεωργία τότε το ποια θα πάρει τη δεύτερη και ποια την 3η θέση θα καθοριστεί από τα κριτήρια ισοβαθμίας (διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση κ.α.). Θα τερματίσει 3η αν φέρει ισοπαλία και η Γεωργία δε νικήσει. Θα μείνει εκτός αν χάσει. Οπότε είναι υποχρεωμένη να ψάξει γκολ.

Η Τουρκία, πάλι, έχει χαρούμενες αναμνήσεις από τις αναμετρήσεις της με την Τσεχία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτή είναι η 3η φορά που αναμετριούνται σε φάση ομίλων του θεσμού. Η πρώτη ήταν το 2008 και η άλλη το 2016. Σε αμφότερες οι Τούρκοι επιβλήθηκαν με 3-2 και 2-0, αντίστοιχα. Οπότε νιώθει πως έχει πάρει τον «αέρα» της αντιπάλου της. Η Τουρκία στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 τη Γεωργία κι έπειτα έχασε με 3-0 από την Πορτογαλία. Θα περάσει στην επόμενη φάση αν αποφύγει την ήττα από την Τσεχία.

Το στοίχημα στο Euro 2024 καθηλώνει. Με την φάση των ομίλων να ολοκληρώνεται, οι ομάδες παλεύουν για να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ με τα νοκ άουτ να βρίσκονται στον ορίζοντα πλέον ανοίγει το μονοπάτι προς τη δόξα. Τσεχία και Τουρκία είναι φιλόδοξες ομάδες. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 1,84** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Τσεχία – Τουρκία, ένα από τα πιο συναρπαστικά στο Euro 2024 για το πρόγραμμα των ομίλων. Το combo νίκη της Τσεχίας, με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Πάτρικ Σικ το συναντάμε στο 5,65** (από 4,70), ενώ το ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου: 1-0 ανεβαίνει στο 6,00** (από 5,00). Επίσης υπάρχουν και οι επιλογές: Over 4,5 οφσάιντ στο 3,05** (από 2,75), anytime scorer ο Τούρκος Τζενκ Τοσούν στο 3,95** (από 3,60), πρώτη σε δύο γκολ η Τουρκία 3,45** (από 3,15), Over 0,5 επιτόπιες αξιολογήσεις VAR στο 3,05** (από 2,75) και να το να μη δεχθεί γκολ η Τσεχία στο 3,65** (από 3,30).

ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Τσεχία – Τουρκία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την επιβολή του ρυθμού τους. Είναι δύο ομάδες που έχουν διαφορετική προσέγγιση. Η Τσεχία παίζει πιο κλειστά και βασίζεται παραπάνω στην άμυνά της και τις αντεπιθέσεις, ενώ η Τουρκία ψάχνει να κυριαρχεί μέσω της κατοχής της μπάλας. Αυτή η αντίθεση δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον για την έκβαση του αγώνα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Τσεχία δεν έχει στο μάξιμουμ τον βασικό στράικερ Σικ και δεν αποκλείεται να πάρει κάποιος άλλος την θέση του. Η Τουρκία έχει τιμωρημένο τον αμυντικό Μπαρντάκτσι, ενώ δεν είναι στο απόλυτο ο κίπερ Γκιουνόκ, ο αμυντικός Ακαϊντίν και ο χαφ Καχβέτσι.

Πιθανή ενδεκάδα Τσεχίας (3-5-2): Στάνεκ – Χόλες, Χράνατς, Κρέιτσι – Τσούφαλ, Σούτσεκ, Μπάρακ, Πρόβοντ, Ντούντερα – Χλόζεκ, Σικ/Λινγκρ.

Πιθανή ενδεκάδα Τουρκίας (4-2-3-1): Μπαγιντίρ – Μιουλντιούρ, Ντεμιράλ, Αϊχάν, Καντιόγλου – Γιουκσέκ, Τσαλχάνογλου – Καχβέτσι, Γκιουλέρ, Γιλντίζ – Γιλμάζ.

Euro 2024 – 6ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Τουρκία – Γεωργία (18/6) 3-1
  • Πορτογαλία – Τσεχία (18/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Γεωργία – Τσεχία (22/6) 1-1
  • Τουρκία – Πορτογαλία (22/6) 0-3

3η αγωνιστική

  • Γεωργία – Πορτογαλία (26/6) 2-0
  • Τσεχία – Τουρκία (26/6) 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ