Αποδόσεις για να κερδίσει η Αυστρία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Αυστρία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Αυστρία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στη νοκ-άουτ φάση. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Αυστρία στους προημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της Αυστρίας ιδρύθηκε το 1904 και προκρίθηκε στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση 30 χρόνια αργότερα, όταν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1934. Η Αυστρία έχει προκριθεί σε επτά Παγκόσμια Κύπελλα στην ιστορία της, με την πιο επιτυχημένη από αυτές εκείνη του 1954, όταν τερμάτισε τρίτη στην Ιταλία.

Η Αυστρία δεν έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέχρι το 2008, όταν έλαβε αυτόματη πρόκριση ως συνδιοργανώτρια με την Ελβετία. Ευτυχώς, η εθνική ομάδα προκρίθηκε από τότε σε ακόμη τρεις διοργανώσεις του Euro, με καλύτερη επίδοση την πρόκριση στους «16» το 2020. Ενώ οι Αυστριακοί δεν έχουν φτάσει ποτέ σε προημιτελικό του Euro, προσφέρουν αποδόσεις 3,50 για να γράψουν ιστορία και να το κάνουν αυτό το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ
Αρχηγός: Ντάβιντ Άλαμπα

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Αυστρία το Euro 2024;

Η Αυστρία τοποθετήθηκε στον Όμιλο Δ’ για το Euro 24 μαζί με την Ολλανδία, τη Γαλλία και την Πολωνία. Αυτός είναι ο πιο δύσκολος όμιλος που θα μπορούσαν να έχουν οι Αυστριακοί. Η Γαλλία είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει ολόκληρο το τουρνουά, οι Ολλανδοί είναι σίγουρα αουτσάιντερ και η Πολωνία έχει στο πλευρό της την επιθετική δύναμη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ωστόσο, η Αυστρία εξακολουθεί να κατατάσσεται ως η 25η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή, οπότε σίγουρα δεν είναι εύκολος στόχος. Αν η Αυστρία μπορέσει να πάρει ένα ή δύο καλά αποτελέσματα από τα παιχνίδια της στη φάση των ομίλων, μπορεί να έχει πιθανότητες να περάσει στη νοκ-άουτ φάση ως μία από τις καλύτερες τέσσερις τρίτες θέσεις.

Στα χαρτιά, η Αυστρία είναι ένα από τα φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση του Ομίλου Δ’, αλλά η φόρμα της λέει μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Οι Αυστριακοί έρχονται στο Euro 2024 σε συγκλονιστική φόρμα τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων νικών επί μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Το πιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ήρθε τον Νοέμβριο του 2023, όταν κέρδισε τη Γερμανία με 2-0, αλλά αυτή την στιγμή τρέχει ένα σερί πέντε νικών επί του Αζερμπαϊτζάν, της Εσθονίας, της Γερμανίας, της Σλοβακίας και της Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Αυστρία αναμετρήθηκε επίσης με το Βέλγιο και έχασε οριακά με 3-2 από την τρίτη καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αυστρία ενόψει του Euro αυτό το καλοκαίρι είναι η απουσία του μεγαλύτερου αστέρα της, του Ντάβιντ Άλαμπα. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ρήξη χιαστού φέτος και είναι απίθανο να επιστρέψει εγκαίρως για το τουρνουά της Γερμανίας. Ωστόσο, ο Κόνραντ Λάιμερ είναι κάτι παραπάνω από ικανός να αναλάβει την ηγεσία της αυστριακής ομάδας στην απουσία του Αλάμπα, με τον μέσο της Μπάγερν Μονάχου να έχει συνηθίσει να παίζει στα μεγαλύτερα στάδια. Άλλοι σημαντικοί αυστριακοί αστέρες είναι ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και η τριάδα της Λειψία, Ξάβερ Σλάγκερ, Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ και Νίκολας Ζάιβαλντ.

Αυτή την στιγμή η Αυστρία έχει αποδόσεις 1,90 για πρόκριση από τον Όμιλο Δ’, 3,50 για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 9,00 να βρεθεί στους ημιτελικούς και 75,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.