Αποδόσεις για να κερδίσει η Αλβανία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Αλβανία στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024;  

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Αλβανία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στον Όμιλο Β’. Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Αλβανία στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αλβανίας ιδρύθηκε το 1930. Οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία τους ήταν το 5-0 επί του Σαν Μαρίνο (2021) και του Βιετνάμ (2003), καθώς και η νίκη με 6-1 επί της Κύπρου το 2009. Δυστυχώς, η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία τους ήταν λίγο μεγαλύτερη, αφού το 1950 δέχτηκαν 12 γκολ από την Ουγγαρία χωρίς να σκοράρουν. 

Η Αλβανία δεν έχει συμμετάσχει ποτέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το Euro 24 θα είναι το δεύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το 2016, η Αλβανία σημείωσε το πρώτο της γκολ και την πρώτη της νίκη σε μεγάλο τουρνουά απέναντι στη Ρουμανία, αλλά δεν κατάφερε να βγει από τη φάση των ομίλων. 

Ωστόσο, η Αλβανία έχει κάποια διεθνή επιτυχία, καθώς έχει κερδίσει το Βαλκανικό Κύπελλο του 1946 και το Διεθνές Τουρνουά Ρόθμανς της Μάλτας το 2000 εναντίον της Μάλτας, της Ανδόρας και του Αζερμπαϊτζάν. Έρχεται στο Euro 2024 ως μία από τις ομάδες με τη χαμηλότερη βαθμολογία και τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει το τουρνουά, αλλά μπορεί να καταφέρει να προκριθεί από τον Όμιλο Β’ με αποδόσεις 3,75;

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Προπονητής: Σιλβίνιο
Αρχηγός: Μπεράτ Τζιμσιτί

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Αλβανία το Euro 2024;

Υπάρχει λόγος που η Αλβανία έχει τις υψηλότερες αποδόσεις για να κερδίσει το Euro 2024 στο 500,00, και αυτός είναι επειδή βρέθηκε στον απόλυτο Όμιλο Θανάτου. Ακόμα και το να τερματίσει ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο για την Αλβανία, με την Ισπανία, την Κροατία και την Ιταλία για παρέα στον Όμιλο Β’. 

Η Αλβανία κατατάσσεται ως η 66η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, η δεύτερη χαμηλότερη κατάταξη στο Euro 2024, μπροστά μόνο από τη Γεωργία. Ανεβαίνοντας στην κατάταξη θα βρείτε την Ισπανία στην όγδοη θέση, την Ιταλία στην ένατη και την Κροατία στην 10η θέση. Έτσι, για να έχει η Αλβανία ελπίδες να προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ, θα πρέπει να πάρει ένα ή δύο αποτελέσματα κόντρα σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους.

Η Αλβανία συμμετέχει στο Euro 2024 με ανάμικτη φόρμα. Αν και έχασαν τους δύο τελευταίους αγώνες τους από τη Σουηδία και τη Χιλή, οι Αλβανοί ήταν αήττητοι σε οκτώ παιχνίδια πριν από αυτό. Αυτό το σερί νικών περιλάμβανε νίκες επί της Βουλγαρίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας, της Μολδαβίας και των Νήσων Φερόε, γεγονός αρκετά εντυπωσιακό για μια ομάδα που βρίσκεται στην 66η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Η ικανότητά τους να κερδίζουν ομάδες όπως η Πολωνία και η Τσεχία θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη αυτό το καλοκαίρι, όταν θα αντιμετωπίσουν τόσο δυνατούς αντιπάλους τους στον Όμιλο Β’.

Ο παίκτης που πρέπει να προσέξετε αυτό το καλοκαίρι από την Αλβανία είναι αναμφίβολα ο Αρμάντο Μπρόγια, ο οποίος πρόσφατα άλλαξε την Τσέλσι με τη Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η επίτευξη γκολ θα είναι σημαντική απέναντι σε ομάδες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Κροατία, οπότε η Αλβανία θα χρειαστεί τον Μπρόγια στα καλύτερά του. Η Αλβανία μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τον Κρίστιαν Ασλάνι της Ίντερ, τον Κέιντι Μπάρε της Εσπανιόλ, τον Μπεράτ Τζιμσιτί της Αταλάντα, τον Ελσέιντ Χισάι της Λάτσιο και το δίδυμο της Σασουόλο, Μαράς Κουμπούλα και Νεντίμ Μπαϊράμι. 

Αυτή την στιγμή η Αλβανία προσφέρεται σε απόδοση 3,75 για πρόκριση από τον Όμιλο Β’, 12,00 για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 40,00 για να περάσει στους ημιτελικούς και 500,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.