Αποδόσεις για να κερδίσει η Δανία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Δανία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Δανία ελπίζει να φτάσει βαθιά στη φάση νοκ-άουτ. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Δανία στους ημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Δανία μπορεί να μην έχει κανένα Παγκόσμιο Κύπελλο στο ενεργητικό της, αλλά έχει παρελθόν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού κατέκτησε το τρόπαιο το 1992. Εκείνη τη χρονιά, οι Δανοί όχι μόνο νίκησαν την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία στον τελικό, αλλά και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Ολλανδία, στα πέναλτι στον ημιτελικό. Η Δανία παραμένει πάντα ανταγωνιστική σε μεγάλες διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2020, χάνοντας οριακά από την Αγγλία στην παράταση.

Η Δανία ιδρύθηκε το 1889, έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1908 στους οποίους κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο και από τότε διασκεδάζει το κοινό. Αφού έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς την τελευταία φορά στο Euro, η Δανία έχει αποδόσεις 7,00 για να το ξανακάνει!

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΔΑΝΙΑΣ

Προπονητής: Κάσπερ Γιούλμαν
Αρχηγός: Σίμον Κγιέρ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Δανία το Euro 2024;

Το Euro 2020 ήταν μια τραυματική και συναισθηματικά φορτισμένη υπόθεση για την εθνική ομάδα της Δανίας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα στη φάση των ομίλων με τη Φινλανδία, ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε και υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς, ο πρώην αστέρας της Τότεναμ δέχτηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο γήπεδο και, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Στους μήνες που ακολούθησαν, ο Έρικσεν κατάφερε να ανακάμψει πλήρως και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν από την ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλοντας να κάνει τον Κρίστιαν περήφανο στο Euro 2020, η Δανία έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς πριν τελικά υποκύψει στην Αγγλία. Αυτή τη φορά, θα έχει ξανά τον ταλαντούχο μέσο της και θα επιδιώξει να επαναλάβει το κατόρθωμα για άλλη μια φορά.

Ειρωνεία της τύχης, η Δανία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία πολύ νωρίτερα αυτή τη φορά, αφού κληρώθηκε στον Όμιλο Γ’ και είναι τα δύο φαβορί των στοιχημάτων για την πρόκριση. Η Σλοβενία και η Σερβία θα είναι πιθανότατα οι ανταγωνίστριες της Δανίας για μια θέση πρόκρισης, εκτός αν κάνει μια πραγματική ανατροπή νικώντας τα «Τρία Λιοντάρια». Η Δανία κατατάσσεται, αυτή την στιγμή, ως η 21η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, με τη Σερβία στην 33η και τη Σλοβενία στην 57η θέση. Ο Κρίστιαν Έρικσεν πιθανότατα θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν παλιό συμπαίκτη του από την εποχή στην Τότεναμ, τον Χάρι Κέιν, αλλά οι δύο τους κάθε άλλο παρά φίλοι θα είναι αυτό το καλοκαίρι στο γήπεδο.

Η Δανία έρχεται στο Euro 2024 σε καλή κατάσταση, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία δέκα επίσημα και φιλικά παιχνίδια της, αν και σε κανένα από αυτά δεν είχε αντίπαλο κάποια από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 20άδα του κόσμου. Οι Δανοί διαθέτουν μια ισχυρή και έμπειρη ραχοκοκαλιά με τους Κάσπερ Σμάιχελ, Ιωακίμ Άντερσεν, Σίμον Κγιέρ, Πιέρ – Εμίλ Χόιμπγεργκ, Κρίστιαν Έρικσεν και τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράσμους Χέιλουντ. Επί του παρόντος, η Δανία έχει απόδοση 40,00 για να κερδίσει το Euro 2024, στο 7,00 το να φτάσει στους ημιτελικούς και 3,00 για να πάει στα προημιτελικά. Σίγουρα, έχουν αρκετή τεχνογνωσία και ταλέντο στις τάξεις τους για να προκαλέσουν μερικές ανατροπές αυτό το καλοκαίρι, οπότε οι Δανοί θα μπορούσαν να είναι ένα καλό στοίχημα για να προκριθούν από τον Όμιλο Γ’ και να αγωνιστούν για να περάσουν σε ένα ή και δύο νοκ-άουτ γύρους.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.