Αποδόσεις για να κερδίσει η Ελβετία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ελβετία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Ελβετία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στη φάση νοκ-άουτ. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ελβετία στους προημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η εθνική ομάδα ανδρών της Ελβετίας ιδρύθηκε το 1897, αν και δεν έχει κατακτήσει ακόμη την πρώτη της μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Μεταξύ 1934 και 1954, οι Ελβετοί έφτασαν σε τρεις προημιτελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, που είναι η πιο μακρινή πορεία τους στη διοργάνωση. Η Ελβετία κατέχει ένα μάλλον περίεργο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς αποκλείστηκε από τη διοργάνωση του 2006 παρότι δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ, χάνοντας στα πέναλτι από την Ουκρανία στη φάση των 16.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ελβετία δεν κατάφερε να βγει από τη φάση των ομίλων στις τρεις πρώτες προσπάθειές της, αλλά, τελευταία έχει σημειώσει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία. Στο Euro 2016, οι Ελβετοί έφτασαν μέχρι τους 16, πριν νικήσουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία για να προκριθούν στους προημιτελικούς του Euro 2020. Αυτή την στιγμή, έχουν αποδόσεις 3,50 για να επαναλάβουν το κατόρθωμα και να προκριθούν στους προημιτελικούς για άλλη μια φορά.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Προπονητής: Μουράτ Γιακίν
Αρχηγός: Γκρανίτ Τζάκα

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ελβετία το Euro 2024;

Ο Γκρανίτ Τσάκα θα φτάσει στο τουρνουά Euro 2024 με μεγάλη επιτυχία μετά την ιστορική του νίκη στην Bundesliga με την Μπάγερ Λεβερκούζεν αυτή τη σεζόν, τερματίζοντας δεκαετίες κυριαρχίας της Μπάγερν Μονάχου. Θεία δίκη το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φιλοξενείται φέτος στη Γερμανία; Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Ελβετία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους Γερμανούς! Η Ουγγαρία και η Σκωτία συμπληρώνουν τον Όμιλο Α’, γεγονός που δίνει στους Ελβετούς μια αξιοπρεπή ευκαιρία να προκριθούν στους νοκ-άουτ γύρους.

Η Ελβετία κατατάσσεται αυτή την στιγμή ως η 19η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, η οποία στην πραγματικότητα είναι μόνο μερικές θέσεις κάτω από τη Γερμανία που βρίσκεται στην 16η θέση. Η Ουγγαρία είναι η 26η καλύτερη ομάδα στο ανδρικό ποδόσφαιρο, ενώ η Σκωτία βρίσκεται στην 39η θέση. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε μ έναν αρκετά ανοιχτό και ισορροπημένο Όμιλο Α’ που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν πιθανότητες να περάσουν στα νοκ άουτ. Η Ελβετία σίγουρα δεν πτοείται από την προοπτική ότι θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, ακόμη και σε ένα εντός έδρας τουρνουά.

Οι Ελβετοί μπαίνουν στο Euro 2024 με ανάμεικτη φόρμα και με έξι ισοπαλίες στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους. Η τελευταία τους νίκη ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν νίκησαν 3-0 την Ανδόρα, αλλά από τότε έχουν καταγράψει ισοπαλίες με τη Λευκορωσία, το Ισραήλ, το Κόσοβο και τη Δανία, καθώς και μια ήττα 1-0 από τη Ρουμανία.

Ο Γκρανίτ Τσάκα είναι προφανώς το αστέρι της σημερινής ομάδας της Ελβετίας, αλλά ο Σερντάν Σακίρι εξακολουθεί να έχει πολλά να προσφέρει παρά το γεγονός ότι είναι 32 ετών και παίζει πλέον στο MLS. Ο Μπρέελ Εμπολό της Μονακό ήταν επίσης ένα πραγματικό πρόβλημα για τις άμυνες στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οπότε οι Ελβετοί έχουν σίγουρα τα εργαλεία για να πλήξουν τον αντίπαλο.

Αυτή την στιγμή, η Ελβετία έχει αποδόσεις 3,50 για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 9,00 για να περάσει στους ημιτελικούς και 75,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.