Αποδόσεις για να κερδίσει η Γαλλία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Γαλλία το Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Γαλλία πάει στο τουρνουά ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Γαλλία το Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Γαλλία είναι μία από τις πιο επιτυχημένες χώρες στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου. Οι «Λε Μπλε» ιδρύθηκαν το 1904 κι έχουν κατακτήσει δύο Παγκόσμια Κύπελλα, δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα Συνομοσπονδιών, ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έναν τίτλο στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν είναι ένας από τους μόλις τρεις που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με τη Γαλλία να είναι η τελευταία φιναλίστ σε παγκόσμιο επίπεδο μετά την ήττα της από την Αργεντινή στο Μουντιάλ 2022. Πάντως, η Γαλλία έχει να κερδίσει το Euro από το 2000 και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος σε μια αναμονή 24 ετών αυτό το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Οι «τρικολόρ» έφτασαν στον τελικό του Euro 2016, αλλά ηττήθηκαν από την Πορτογαλία που λογαριαζόταν ως το αουτσάιντερ. Στον τελικό έχασαν με 1-0 στην παράταση σε ματς όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε με τραυματισμό στο 25′ του ματς. Φτάνουν στο Euro 2024 ως δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά με απόδοση 5,00, πίσω μόνο από την Αγγλία με 4,50.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Προπονητής: Ντιντιέ Ντεσάν
Αρχηγός: Κιλιάν Εμπαπέ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Γαλλία το Euro 2024;

Η Γαλλία έχει τοποθετηθεί σε έναν δύσκολο όμιλο για το Euro 2024 μαζί με την Ολλανδία, την Πολωνία και την Αυστρία, οποιαδήποτε από τις οποίες έχει το ταλέντο να προκαλέσει ανατροπή. Παρ’ όλ’ αυτά, είναι δυνατό το επιχείρημα υποστήριξης των παικτών του Ντεσάν ώστε να βγουν με ευκολία νικηφόροι από τον Όμιλο Δ’.

Αν και η Γαλλία κατάφερε να νικήσει το Γιβραλτάρ με 14-0 τον Νοέμβριο του 2023, έκτοτε έχει παρουσιάσει κάποια σκαμπανεβάσματα. Μια ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Ελλάδα, μια ήττα 2-0 από τη Γερμανία και μια οριακή νίκη 3-2 επί της Χιλής την οδηγούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Η Γαλλία θα επιδιώξει να εδραιώσει αυτή την εποχή ως «δική της» όταν θα βρεθεί στο γήπεδο της Γερμανίας. Έχοντας προκριθεί στον τελικό του Euro 2016, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και, στη συνέχεια, τερματίζοντας δεύτερη το 2022, η Γαλλία είναι σταθερή αξία στα διεθνή τουρνουά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι θα την ανέβαζε στο επόμενο επίπεδο και θα της έδινε την ευκαιρία να φτάσει την κυριαρχία που έδειξε η Ισπανία μεταξύ 2008 και 2012.

Οι «τρικολόρ» έχουν σίγουρα την ομάδα για να φτάσουν στην κορυφή στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο αρχηγός Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας μετά από ακόμη δυνατή σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Φαίνεται, επίσης, ότι ο ταχύτατος σούπερ σταρ θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι και θα ήθελε πολύ να το κάνει ως εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.

Αν και η Αγγλία είναι το φαβορί των στοιχημάτων για την κατάκτηση του Euro 2024, κάποιοι μπορεί να δώσουν το πάνω χέρι στη Γαλλία, κι όχι στα «Τρία Λιοντάρια», επειδή αυτή η ομάδα τα έχει ήδη καταφέρει σε μεγάλα τουρνουά. Εκεί που η Αγγλία δεν έχει βάθος στην κεντρική άμυνα, η Γαλλία διαθέτει πλούτο που σε φέρνει σε αμηχανία, με τους Ραφαέλ Βαράν, Γουιλιάμ Σαλιμπά, Ιμπραΐμά Κονατέ, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, Νταγιό Ουπαμεκανό και άλλους να διεκδικούν μόλις δύο θέσεις.

Έτσι, πολλοί θα μπορούσαν να δουν την απόδοση της Γαλλίας στο 5,00 ως μια πολύ καλή ευκαιρία.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.