Αποδόσεις για να κερδίσει η Ισπανία το Euro 2024

Η Ισπανία θα κερδίσει

Στοίχημα

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ισπανία το Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Ισπανία είναι ένα από τα αουτσάιντερ για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ισπανία το Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας ελπίζει να ξαναβγεί στο προσκήνιο φέτος μετά από μια δεκαετία αδράνειας, καθώς θα φτάσει στη Γερμανία για το Euro γεμάτη αισιοδοξία γι’ αυτό που μπορεί να πετύχει. Η Ισπανία, που ιδρύθηκε το 1920, είναι μία από τις πιο παρασημοφορημένες εθνικές ομάδες στον κόσμο. Η «Λα Ρόχα» είναι μία από τις οκτώ εθνικές ομάδες που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και κατέχει τρεις τίτλους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ σήκωσε και το UEFA Nations League το 2023.

Dani Olmo

Στοίχημα

Μόνο δύο ομάδες έχουν κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα Εθνών – η Ισπανία και η Γαλλία. Η Ισπανία είναι επίσης μία από τις δύο ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο εκτός Ευρώπης, όταν κατέκτησε το Τρόπαιο Ζιλ Ριμέ στη Νότια Αφρική το 2010. Η άλλη ομάδα ήταν η Γερμανία όταν σήκωσε το τρόπαιο τέσσερα χρόνια αργότερα στη Βραζιλία. Έτσι καταφθάνει στο Euro 2024 ως το πέμπτο φαβορί για την κατάκτηση ολόκληρου του τουρνουά, με απόδοση 9,00.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Προπονητής: Λουίς δε λα Φουέντε
Αρχηγός: Άλβαρο Μοράτα

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ισπανία το Euro 2024;

Η Ισπανία μπορεί να είναι αουτσάιντερ για να κερδίσει το Euro 2024, αλλά έχει πολλές πιθανότητες στη Γερμανία. Το κύριο εμπόδιο για την «Λα Ρόχα» θα είναι να βγει αλώβητη από τον Όμιλο Β’, με πολλούς να τον αποκαλούν «Όμιλο του Θανάτου».

Στο γκρουπ αυτό, μαζί με την Ισπανία βρίσκεται η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Κροατία, και η Αλβανία. Η Ισπανία στέκεται σήμερα στην 8η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης FIFA, αλλά η Ιταλία είναι στην ένατη θέση και η Κροατία στη δέκατη, δείχνοντας πόσο αμφίρροπος μπορεί να γίνει ο Όμιλος Β’.

Η Ισπανία μπαίνει στο τουρνουά σε αξιοπρεπή φόρμα, αν κι ένα από τα ζητήματα που την απασχολούν έχει να κάνει με την αμυντική ισορροπία της καθώς σπανίζουν τα ματς όπου κρατάει το μηδέν στην εστία της, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ενόψει του Euro 2024.

Ωστόσο, η ισπανική ομάδα μπορεί να φτάσει στο απόγειό της την κατάλληλη στιγμή, με τους Ντάνι Όλμο και Νίκο Ουίλιαμς να έχουν φέτος εξαιρετικές σεζόν με τις Λειψία και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Άλβαρο Μοράτα θα ηγηθεί της γραμμής και θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τους Ισπανούς αυτό το καλοκαίρι και θα έχει επίσης το βλέμμα του στο Χρυσό Παπούτσι, ενώ ο Ρόδρι έχει εδραιωθεί ως ο καλύτερος μέσος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και φέτος για τη Μάντσεστερ Σίτι. Γύρω τους υπάρχει το καστ των εφήβων της Μπαρτσελόνα όπως επιθετικός Λαμίν Γιαμάλ κι ο αμυντικός Πάου Κουμπαρσί, ενώ θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια ο χαφ Γκάβι, που είναι τραυματίας.

Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε την Ισπανία να ανεβαίνει στην κορυφή του ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά η κληρονομιά της στη διεθνή σκηνή δεν ξεπερνιέται από κανέναν. Μεταξύ 2008 και 2012, η Ισπανία κυριάρχησε στις μεγάλες διοργανώσεις, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 μεταξύ δύο συνεχόμενων τίτλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παίζοντας χαρακτηριστικό γρήγορο ποδόσφαιρο με πολλές εναλλαγές της μπάλας πολλοί ειδικοί του ποδοσφαίρου θεωρούν ότι η ομάδα της Ισπανίας είναι η πιο κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη που έχει δει ποτέ ο κόσμος.

Ονόματα όπως οι Τσάβι, Ινιέστα, Σέρχιο Μπουσκέτς, Νταβίδ Σίλβα, Τσάμπι Αλόνσο και Νταβίδ Βίγια έχουν αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά η Ισπανία θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τον θρόνο της αυτό το καλοκαίρι. Και με απόδοση 9,00, θα μπορούσε να είναι ένα φανταστικό στοίχημα αουτσάιντερ.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.