Αποδόσεις για να κερδίσει η Κροατία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Κροατία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Κροατία ελπίζει να βγει από τον Όμιλο του Θανάτου και να μπει βαθιά στη φάση νοκ-άουτ. Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Κροατία στους ημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Κροατία έχει ιστορικό να εντυπωσιάζει σε μεγάλα τουρνουά, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όμως, πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι; Παρότι η Κροατία έπαιζε ανεπίσημα στις αρχές έως τα μέσα των 19ου αιώνα, δεν έγινε επίσημα ομάδα μέχρι τη δεκαετία του 1990. Η Κροατία ήταν μέρος της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και ως εθνική ομάδα μπήκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια κατάταξη το 1994. Μέχρι το 1998 που έφτασε να γίνει η τρίτη καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Η Κροατία δεν έχει κερδίσει ποτέ κάποιο μεγάλο τουρνουά, αλλά τερμάτισε δεύτερη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όπου ο Λούκα Μόντριτς κέρδισε επίσης το βραβείο της Χρυσής Μπάλας ως Κορυφαίος Παίκτης του Τουρνουά.

Στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, η Κροατία δεν έχει προκριθεί ποτέ σε ημιτελικό, φτάνοντας στους προημιτελικούς δύο φορές, το 1996 και το 2008. Επίσης, τερμάτισε δεύτερη στο Πρωτάθλημα Εθνών 2023. Όμως, μπορούν άραγε οι Κροάτες να γράψουν ιστορία και να φτάσουν στους ημιτελικούς του Euro για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι με αποδόσεις 7,50;

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Προπονητής: Ζλάτκο Ντάλιτς
Αρχηγός: Λούκα Μόντριτς

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Κροατία το Euro 2024;

Η Κροατία μπαίνει στο τουρνουά σε καλή φόρμα τον τελευταίο χρόνο, έχοντας μείνει αήττητη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της απέναντι στην Αίγυπτο, την Τυνησία, την Αρμενία και τη Λετονία, σημειώνοντας τρεις νίκες. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν η ήττα με 2-1 από την Ουαλία τον Οκτώβριο του 2023. Ωστόσο, οι Κροάτες αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό το καλοκαίρι στη Γερμανία – καθώς βρίσκονται στον Όμιλο Β’, τον οποίο πολλοί αποκαλούν «Όμιλο του Θανάτου». Αν η Κροατία θέλει να περάσει από τη φάση των ομίλων, θα πρέπει να αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Ισπανία και η Ιταλία. Η Ισπανία φτιάχνει μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα αυτή την στιγμή και η Ιταλία έρχεται στη Γερμανία υπερασπιζόμενη των τίτλο της ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Κροατία κατατάσσεται σήμερα ως η δέκατη καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Για να είμαστε δίκαιοι με τους Κροάτες, είναι μόνο μία θέση κάτω από την Ιταλία και δύο θέσεις κάτω από την Ισπανία, οπότε μοιάζουν ικανοί να προκαλέσουν μια μικρή ανατροπή και να περάσουν από τον όμιλο.

Η Κροατία εξακολουθεί να έχει μερικούς απόλυτους σούπερ σταρ στην ομάδα της, όπως τον μαέστρο της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Λούκα Μόντριτς. Ο Μόντριτς μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του, αλλά ο 38χρονος εξακολουθεί να αγωνίζεται τακτικά με τους Λος Μπλάνκος και είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει πολύ την Κροατία στο Euro. Ο Ίβαν Πέρισιτς μόλις επέστρεψε από τραυματισμό εγκαίρως για το τουρνουά, ενώ το δίδυμο της Μάντσεστερ Σίτι, Γιόσκο Γκβάρντιολ και Ματέο Κόβατσιτς, θα είναι το κλειδί της κροατικής ραχοκοκαλιάς.

Παρόλο που η Κροατία θα ήταν ακραίο αουτσάιντερ για να κερδίσει το Euro 2024, μια τέτοια ιστορία δεν είναι και απίθανη. Θα βρείτε αποδόσεις 38,00 για να φτάσει η Κροατία μέχρι τέλους. Εναλλακτικά, έχουν αποδόσεις 7,50 για να προκριθεί στους ημιτελικούς ή 3,25 για να προκριθεί στους προημιτελικούς.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.