Αποδόσεις για να κερδίσει η Ολλανδία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ολλανδία το Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Ολλανδία ελπίζει ότι θα κατακτήσει το τουρνουά από το… πουθενά. Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ολλανδία το Euro 2024;  Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Ολλανδία θα πρέπει να θεωρηθεί αουτσάιντερ για το Euro 2024 με αποδόσεις 17,50, αλλά δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε εντελώς. Με σούπερ σταρ όπως ο Φίρχιλ φαν Ντάικ στην ομάδα, όλα είναι δυνατά στα ποδοσφαιρικά τουρνουά. Η Ολλανδία ιδρύθηκε το 1889 και συχνά αναφέρεται ως η μεγαλύτερη εθνική ομάδα που δεν κέρδισε ποτέ το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Οι Οράνιε έχουν συμμετάσχει συνολικά σε 11 Παγκόσμια Κύπελλα, φτάνοντας στον τελικό τρεις φορές, και έχουν παρατάξει μερικούς από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, αλλά ακόμα δεν έχουν ένα αστέρι στη φανέλα τους. 

Ευτυχώς, έχουν καλύτερο ιστορικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς κέρδισαν το τουρνουά του 1988 στη Δυτική Γερμανία. Η Ολλανδία έχει μακροχρόνια αντιπαλότητα τόσο με το Βέλγιο όσο και με τη Γερμανία, οπότε η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να είναι εχθρική για όσους παίζουν με πορτοκαλί αυτό το καλοκαίρι. Αλλά με αποδόσεις 17,50, αξίζει να ποντάρετε;

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν
Αρχηγός: Φίρχιλ φαν Ντάικ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ολλανδία το Euro 2024;

Η Ολλανδία έρχεται στο Euro 2024 σε αρκετά καλή κατάσταση, αλλά παραμένει ένα ερωτηματικό σχετικά με την ικανότητά της να ανταγωνιστεί τις ομάδες στην κορυφή της διοργάνωσης. Η νίκη με 4-0 επί της Σκωτίας και το 6-0 επί του Γιβραλτάρ είναι ωραία και καλά, αλλά η Ολλανδία έχασε τα δύο τελευταία «μεγάλα» παιχνίδια της με 2-1 από τη Γερμανία και τη Γαλλία. 

Αν θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλους αυτό το καλοκαίρι, θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να μετατρέψουν αυτές τις οριακές ήττες σε οριακές νίκες. Και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να δοκιμαστούν απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τη νίκη ολόκληρου του τουρνουά, τη Γαλλία.

Η Ολλανδία είναι στον Όμιλο Δ’ μαζί με τη Γαλλία, την Πολωνία και την Αυστρία. Αν και η Γαλλία είναι σίγουρα το φαβορί για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, πρόκειται ίσως για το πιο ισορροπημένο σύνολο τεσσάρων ομάδων σε ολόκληρο το τουρνουά. Η Αυστρία και η Πολωνία είναι ικανές να προκαλέσουν μια ανατροπή στον Όμιλο Δ’, αν και η Ολλανδία θα πρέπει να τερματίσει στη δεύτερη προκριματική θέση. Εξάλλου, κατατάσσεται ως η έβδομη καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Κι αυτό είναι υψηλότερο από την Ισπανία, την Ιταλία και την Κροατία!

Η Ολλανδία διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ κεντρικών αμυντικών στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, που συναγωνίζεται ακόμη και τη Γαλλία. Ο Φίρχιλ φαν Ντάικ έχει καταξιώσει εδώ και καιρό τον εαυτό του ως τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό στο ποδόσφαιρο, αλλά βρίσκεται δίπλα σε παίκτες όπως ο Νάταν Ακέ, ο Ματάις ντε Λιχτ, ο Στέφαν Ντε Φρις, ο Σβεν Μπότμαν και ο Μίκι φαν ντε Φεν, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. 

Στη μεσαία γραμμή, οι Ολλανδοί διαθέτουν μια εξίσου ικανή σειρά ταλέντων, όπως οι Φρένκι ντε Γιονγκ, Τέιν Κόπμεϊνερς και Ράιαν Χράφενμπερχ. Ο Μέμφις Ντεπάι, ο Ντόνιελ Μάλεν και ο Στίβεν Μπέρχβαϊν θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των αμυντικών του Euro 2024 στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Με αποδόσεις 17,50 και με την αξιόμαχη αρχική ενδεκάδα που άνετα μπορούν να παρατάξουν, η Ολλανδία φαίνεται πραγματικά ως αουτσάιντερ με αξία αυτό το καλοκαίρι.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.