Αποδόσεις για να κερδίσει η Ουγγαρία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ουγγαρία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Ουγγαρία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στη φάση νοκ-άουτ. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ουγγαρία στους προημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η εθνική ομάδα της Ουγγαρίας ιδρύθηκε το 1901 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912 στη Σουηδία. Αν και ορισμένοι δεν γνωρίζουν την ποδοσφαιρική καταγωγή της χώρας, η Ουγγαρία έχει μια βαθιά και λαμπρή ιστορία στο άθλημα. Η εθνική ομάδα της Ουγγαρίας έχει κατακτήσει τον Ολυμπιακό τίτλο σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς και δύο τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1938 και το 1954. Η πιο επιτυχημένη πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν το 1964, όταν τερμάτισε τρίτη.

Η πιο διάσημη ομάδα της Ουγγαρίας ήρθε τη δεκαετία του 1950, όταν ανέπτυξε ένα νέο στρατηγικό στιλ που άλλαξε το άθλημα για πάντα – το Total Football. Αυτή η Χρυσή Γενιά περιλάμβανε τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Φέρεντς Πούσκας, του οποίου το όνομα δόθηκε σε βραβείο της FIFA για το καλύτερο γκολ που σημειώθηκε σε ένα ημερολογιακό έτος. Αυτή η ομάδα της Ουγγαρίας πέτυχε την υψηλότερη κατάταξη Football Elo όλων των εποχών με 2230 και έτρεξε ένα αξιοσημείωτο αήττητο σερί 31 αγώνων. Οι Ούγγροι, έχουν αποδόσεις 3,75 για να γυρίσουν τα χρόνια πίσω και να φτάσουν στους προημιτελικούς του Euro 2024.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Προπονητής: Μάρκο Ρόσι
Αρχηγός: Ντόμινικ Σόμποσλαϊ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ουγγαρία το Euro 2024;

Η Ουγγαρία βρίσκεται σε έναν όμιλο με την οικοδέσποινα του Euro 2024, τη Γερμανία, καθώς και τις Ελβετία και Σκωτία. Αν και στα χαρτιά ο όμιλος ακούγεται δύσκολος, οι Ούγγροι έχουν σοβαρές πιθανότητες να περάσουν στη φάση νοκ-άουτ. Παρόλο που η Ουγγαρία κατατάσσεται μόλις στην 26η θέση στον κόσμο, οι άλλες ομάδες του Ομίλου Α’ δεν τα πάνε πολύ καλύτερα. Η Ελβετία κατατάσσεται στη 19η θέση στον κόσμο, ενώ ακόμη και η Γερμανία είναι μόλις 16η. Η Σκωτία, είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη κατάταξη στον Όμιλο Α’, στην 39η θέση.

Η Ουγγαρία έρχεται στο Euro 2024 με μια από τις καλύτερες φόρμες από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο, πόσο μάλλον στην Ευρώπη. Η τελευταία φορά που έχασε αγώνα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν ηττήθηκε με 2-0 από την νυν Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία. Έκτοτε, οι Ούγγροι έχουν νικήσει την Ελλάδα, την Εσθονία, τη Βουλγαρία, την Λιθουανία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και το Κόσοβο.

Το αστέρι της σημερινής ομάδας της Ουγγαρίας είναι ο αρχηγός Ντόμινικ Σόμποσλαϊ. Ο αστέρας της Λίβερπουλ μπορεί να μην κατάφερε να αποδώσει φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ τα αναμενόμενα ενός παίκτη αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά βρίσκεται σε φανταστική φόρμα για τους «Κόκκινους» στην Αγγλία. Ο δραστήριος μεσοεπιθετικός δεν είναι μόνο ένας μαχητικός κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να σκοράρει και με σουτ από μακρινή απόσταση, το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο στους Ούγγρους αυτό το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Η Ουγγαρία έχει αποδόσεις 3,75 για να φτάσει στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, 9,00 για να προκριθεί στους ημιτελικούς και 80,00 για να πάει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.