Αποδόσεις για να κερδίσει η Πολωνία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Πολωνία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Πολωνία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στη νοκ-άουτ φάση. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Πολωνία στους προημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Πολωνία έπαιξε τον πρώτο της αγώνα το 1921, γεγονός που την καθιστά πάνω από 100 ετών στην ποδοσφαιρική σκηνή. Στο διάστημα αυτό, η Πολωνία έχει συμμετάσχει σε εννέα Παγκόσμια Κύπελλα και πέντε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Οι καλύτερες θέσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήρθαν κατά τη διάρκεια της Χρυσής Γενιάς των Πολωνών στις δεκαετίες του 1970 και του ’80, κατακτώντας την τρίτη θέση στις διοργανώσεις του 1974 και του 1982.

Στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το καλύτερο που έχει πετύχει ποτέ η Πολωνία είναι η παρουσία της στους προημιτελικούς του 2016. Το αποκορύφωμα του πολωνικού διεθνούς ποδοσφαίρου ήρθε το 1972, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου. Ωστόσο, εξακολουθούν να διαθέτουν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ένα μεγάλο παίκτη που αυξάνει τη δύναμη πυρός της ομάδας ενόψει του Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Προπονητής: Μίχαλ Πρόμπιερζ
Αρχηγός: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Πολωνία το Euro 2024;

Η Πολωνία βρίσκεται σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο αυτό το καλοκαίρι, μαζί με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024 – τη Γαλλία. Η Ολλανδία, η οποία κατατάσσεται ως η έβδομη καλύτερη ομάδα στον κόσμο, βρίσκεται επίσης στον Όμιλο Δ’, με την Αυστρία να συμπληρώνει την τέταρτη θέση. Στην πραγματικότητα, η Πολωνία είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη κατάταξη στον όμιλο, στην 28η θέση στον κόσμο, τρεις θέσεις κάτω από την Αυστρία .

Ωστόσο, η ύπαρξη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπροστά δίνει σίγουρα ένα πλεονέκτημα στους Πολωνούς ενόψει του καλοκαιρινού τουρνουά. Με τέσσερις διαθέσιμες θέσεις για την πρόκριση στους ομίλους για τους καλύτερους τρίτους, η Πολωνία μπορεί να ανταγωνιστεί την Αυστρία για μια θέση στη φάση νοκ-άουτ.

Η Πολωνία βρίσκεται επίσης σε αρκετά καλή φόρμα ενόψει της Γερμανίας, καθώς δεν έχει χάσει παιχνίδι από τον Σεπτέμβριο του 2023. Έκτοτε, σημείωσε νίκες επί των Νήσων Φερόε, της Λετονίας, της Εσθονίας και της Ουαλίας (στα πέναλτι), καθώς και ισοπαλίες με τη Μολδαβία και την Τσεχία. Την τελευταία φορά που η Πολωνία έπαιξε με έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς ισχυρούς, νίκησε τη Γερμανία με 1-0 στην έδρα της τον Ιούνιο του 2023. Θα χρειαστούν αυτή την ενέργεια οι Πολωνοί αν θέλουν να βγουν ζωντανοί από τον Όμιλο Δ’ αυτό το καλοκαίρι.

Φυσικά, το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι μιλάει από μόνο του, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ο μοναδικός πολύτιμος παίκτης της Πολωνίας. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Βόιτσιχ Στσέζνι, είναι ένας από τους πιο έμπειρους γκολκίπερ της διοργάνωσης, ενώ ο Γιάκουμπ Κίβιορ έχει διανύσει μια συγκλονιστική σεζόν με την Άρσεναλ στην Πρεμιέρ Λιγκ. Ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, επίσης, έχει τραβήξει τα βλέμματα της Φενέρμπαχτσε φέτος και συζητιέται ήδη σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένης της Τότεναμ. Στη Serie A, η Πολωνία εκπροσωπείται καλά, με τους Νικόλα Ζαλέφσκι, Πιοτρ Ζιελίνσκι και Μπάρτος Μπερεζίνσκι να παίζουν για τη Ρόμα, τη Νάπολι και την Έμπολι, αντίστοιχα.

Αυτή την στιγμή η Πολωνία έχει αποδόσεις 2,25 για πρόκριση από τον Όμιλο Δ’, 4,50 για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 13,00 για να περάσει στους ημιτελικούς και 150,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.